- Konu Sahibi Tatli_tugce
Esra ben sadece tasarim hakkinda yorum yapilsin istemistim doktor hakkinda degil :)
Ayrica burun estetigini bir bilgisayarla kiyaslaman biraz tuhafima gitti.
Doktor hakkinda istedigini dusunebilirsin ama istersen konuyu saptirmayalim ve sadece tasarim hakkinda yorum yapalim.
canım konuyu saptırmak değil sen doktora tepkilisin dedğin için evet dedim ve o evet'in altını doldurmak istedim sadece, bi de tasarımı beğenmedim de neden beğenmediğimin açıklaması da bu doktorun yaptığı işi beğenmemem, sen çok daha güzel bir burna sahip olabilecekken bu doktoru seçersen böyle bi burunla yaşayacaksın..Adam tasarımın aynısını yapmak için çok uğraşıyor ve yapıyor da, farklı bir şey çıkmayacak karşına bence. Tarzı bu.
Seçim senin, tabi ben insanca anlatmaya çalışıyorum düşüncemi ama saldırıya geçiyor deniliyor, saldırsam çok başka yerlerden saldırırdım zaten..
Seninle başka doktorların başlıklarında yazıştığımız ve ordan tanıdığım için yazdım, sana özeldi! yoksa Yakup Avşar'ın hastalarından banane, öyle niyetim olsa onun başlığına da yazarım bunları.. neyse bu arada KK indirimi filan :)) ben yapmadım öyle bişi, yapana da karışmam isteyen parasını indirtsin isteyen kazığını yesin beni ilgilendirmez.
Taktik??

Sevgiler.