Yalan Dünya Kanal D

yahu çok güzel keyifle izliyoruz ama şu yalan kahvesindeki canlı müzik bu akşam çok sıktı beni..

orçun bir numara,annesine soruya sen nasılsın:ben iyim babam ö....z-öldüm gülmekten,zaten baba seni seviyorum demesine de bayıldım,rolü super yapıyorne bilim ailecek keyfle izlediğimiz bir dizi oldu,yalnız bu bölümde kafedeki bir saat saçma sapan şarkılar baydı,değiştirdim kanalı onlar bitinceye kadar

o kadında bi çamaşır suyu kokluyo, bi kolonya sonum öyle olacak sanırım

çok güzel bi dizi ya çok gülüyorum

şu şarkı söyleyen salak sulak tipler olmasa daha güzel ve keyifli olacak dizi..

satanist gibi kadınlar çıkarmışlar bide oraya bağırıp durdular..üff

Ne güzel hem eğlendiriyor ,hem güldürüyor hem eğitiyor sen çok yaşa gülse birsel emi

Orçun'un diziden ayrılıcağına dair iddialar var.
Gülse Birsel twitter hesabında yazmış..
Haberde okudum şimdi..

orçunu bir ergen olarak kızım yaşla buluyor ama iyi rol yapıyor

Aslında benim son zamanlarda gördüğüm ergenlerden sonra çokta normal geliyor bana.
Geçenlerde sınavım vardı.
Bir kız vardı.
Kız 15 miydi 16 mı ne.
Ama size yemin ederim kıza baktığınızda 25 yaşında gibi duruyordu.

1.80den fazla boy.
70.80 kilo.
Kız benden 2 yaş küçük ve ben onun yanında kardeşi gibi ufacık tefecik kaldım.
Benim baba tarafı akrabalarımda öyledir.
Yaşlarından çok çok büyük duruyorlar.
Orçun onların yanında çocuk.

iyi rol yapıyor ama vazgeçilmez değil. onun yerine beyaz gitsin bence:2:

aynı fikirdeyin sırıtıyor,rolün hakkını veremiyor keşke ünlü birine bu rol verilmeseydi ,sanaryo iyi ünlü olmayan daha iyi oynardı,bu beyazda paraya doymuyor evlilik yok,çocuk yok ,ne yapıyor bu paraları?!

evet ya beyaz da benim gözümü tırmalıyor. diğer kadro süper hepsi tiyatro köken. gülse birsel hariç. e tabi o da avrupa yakasından set tozunu yutmuş da bu beyaz çok çiğ duruyor ya.bir de beyazıt cuma akşamlarını parselledi. yüzü eskiyecek..acaba kendisi rahatsız değilmi cuma günü akçam geç saatlere kadar ekranda . şahsen ben sıkıldım.beyaz şov cumaysa yalan dünya çarş olsun. heöm kuzey güneye ve muhteşeme rakip olur..

Orçun'un diziden ayrılıcağına dair iddialar var.
Gülse Birsel twitter hesabında yazmış..
Haberde okudum şimdi..

Gülse Birsel'e ait resmi twitter hesabı yok yalnız. Bunu kendisi söyledi ayrıca Sarp Apak da kendi twitterından yayınladı. Böyle iddialara inanmayın. .

bu bölüm en çok nurhayatın inşaatçılarla konuşmasına güldüm, bide kahvaltı sofrasında ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu anlatmasına, süper ötesi bu kız ya

bi de tülayın ekürisi süper oyuncu bence:13:

kızlar sizcede gülse birselin saç modeli kötü değil mi ya, sanki bu model ona hiç gitmemiş, burnunu çok vurgulamış ve yüzünü düşük göstermiş bence, ayrıca sürekli sarı ve lüle lüle hali falan, assolist varii... sanki tülaya daha çok gidecek bi model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…