- Konu Sahibi honeysuckle
ben de netliğimden kaybedenlerdenim..olsun yaşasın asil yanlızlığım......
Asl yalnızlık ...güzelmiş..
bende sizdenim dünyada çocuğumdan baska kimsem yok
zaman zaman boğulsamda alıştım sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de netliğimden kaybedenlerdenim..olsun yaşasın asil yanlızlığım......
sen bozma kendini boşver....
yalakalığında biyere kadar torpili var bazı patron yalakayı sewer bazısı ise gerçekçi insanı....
valla bunca yıldır çalışıyorum..hiç gerçekçi insanı seven patron görmedim
denemek isterim ama işi dahada sarpa sardırmadan bir konuşma yapmam lazım
çünkü işimden baska dayanağım yok işimi bırakma sansım yok yani
hiç izne çıkamadım çünkü ben izne çıkarsam ofisi yönetecek kimse yok işler var (patronun ceevabı)
hadi onu anladım diyelim..
güveninizmi yok diyemem ben muhasebedeyim ve tüm hesapları benim elimde kartları dahil..
yani güvenmesem bunları sana vermezdimm der..
lütfen akıl verin nasıl bir konuşma yapayım ..
cidden içimde tutamayacağım artık
canım vala genellikle öle oluyor ama insan kendini değiştirmeye çalışınca dahada sarpa sarar bence...olduğun gibi davran bu saatten sonra değişmenin sana bi yararı olmaz yapamazsın zaten kişiliğine sığdıramadığın bişeyi...
O zaman gercekten icinizdekileri söyleyin.
Yani siz olun, hissettiklerinizi söyleyin.
" ben elimden geldigi kadar görevimi yapmaya calisiyorum, isler aksar dendigi zaman iznimi bile iptal ediyorum. Yanlis anlamayin, isimden memnunun ve severek calisiyorum. Sadece bu olayin nedenini bilmek istiyorum. Ögrendigimden beri cok büyük üzüntü icindeyim, bana güvenmiyorsunuz desem tüm hesaplar, kartlar elimin altinda. Peki bu davranisin sebebi nedir. Kusura bakmayin bunu sizi sorgulamak icin sormuyorum, gercekten merak ediyorum neden bana böyle davranildigini bilmek istiyorum" gibi bir konusma yapsaniz mesela.
Faydasi olurmu?
merhaba arkadaslar
aslında bu güne dair bir konu değil ama artık iyice moralim bozuluyor
öncelikle başlık için özür dilerim baska anlam bulamadım..
şu yasıma kadar hep net oldum insanlara ne aileeme ne arkadaslarıma hiç iki yüzlü davranamadım
patronum bile olsa hep işimi yaptım haklı olduğumda hakkımı savundum sadece kendimin değil çevremdekilerin bile ezilmesine izin vermedim
ama bunun pekte faydası olmadığını düşünüyorum artık yada bana öyle gelmeye basladı :26:
mesela ailem benden küçük kardeşime defalarca babam kreedi çekti verdi gözüm yok yanlış anlaşılmasın
ama bana kimse bir kere bile sormadı bir kere istedim oda borç olarak (uzun süre önceeydi )maddi bırakın manevi bile babam sormazdı ne halin var diye eşin yok ne yapıyorsun uzun süredirde köyde yasıyor zaten görüşmüyoruz neyse..
ikinci olay işyeri
5 senedir çalışıyorum ben burada her işe koşuyorum ve izne bile çıkamadım yıllarca
bir süredir ödeyemediğim kart borcum var patrona söyledim umursamadı bilee
ertesi ay duydumki benden sonra giren arkadasın borcu var ve ona 5.ooo tl vermiş (kendi söyledi)
yani burada işim olmadığı halde sekreterin yiyeceği fırçayı bile ben yiyorum
uzun oldu biliyorum ama o kadar çok şey varki..
sakın kıskandığım falan düşünülmesin acaba bendemi var bişey diye düşünüyorum artık:26:
hımmm.. aslında evet buna benzer bişekilde sormaya çalıştım ama cevap alamadım..
işimi severek kendi işim gibi yaptığımı biliyor..
sorduğumda duymamış gibi yapıyor yada konu değiştiriyor..
mesela bugün bişe oldu bana gelince kimse bişey yapmaz dedim duymadı güya
Hayat cok acimasiz oyloe degilmi? ama bos ver, inadina gulumse arkadasim:)
Gercekten yardim etmek istersim ama calisma ortami, patronunuzla olan samimiyetinizin derecesi gibi seyleri en iyi siz bilirsiniz.
Yani oturup sakince düsünün, sesinizi duyurmanin elbette bir yolu vardir.
Üzgünüm anlattiklariniz ve anlayabildigim kadari ile ancak bu kadar yardimci olabilecegim![]()
Gercekten yardim etmek istersim ama calisma ortami, patronunuzla olan samimiyetinizin derecesi gibi seyleri en iyi siz bilirsiniz.
Yani oturup sakince düsünün, sesinizi duyurmanin elbette bir yolu vardir.
Üzgünüm anlattiklariniz ve anlayabildigim kadari ile ancak bu kadar yardimci olabilecegim![]()
bu arada ayni zamanda hakini kimseye, is yerinde, cevrende hata kiz kardesin/ ailene bile yedirme:) herkez keske bu kadar yaman olsa kimse esemez:) senin baslikda bence gucluler ve zayiflar olmaliydi:) neyse icimizde birazda gurur varsa iste ozaman olanlari kendimise kolay kolay yedirmeyiz...
Bence de yalakalıktan değil de...
Bir söz vardır : Ağlamayana meme vermezler...
Sen güçlü görünüyorsan,daha kapalı bir kişiliğin varsa,"nasılsa herşeyle başeder" izlenimi veriyorsundur.
öylemi dersiniz..
oysaki yeterince ağladığımı düşünüyorum..
ama belki derdimi tam anlatamıyorum
Canım mesela sen iş dışındaki birşey için ekstra borç istiyorsun sanırım. Bu senin özel hayatınla ilgili, birazcık olsada patronununda özel hayatını bilmen, onun sorunlarını dinlemen kendi sorunlarını da laf arasına sıkıştırman gerekiyor. Aynı şey mutlu haberler vs. içinde geçerli, mesela çocuğu karısı varsa bil arada sırada hatrını sor. Yalakalık değil ki böyle şeyler, evet hayatta başarılı olmak için iletişiminin güçlü olması gerekiyor malesef, ama başkalarının hatalarına rağmen sen cezalandırılıyorsan da yine hakkını araman problem olduğunda içinde tutmak yerine anında söylemen gerek bence.