Tuğçe'cim şöyle, inan moralini bozmak için ya da kafanı karıştırmak için değil sadece yorumum belki yardımcı olur diye gerçekten iyi niyetle yazıyorum, rahatsız olursan da söyle lütfen, silerim hemen..
1. Yakup Avşar'a nasıl karar verdin, onunla nasıl gittin görüştün hiç anlayamadım.. yani diğer doktorlar çok çok daha başarılı burunlar yapıyor, başlıklardan takip ediyoruz.. Sen de doktor araştırmasını burdan yaptığın için bu siteyi örnek veriyorum;
Yakup Avşarı'ın başlığında 3 kişi var şuanda, oradaki örnekler bir elimin parmağını geçmez, 90 sayfalık yorumun belki 60 sayfasını aynı kişi yazmıştır, yani tek bi kişi olarak düşünüyorum ben orayı.. bu yüzden de yeterince örnek olmadığını ve insanların içindeki şüpheyi rahatlatmadığına inanıyorum ameliyat sonrası örnek anlamında..
Sen gidip muayenehanesinde gördüysen daha fazla örnek ve beğendiysen ok ama burdaki hasta yorumları çok az, zayıf..
2. Senin burnuna yapılan tasarımı sen mi istedin yoksa doktorun yapabileceği en fazla şey bu mu? eğer buysa,
estetik anlayışımız çok farlı demektir.. dümdüz uzun, sıfır kavisli ve burun deliklerini kocaman bırakmış, bi kere senin ucunda problem var ve Yakup Avşar'ın da burun ucu konusunda çok iyi örneklerini görmedim şimdiye kadar, hatta burda gördüğüm bi iki kişinin burun uçlarını ben kendi doktoruma götürüp yalvarmıştım benim burun ucumu böyle yapmayın n'olur diye.. yani o burunla dudağın arasındaki bağlantı var ya adam orayı yapmıyo, kalıyo öyle orası, he ben öyle mutlu olurum dersen ok, ama ben işte böyle burun görünce diyorum ki, aa doktor galiba orayı yapmayı unutmuş.. özür dilerim saygısızca mı yazıyorum bilmiyorum ama bi iş yapılmışken tam yapılmalı sırtını yapayım ucu kalsın gibi bi anlayış var sanırım doktorlarda..
3. Hiç kısaltmamış boyunu, biraz yukarı kaldırıp daha kısa sevimli bi ifade verilebilir yüzüne.. delikleri de dediğim gibi çok büyük bırakmış..doktorlar bu yorumları görünce gülüyorlar ulan sen daha mı iyi biliyorsun diye ama evet biz hastayız ve bizim de fikrimiz var!
Böyle bir burnu, hatta daha güzelini, başka herhangi bir doktora, devlet hastanesinde bile çok rahat yaptırırsın, bin liraya bile yaparlar böyle burnu:) zaten zor bir yapısı yok ki burnunun..
Ve hiç bi değişiklik yapmamış resmen, hiç bi estetik, göze hoş, zarif gelen yanı yok ki..
Kimse bişi farketmeyecek ve sen sonra diyeceksin ki, yaa keşke daha kavisli olsaydı, ya da daha kısa olsaydı..
Bu cümleyi o kadar çok duydum ki doğallığa takmış hastalardan.. doğal olsun diye çok değişiiklik istemiyorlar sonra da başlıyorlar keşke biraz da ufalsaydı da şöyle olsaydı da böyle olsaydı da..
Ben bu doktorun neden tercih edildiğini hiç hiiç hiiççç anlamıyorum.. Anlayışımız farklı olabilir, güzellik gerçekten göreceli ama bazı gerçekleri de görmek lazım

başarılıyla, başarılıymış gibi görüneni, hak edenle etmeyeni de ayırt etmek gerekiyor ne bileyim, benim fikrim bu arkadaşlar.. sorduğun için yazdım sadece..
Sevgiler..