Yalan Dünya Kanal D

bende çok beğendim diziyi özlemiştik komedi tadında bişeyler yaaa iyi geldi:52::52::52:

Bi iş bi kere tutunca , gene tutucak demek değil arkadaş.

Avrupa yakasında karakterler yavaş yavaş gelmişti , önce burhan diğer sezon gaffur sonra şahika ...

Burda hepsini bi arada bi anda görmek açıkçası çok hoşuma gitmedi , özellikle kılık değiştirilince olan komiklikten hiç hoşlanmıyorum o yüzden Olgun Şimşek in rolunu hiç sevmedim ama buna karşılık ikizini canlandırdığı yerdede çok sevdim.

Dizi işi reklamlarla götürdü , bizleride büyük bir beklentiye soktuğu için şuan herkes çok beğendiğini sanıyor diziyi ama inanın bu dizi AvrupaYakası kadar patlamıycak benden söylemesi ...

Orçunun rolu inanılmaz abartı ayrıca izlerken çok baydı...

Dünyada rekorlar kırmış hiçbir komedi dizisinde , böyle kılık değiştirmeler garip haller tavırlar yoktur , insanlar kişi olarak komiktir espiritüeldir ve olayı bu şekilde yürütürler.

Mesela bu söylediklerime karşılık Beyazın rolunu sevdim , hele bi yerde "görüşseks" dedi ordada baya güldüm. İşte komedi böyle olmalı , sözlerle güldürmeli , tiplerle değil...

Nihal Yalçın her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturmuş tabiki ona bir sözüm yok :nazar:

Sarp apak - Öner erkan ve diğerleride iyiydi ama bu dizi bu kadar yapmacık karekterlerle biyere gelmez benden söylemesi , daha gerçekçi komediler lazım. Çok uzaklarda değil , bkz: Avrupa Yakası

bende orçunu çok abartı buldum onun dışında güzel.oruçunu biraz daha normalleştirseler daha güzel olacak

Başlarını sevmedim ama sonlarına doğru zevk almaya başladım umarım daha da güzel gider...

Bu kadar iyi ismin bir arada olması, Gülse Birsel'den beklentimin yüksek olmasındanmıdır bilmem çok beğenemedim açıkçası.
Evet daha ilk bölüm Avrupa Yakası da zamanla tadını bulmuştu bu yüzden biraz daha bakmayı düşünüyorum.
Ancak dekor çok yapay duruyor. Olacak O Kadar veya bu tarz skeç dekorları gibi. Bu da beni çok etkiledi doğrusu. Avrupa Yakasının mekanı da gerçek değildi ancak bu kadar yapay durmuyordu. Daha sıcak, daha gerçeğe yakındı.
Olgun Şimşek'in enişte tiplemesine yer yer sinir oldum. Oğulları da abartı , sempatik gelmedi bana.:19:
Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak.Umarım güzelleşir.

Eniştenin meteresi ; İrem Sak.
Bence çok iyi bir oyuncu.
Beşer Beşer'de çok beğeniyordum.
Yeni ve çok iyi bir yetenek.
Önü açık bu kızın.

çok güzel bi kadrosu var. belliki yolu açık bir dizi. yalnız benim kafama takılan bişey var. avrupa yakasını andırıyor ya. neden o dizinin benzerini yapmışlar.bir cafe ortamı,şehir hayatı,bir ev ortamı. aile düzeni ne kadar da benzer şekilde. tamam çok tuttu. herkes hala o dizinin tadını arıyor olabilir. ama bence gülse birsel bambaşka bi iş yapmalıydı. kendini tekrar etmiş gibi geldi bana. halbuki yetenekli kadın.. yeni fikirler üretebilirdi.

bende biçok kişi gibi avrupa yakasının tekrarı olduğunu düşünüyorum.Gülse birsel aslı karakterinden sıyrılamamış Beyazıt öztürk kendi programındaki skeçlere bile daha iyi oynuyo sanki figüran gibi gerilerde kaldı olgun şimşek in iki rolde oynaması gereksiz bir ayrıntı..hasibe kaplan annesi rolüyle yıllaaar önce sıdıka dizisinde beraber oynamıştı anne kızı .ordaki esprileri mumla arar olduk ama oyunculuğunu hep sevmişimdir avrupa yakası ,yerden yüksek başarılı bir oyuncu..hıı birde ismini bilemedim gülse birselin kardeşi rolündeki adam hepmi aynı oynar bir insan yaaa bütün dizilerde aynı aile reisi ,deli saraylı hep aynı hiç kendini geliştirmiyo.nihal yalçın zaten disko kralında herkesi keklemişti burda da sevdim şahsen...ama dizideki en güzel şey NİL KARAİBRAHİMGİLİN (ay ne zormuş ilk defa ismini yazdım :)) şarkıları...

ben diziye bayıldım.dekor falan avrupa yakasına benziyor ama konusunun hiç alakası yok bence.yalnız beyaz yerine daha iyi bi oyuncu oynasa iyi olurdu ya.

Beyaz sanki rolünün ne olduğunu tam anlayamamış, öylesine oynamış gibiydi.
İlk bölüm olduğu için bana normal geldi.
Ama Orçun`a bayıldımm.:52:

avrupa yakasını anımsattı bana da ama gülse birsel yapmışsa iyidir zaten. ilk bölümünü beğendim. irem sak da bu diziyle parlar gibime geliyor.:46:

Bana pek sıcak gelmedi sanki
Yada aklım Avrupa yakasında kalmış gözlerim hep o oyuncuları aradı
o yüzdendir belkide ileriki bölümler daha iyi olur

İlk bölümü beğendim zaten bu bölüm daha çok karakterleri tanıma bölümü gibi birşeydi. Dekor konusunda benim de şüphelerim vardı yapay durur mu diye ama çok güzel resmedilmişti sokaklar falan. Tabii hemen ilk bölümde Beyaz'ın Gülse'ye tutulması falan olmadı gibi çok hızlı gelişti gibi oldu. Belki 2. bölüm tanışabilirlerdi sanki işte başrol ikinci bölümde gelebilirdi biraz debelenirdi Gülse falan. Olgun'un iki ayrı rolde oynaması beni rahatsız etmedi ki genelde oyuncu almayıp böyle aynı karakterleri başka rollere koyan dizilere deli olurum. Mesela geçen sene Nuri dizisinde aynı şey olmuştu orada tüm karakterler başka rollerde de oynuyordu çok kötü olmuştu. Orçun'a bende bittim hele öpüşelim mi lafı beni yerlere serdi en iyi oyunculuk onundu diyebilirim bir de atölye de yaptığı gay rolü süperdi fincanı tutması falan. Bir de tabii ki beşer beşerde oynayan kız burada resmen parladı ya ki ordaki skeçlerde de çok iyiydi zaten. Hatta beşer beşer de bir erkek oyuncu daha var o çocukta Gülse'nin kardeşi rolüne gelseymiş tadından yenmezdi. Hasibe Eren'in sarı saçlarına alışamadım kara kaşlarıyla uyumsuz ama anladım ki bilerek öyle yapılmış çünkü özenti birini canlandırıyor ve sırf moda diye yapıyor yakışmasa bile. Bence ilerleyen bölümlerde asıl çok güzel olacak fragmandan anladığım kadarıyla.

evet gerçekten çok güzel bir dizi umarım avrupa yakasını aratmaz :32:

Back
X