- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Evet chessim Gülistan'ı diyorum..
Kadın aldatılıyor ve şapur şupur şekilde,o aldatıldığı sahneler gösteriliyor..
Aptal yerine konuluyor ve buna gülmemiz bekleniyor?
Yani adamın teki,iğrenç bir şekilde iki hayat sürüyor!Bunun nesi komik..
Gülistan nasıl bir tip olursa olsun,aldatılmayı kimseler hak etmez dimi..
Ayıp yani.. Gerçek hayatta bu gerçekle yaşamak zorunda olan kadınlar düşünülmemiş bana göre..
megcim o konuda iki tarafta mağdur aslında, orçun 25 yaşındaysa atıyorum, 25 senedir cinsel hayatları yok, delikanlı gibi gidecek cesareti de yok selahattinin, çünkü karısının imkanları olmadan bişeyi yok, kendine ait bi evde bile oturamıyo, kayınpederden harçlık alarak yaşıyo falan...
bence aldatılma olayının kendisi komik değil elbette ama karakterler ve dialoglar komik. Gerçekte bunu yaşayan bi kadın belki bu komedide kendine objektif bakma şansı bulur, farklı açılardan görme şansı bulur kendisini ve kocasını,
bunu da en iyi komedilerde bulur, çünkü dram dizilerde zaten o dramı yaşıyo birebir, farklı bakması imkansız olur, hatta iyice depresif olur
çocuk dizileri dışında her dizide var aldatma olayı az ya da çok
hatta sitcomlarda bi süre sonra konu daraldığından olay iyice kimin eli kimin cebinde oluyo, genede yabancı sitcomlar kadar abartmıyolar ama... how i met your mother ı bu söylediğim sebebten bıraktım diyebilirim, bu konuda saçmalamanın bayağı bi gözünü çıkardı

gerçi en nihayetinde zevkler, görüşler farklı olacaktır canım, yinede fikrimi söylemek istedim:13::13:
Son düzenleme: