Yalan Dünya Kanal D

Evet chessim Gülistan'ı diyorum..
Kadın aldatılıyor ve şapur şupur şekilde,o aldatıldığı sahneler gösteriliyor..
Aptal yerine konuluyor ve buna gülmemiz bekleniyor?
Yani adamın teki,iğrenç bir şekilde iki hayat sürüyor!Bunun nesi komik..
Gülistan nasıl bir tip olursa olsun,aldatılmayı kimseler hak etmez dimi..
Ayıp yani.. Gerçek hayatta bu gerçekle yaşamak zorunda olan kadınlar düşünülmemiş bana göre..

megcim o konuda iki tarafta mağdur aslında, orçun 25 yaşındaysa atıyorum, 25 senedir cinsel hayatları yok, delikanlı gibi gidecek cesareti de yok selahattinin, çünkü karısının imkanları olmadan bişeyi yok, kendine ait bi evde bile oturamıyo, kayınpederden harçlık alarak yaşıyo falan...
bence aldatılma olayının kendisi komik değil elbette ama karakterler ve dialoglar komik. Gerçekte bunu yaşayan bi kadın belki bu komedide kendine objektif bakma şansı bulur, farklı açılardan görme şansı bulur kendisini ve kocasını,
bunu da en iyi komedilerde bulur, çünkü dram dizilerde zaten o dramı yaşıyo birebir, farklı bakması imkansız olur, hatta iyice depresif olur
çocuk dizileri dışında her dizide var aldatma olayı az ya da çok
hatta sitcomlarda bi süre sonra konu daraldığından olay iyice kimin eli kimin cebinde oluyo, genede yabancı sitcomlar kadar abartmıyolar ama... how i met your mother ı bu söylediğim sebebten bıraktım diyebilirim, bu konuda saçmalamanın bayağı bi gözünü çıkardı
:1:
gerçi en nihayetinde zevkler, görüşler farklı olacaktır canım, yinede fikrimi söylemek istedim:13::13:

Son düzenleme:
eleştirmek istediğimizde piyasadaki dizilerin bir çoğunda birçok unsur bulunur elbette ama allah aşkına senaryosu sapıtmış dizilerden gına geldi artık..gülistan ve aldatılmak konusuna gelince ...ortadaki çocuktan da anlaşılacağı gibi anne de baba da anormal insanlar ve aşkın olmadığı bir evlilik ....aslında güldürürken çok ince mesajlar veriliyor dizide ...ülkemizde de adı evlilik olan bir sürü evlilikler var ve aldatılmak....bence aşkın olduğu bir evlilikte bu kadar adicesi olmaz zaten..bunu yaşayanlar da bu diziyle dönüp kendine bir bakma fırsatı bulur ve bir takım dersler çıkarır elvette..ben gülse birsele hayranım..çok geniş bir kapasitei var ...espri anlayışı da süper...her hafta iple çekiyorum ...ve o gün tüm sıkıntımı unutup fütursuzca gülüyorum ..allah ondan raı olsun:1:

her dizide aldatılan kadın var

nerdeyse her dizide yasak aşk var

bu ara zaten tecavüze uğramayan rolü rolden saymıyorlar

her türlü pisliği senaryoya takıp senelerce sezonlarca izlettiriyolar...herkes aptal yerine konuluyoda kimse ses etmiyoda komedi dizisinde ki aldatmaya mı takılınıyor ?

tamam aldatma kötü bişeyde o zaman hiç bir dizi izlemememiz lazım :)

karekterleri,olayları,dünyaya bakış açılarını sabit bir tavırla sunamazsınız..hep iyi yönlerini koyamazsınız..ve gürse birsel de karekteri çoklu inceleyen sunan bir oyuncu/senarist

orçun fazla akılsız diyorlar...gerçekte daha akılsızları var ...ordaki karekterler uzaydan falan inmiyor bizzat çevremizde olabilecek tipler :)

ayrıca komedi dizilerinde zaten amaç güldürmek değil mi ? gülse birsel bunu düşündürerek yaptırıyor hepsi bu ..bazı espriler çok bayat banal denildi...vallahi halkın espri anlayışı zaten ortada :)

[video=youtube;hRADcqJX528]http://www.youtube.com/watch?v=hRADcqJX528[/video]

Son düzenleme:
teşekkürler merguana:13:

ayy nurhayat gibi gelin düşman başına, yine paralize ediyo milleti, şahikanın değişik modeli, ikisi karşılaşsa bi bölümde ne güzel olur
:1::1:

Buyrun fragmana bakın hele :63:
Niye gülünsün kardeşim bu aldatma ve aldanma olayına..:47:
Saçmalık..

Ben de Nurhayat'a bayılıyorum bu arada :9:

bugündü dimi dizi, tvden izlemediğimden emin olamadım, yazık rızaya ya, sana kaçtım rızam:23::23::1::1:

Senarist inceden inceden oyunculukla dalga geçiyor çünkü eve gelip iş yapmaya üşenince ama rolü gerektiğide 50 tekrar yapıyorsun diyor

orçunu saatlerce bıkmadan izleyebilirm muhteşem oynuyor.ayrıca bir tiyatrosu varmış diyorlar gitmek lazım

bencede dahada güzelleşiyo dizi zaten komedi dizileri böyle oluyor ilk bölümleri zayıf oluyor sonradan güzelleşiyo:21:

bu akşam yine çok güldüm yaa superdi :)
nurhayatın inşaat işçileriyle konuşması hele Allahım :9: gerçek hayatta böyle insanlar var mıdır acaba :))

Back
X