Yakup Avsarin bana yaptigi tasarim

Esra ben sadece tasarim hakkinda yorum yapilsin istemistim doktor hakkinda degil :)
Ayrica burun estetigini bir bilgisayarla kiyaslaman biraz tuhafima gitti.
Doktor hakkinda istedigini dusunebilirsin ama istersen konuyu saptirmayalim ve sadece tasarim hakkinda yorum yapalim.

canım konuyu saptırmak değil sen doktora tepkilisin dedğin için evet dedim ve o evet'in altını doldurmak istedim sadece, bi de tasarımı beğenmedim de neden beğenmediğimin açıklaması da bu doktorun yaptığı işi beğenmemem, sen çok daha güzel bir burna sahip olabilecekken bu doktoru seçersen böyle bi burunla yaşayacaksın..Adam tasarımın aynısını yapmak için çok uğraşıyor ve yapıyor da, farklı bir şey çıkmayacak karşına bence. Tarzı bu.
Seçim senin, tabi ben insanca anlatmaya çalışıyorum düşüncemi ama saldırıya geçiyor deniliyor, saldırsam çok başka yerlerden saldırırdım zaten..
Seninle başka doktorların başlıklarında yazıştığımız ve ordan tanıdığım için yazdım, sana özeldi! yoksa Yakup Avşar'ın hastalarından banane, öyle niyetim olsa onun başlığına da yazarım bunları.. neyse bu arada KK indirimi filan :)) ben yapmadım öyle bişi, yapana da karışmam isteyen parasını indirtsin isteyen kazığını yesin beni ilgilendirmez.
Taktik??:D walla şunu söyleyeyim, ortada görünen bariz bir gerçek varken taktiğe filan hiç gerek yok, görmeyen biri olursa da çıkar biri anlatır, anlayan anlar anlamayan yoluna devam eder. Tuğçecim ben senin başlığını daha fazla meşgul etmeyeceğim, Dediğim gibi seni daha önceden bildiğim için yazdım, diğer hastalarıyla da işim olmaz. Sana bol şans, umarım pişman olmazsın.

Sevgiler.

tuğçecim bence yüzüne çok yakışmış.çok abartılıda değil yani.gayet doğal ve güzel görünüyo.bazı burunlar ben estetikliyim diye bağırıyo resmen.seninki gayet hoş olmuş.doğal ve güzel görünüyo.

Tugce yuzune cok giden guzel bir tasarim olmus.Cok oyulup minnacik yapilan burunları mesela ben kesinlikle sevmiyorum.Onemli olan saglikli ve yuze giden bir burna sahip olmak.Herkezin bir burun yapisi iskelet yapisi var.Her burun herkeze olmaz.Kimi minyon yuzludur ince derilidir daha ufak okka gibi bir burun olur.Kimi daha sert hatlı kalın derilidir daha buyuk ama yuzune giden daha duzgun bir burun olur.Isteklerinde bir siniri var.Soyle olsun boyle olsun derken sagligindan olabilirsin.Zaten guzel bir kizsin yaptirmasan bile olur ama yaptiricaksanda dogal yuzune gidicek herseyden once saglikli nefes alabilecegin bir burun iste.Dedigim gibi tasarim yuzune uygun gorunuyor.Bol sanslar dilerim simdiden.

Son düzenleme:
bende gecen hafta basi sayfalari gezerken gördüm online tasarim gönderdim resmimi dün gelmis albüme ekledim. Burun ucu sanki iple cekilmis gibi bir his verdi bana kendi tasarimimda ve senin tasariminda tugcecim. tabi aynisi cikacak diye bir durum yok. tasarim tarzi belki öyledir yakup beyin.

Tugce yuzune cok giden guzel bir tasarim olmus.Cok oyulup minnacik yapilan burunları mesela ben kesinlikle sevmiyorum.Onemli olan saglikli ve yuze giden bir burna sahip olmak.Herkezin bir burun yapisi iskelet yapisi var.Her burun herkeze olmaz.Kimi minyon yuzludur ince derilidir daha ufak okka gibi bir burun olur.Kimi daha sert hatlı kalın derilidir daha buyuk ama yuzune giden daha duzgun bir burun olur.Isteklerinde bir siniri var.Soyle olsun boyle olsun derken sagligindan olabilirsin.Zaten guzel bir kizsin yaptirmasan bile olur ama yaptiricaksanda dogal yuzune gidicek herseyden once saglikli nefes alabilecegin bir burun iste.Dedigim gibi tasarim yuzune uygun gorunuyor.Bol sanslar dilerim simdiden.

Tesekkur ederim canim. Bende cok oyulmus burunlari begenmiyorum. hayirlisi artik insallah guzel olur sonuc.

bende gecen hafta basi sayfalari gezerken gördüm online tasarim gönderdim resmimi dün gelmis albüme ekledim. Burun ucu sanki iple cekilmis gibi bir his verdi bana kendi tasarimimda ve senin tasariminda tugcecim. tabi aynisi cikacak diye bir durum yok. tasarim tarzi belki öyledir yakup beyin.

evet aynisi olmuyo cokkk daha guzel oluyo

bizim eso arkadasimiz o kadarr cok dolumus ki vallahi yazdikalrini gorunce gozlerim dondu ve itiraf ediyorum okuyamadim hepsini belki daha otelere okurum kiz sen baya da cok hazirlandin her halde bunlari yazmak icin bir anda insnain aklina gelecek seyler deildir bence bizimle isin de yokmus aaaaa niye oyle diyosun kiz biz sana ne yaptik ki bu arada hocamin yeni kliyini cok guzel hayirli olsun masallah nazar deymesin gul sokak numara 1 levent te e ne diydum ahh ah siz neyin davasini yapiyonuz kizlar gidin de o mutlu insanlari yerinde gorun isterseniz tugce bu tasarim cok fazla guzel bi de sen kararini verip gidince zaten yenisini de yapacak hocam senin yaninda bence mukemmel ama beyenmediyin ne varsa aninda soyle hic cekinme yine de son karar senin canim hayirli olsun simdidenopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Arkdaslar Yakup Avsarin bana bilgisayardan yaptigi tasarimi sizlerle albumumde paylasiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum :) Sizce nasil olmus?

Canım fikrimi yazmak istedim. Çok sert hatları olan bir burun olmuş. Ben pek beğenemedim. Aslında ben de doğallıktan yanayım , ama doğallık demek odunsuluk , erkeksi bir burun demek değil ki.
Kendin beğendiysen en önemlisi o yine de. Sonuçta aynaya sen bakacaksın, o burunu yüzünde sen taşıyacaksın. Bu tasarım içine iyice sinerse yaptır derim, dediğim gibi kullanacak olan sensin canım

Canım bence çok düz olmuş. Biraz daha kavisli ve kısa olabilir ama belki de yüzüne böyle yakışıyordur bilemem. Yine de çok az kavis olsa daha hoş olur diye düşünüyorum. Ya da ben kavisli burunları daha güzel bulduğum için bana öyle geliyordur. Bu tasarım içine sindiyse yaptır canım kullancak olan sensin. Hayırlısı olsun inşallah ameliyat olduğunda sonucu istediğin gibi güzel olur.

ya bende lafa karismadan edemicem :) bence tasarim normal bi tasarim olmus yakup bey genelde herkese anyi burunlari yapiyor banada tasarim yapmisdi ve ben hic begenmedim...isterseniz kopyalayabilirim :))

Açelya cnmm sen iyi ki Emre beye ameliyat olmuşsun çok güzel olmuş :) Senin burnunun kavisi, oyukluğu benim çok hoşuma gidiyor. Froumda ençok beğendiğim burunlardan birisi :nazar:

kizlar ben de cevap vermeden duramyacagim ya soylermisiniz sizin derdiniz ne ameliaytini olmussun guzelim yakup beyin topiyinde gelip te kendi doktorunun adini vermek bir az respektaz bir dururm mesela ben gitsem emre beyin topiyine boyle yapsam tasa tutarlar beni kizlar oyle yapmayin ya isteyen isteyene yaptirabilir tugce yakup beye tasarim yapmis beyenir beyenmez kalkik ti inik ti offf saygilar

kizlar ben de cevap vermeden duramyacagim ya soylermisiniz sizin derdiniz ne ameliaytini olmussun guzelim yakup beyin topiyinde gelip te kendi doktorunun adini vermek bir az respektaz bir dururm mesela ben gitsem emre beyin topiyine boyle yapsam tasa tutarlar beni kizlar oyle yapmayin ya isteyen isteyene yaptirabilir tugce yakup beye tasarim yapmis beyenir beyenmez kalkik ti inik ti offf saygilar

cance ne bu siddet bu celal bitanem topicler yorum icin vardirrr...baskada bise demicem...

Cance herkes burda fikrini söylemekte özgür. Ne yani yalan mı söyleyelim? Ayy canım güzel olmuş deyip kandıralım mı? Herkes fikrini söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyor. Zaten konuyu açan arkadaş fikir almak için açmış ve bence arkadaşa yardımcı olmak isteyenlerin kendi doktorları hakkında bilgi vermesi çok normal.

Cance herkes burda fikrini söylemekte özgür. Ne yani yalan mı söyleyelim? Ayy canım güzel olmuş deyip kandıralım mı? Herkes fikrini söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyor. Zaten konuyu açan arkadaş fikir almak için açmış ve bence arkadaşa yardımcı olmak isteyenlerin kendi doktorları hakkında bilgi vermesi çok normal.

ladicim tabi ki amacimiz bu yalan soylemek hic hos deil fikirini soylemek baska ama iyi ki sen su doktora olmussun demek o fikir sordugu arkadasin kafasini kadisitirmaktan baska bi sey deil zaten bu donem cok zor ameliyat olacak arkadasimiz icin ustelik o kime isterse ameliyatini olacak ah kizlar ahhh

cance ne bu siddet bu celal bitanem topicler yorum icin vardirrr...baskada bise demicem...

topikler yardimci olabilmek icin ve ameliayt olacak arkadaslarimiza destek olmak icin bu donemleri biz de yasadik sende bilirsin , benim ne kadar yardimci oldugumu burda oyrenebilirsin ve sozlerimde nerde siddet gordun onu da ben anlayamadim

Son düzenleme:
Back
X