Yalan Dünya Kanal D

bu akşam izledim ilk kez ve bayıldım bu diziye. çok şükür izleyecek birşey çıktı.
şöyle mısır patlatıp tv karşısında neşeli neşeli oturur izleriz artık..

bu dizinin tekrarını bu kadar çok yayınlaması kanal d ye ne kazandırıyor anlamıyorum ,

ama kusturcaklar diziden yani bu ne bu kadar ezberledim ilk bölümü

dizi tutmadığı için tekrar tekrar yayınlanıyor... ben de oyuncu kadrosu ve gülse birsel dizisi olduğu için ilk gösterimde büyük bi beklentiyle izlemeye başladım ama devamı gelmedi.. hayal kırıklığı yarattı.. avrupa yakasının yanından bile geçmez.. dizi olmamış..

bütün dizilerin ilk bölümleri 87987987 kez gösteriliyor galba ya :)

bunu sevdim :) yani basit falan ama bence bizim ülkemizin mizah anlayışına uygun işte :D

o kadar dram felaket dizilerinden sonra bence güzel gider ;)

aslında bizim yengeyi de çok sevmiştim ama tansiyonu tam tutturamadılar , yada silah patlamadığı,yasak aşk olmadığı için tutmadı sanırsam :)

umarım bu tutar :)

avrupa yakasıyla hiç bir dizi kıyaslanamaz :D belki yakalar ama daha ilk bölümü sonuçta :D

dizinin tutup tutmamasıyla alakası yooki kanal d bunu sürekli yapıyor.hatırlamıyormusunuz fatmagülü öyle bir geçer zamankiyi bizim yengeyi ilk bölümünü 6 kere falan gösterdiler.sanki öyle yapınca herkes izlemeye mecburmu sanıyorlar ne anlamıyorum.

hee bide orçun bence hiç abartı gereksiz bi karakter olmamış.sıkı avrupa yakası izleyenlerine garip gelmemiştir diyorum..
zira şahika,dilber hala,burhan,selin,makbule,gaffur unda rolleri sıradışıydı.ama herkes bayıla bayıla izliyordu.hatta en çok o tiplemelerin fanı vardı..bana hiçte garip gelmedi.

Güzel dizi , bence tutar
Benim için orçun karakteri cuk diye oturmuş , favorim orçun
'Diralık Dayre' süper ya

[video=youtube;oG1PLh8JTDg]http://www.youtube.com/watch?v=oG1PLh8JTDg&feature=related[/video]

şahika makbule deyince paylaşmak istedim:9::9::9:

açılay süper.o ne küfürlerdi öyle ya:1:koptum valla gülmekten nefes alamadım.kadındaki rol yeteneği süper.zaten okan bayülgenin programlarında da koparıyordu.bu dizinin yıldızı bence açılay....

al ya al tamam yaaa, sende bütün renkleri var ben de bunu alsam nolur :)))) ya ben bu içindeki şarkıya bayıldım, nette bulamadım ama. tak tak tak tak vuruyor kalbim :))

Bu kez baştan sona izlemeye karar vermiştim.
Evet keyifli anları çok, beğendim diyebilirim ancaaaaaaaaaakkk aileyle rahat rahat izlenilmiyor.:20::20:
Avrupa Yakası çok rahat keyifle hep birlikte izlenebiliyordu. Ama bu dizi beni çok şaşırttı malesef.:50:

Bence orçun şu anki gençlerin halini gösteriyor bir eksiklik var oda tuvalete cep telefola girmelereleri sürekli ful 24 saa mesaj yazmaları

boşum bedenimle ruhumla tırım tırım aranmaktayım :52::52::52: buna bayıldım dün akşam bide

kedi bagırsagı kahvesine :52::52:

al ya al tamam yaaa, sende bütün renkleri var ben de bunu alsam nolur :)))) ya ben bu içindeki şarkıya bayıldım, nette bulamadım ama. tak tak tak tak vuruyor kalbim :))

Nil Karaibrahimgil - Hakkında Herşeyi Bilmek İstiyorum . Şarkı bu canım . Denizle Rıza'nın sahnelerinde çalıyor :)

Orçun'un "Öpüşelim miğğ" teklifine "Aaa canım hiç vaktim yok" diye cevap vermesi de süperdi Açılay'ın :1:

Back
X