Yalan Dünya Kanal D

[video=youtube;FGiQGr-uNbI]http://www.youtube.com/watch?v=FGiQGr-uNbI&feature=player_embedded[/video]

hahahaha dövüş kulübündeki helena carter'a benziyor orçunun sevgilisi :52:

gülse birsel şu kel erkekleri diziye sokma nasıl ki bayanların hepsi kusursuz ve güzel ,kel olmayanları seç!!!!!

Gülse Birsel yeni bölümlerde bir dönem yaşadıkları skandal aşk ile gündeme gelen Sanem Çelik, Kudret Sabancı ikilisini ti'ye alacak ve yönetmen, oyuncu aşkının kamera arkasını anlatacak.
Kudret Sabancı karakterini Levent Semerci'nin oynayacağı, Sanem Çelik'i ise son dönemde yıldızı parlayan genç oyuncu Maral Büyüksaraç'ın canlandıracağı öğrenildi.

şu ter kokusu mevzusuna değindiği çok iyi olmuş!!!

belki birileri burdan bir şeyler çıkarmıştır kendine:ssz::ssz:umarım...

Nurhayat'ın abisi Bünyamin beni baydıkça bayıyor ..çok sevdiğim bir dizi ama bu karakter olmamış bana göre..:31:

Nurhayat'ın abisi Bünyamin beni baydıkça bayıyor ..çok sevdiğim bir dizi ama bu karakter olmamış bana göre..:31:

evet çok ve gereksiz konuşuyor ,onu diziden çıkarsınlar birde yakışıklıda değil

Bünyamin(okan çabalar) çok zoraki bir karakter bunalıyorum onun sahnelerini izlerken umulduğu gibi çıkmadı
nurhayatın sahneleri de eski tadı vermiyor artık,nerde avrupa yakası tekrarlarını bile kaç kez izledim
o kadar sürmeyeceği kesin yalan dünyanın
:34:

dizi umuldugu gibi cikmadi..tamam bircok komdeiden daha iyi.ama biz beklentimizi cok fazla yuksek tuttuk sanirim.kahkalarla gulerdim avrupa yakasina..bunda 1-2 yerinde tebessum ediyorum sadece..orcun ilk bolumde iyi gibiydi.ama artik o agzi yamuk igrenc bakislari aptal gibi durmasi sinirimi bozuyor.nurhayat ipleri eline almis gulistana bile neler diyor.orda ayari kacirmislar tamam gelinsin zenginsinde adabini bil..kosun kosun yalan dunya basladi diyecek bi moda giremedim daha bu sezon. :(

dizi umuldugu gibi cikmadi..tamam bircok komdeiden daha iyi.ama biz beklentimizi cok fazla yuksek tuttuk sanirim.kahkalarla gulerdim avrupa yakasina..bunda 1-2 yerinde tebessum ediyorum sadece..orcun ilk bolumde iyi gibiydi.ama artik o agzi yamuk igrenc bakislari aptal gibi durmasi sinirimi bozuyor.nurhayat ipleri eline almis gulistana bile neler diyor.orda ayari kacirmislar tamam gelinsin zenginsinde adabini bil..kosun kosun yalan dunya basladi diyecek bi moda giremedim daha bu sezon. :(

aynen cnmya,nerdeee avrupa yakası bir numaraydı halen bıkmadan usanmadan tekrarlarını izliyorum avrupa yakasını,keşke avrupa yakasına devam etselerdi :(

şu nurhayatın abisi rolündekine sinir oluyorum

orçunu seviyordum ama artık baydı hele ağzını iyice insanın gözüne soka soka öyle yamultması:51: bana fenalık geldi

gülsenin yüzüne yaptırdığı müdahaleler sonucunda artık kendiyle olan barışıklığını kaybettiğini düşünüyorum..

...

dünkü bölüm çok sıkıcıydı yarıda kestim izlemeyi...

ama zerrine bayılıyorum yaaa:31::31::31::31:

geçen bölümü yarıda kestim sıkıldım...sadece Zerrin'e çok gülüyorum bu kadar gerçekçi oynanır :52:

Gülse Birsel'in joker dudaklilar kervanina katilmasina uzuldum acikcasi.. Neden boyle biseye ihtiyac duyar ki..

Avrupa Yakas'inda ki dogalligi cok guzeldi. Bu dizide seksiligini on plana cikarmaya calisiyor.. Belki de alisik degilim ondandir yadirgamam..

Zerrin super secim, rolu cuk oturmus! Bi insan bu kadar mi gercekci oynar :)

Okan Cabalari cok seviyorum ama rolu daha oturmamis sanki. Bana da itici geldi halbuki cok yetenekli biri

Dizinin yayın günü degişmiş arkadaşlar yeni günü artık pazartesi akşamları saat 8 de olacakmış

cuma akşamları rahat rahat izliyordum niye değiştirdiler ki gününü...

Son düzenleme:
Son haftalarda iyice düşüşe geçti.
Çoğu karakter esprisini kaybetti.
En çok Zerrin sivrildi,ona çok gülüyorum :)

Bu arada Zerrin'i aynen Sarah Jessica Parker'a benzetiyorum.
Bazı halleri aynen SJP'ın Sex and The City'deki halleri :)

Dİzi hakkında kişisel fikirlerim şöyle: Bence yalan dünya'da Gülse'nin yaptığı en büyük hata dizi kadrosuna Beyaz'ı eklemek oldu. Beyazı show programında severek takip ediyorum fakat söz konusu oyunculuk olunca çok yapmacık geldi.

Nurhayatın konuşması iyice anlaşılmamaya başladı. Dediklerinin çoğunu sonradan idrak ediyorum. Abisi rolündeki oyuncuyu daha önce ali sunalın sunduğu komedi programında da beğenmiyordum, tipleme olarak ta çok itici bence.

Orçunun rolleri azaltıldı ve özellikle kız arkadaşıyla çok sıkıcı bir ikili oldular. İşin esprisi kaçtı. Dİzinin ilk bölümlerinde beğendiğim ve yanılmıyorsam yılın en iyi komedi erkek oyuncusu seçilen bartu, bu dönem biraz daha geri plana atıldı gibi geliyor.

Ama avrupa yakasında da Gülse bu taktiği uyguluyordu, yani çok ses getiren bir rol varsa rolü geri çekip diğer karakterlere ağırlık verebiliyordu.

Bunlarında yanında, açılay, bora, servet, şehmuz, çağatay ve emir karakterlerini başarılı buluyorum. Özellikle Selahattin ve zerrin karakterlerine bayılıyorum.

GÜlse'nin kişisel olarak diziyi kendi etrafında döndürme çabasından vazgeçmesi gerekiyor bence. Halk bir karakteri sevip takdir ediyorsa bence o karakteri geri çekeceğine daha çok öne çıkarmalı. Ben de dizinin çoğu izleyicisi gibi fazla uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Back
X