Yalan dunya

mirajoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
551
96
123
Yalan dunya

Son düzenleme:
Ev istemek senin en doğal hakkin zamanı vardır herşeyin intihar tek çözüm değil ki..
çalısıp alıcakmısım kendım sahsen ben calışırken dusuk gecırdım bana dedıklerıne bak sankı herkesıle bır olmak zorundayım ben evımın hanımı cocuklarımın anası olucam bana yeter

O zaman eşin işini değiştirecek. Kolay değil ama 900 tl ile aile geçindiremez. Bizler hep istiyoruz ki her şey istediğimiz gibi olsun bi anda değişsin. Ama öyle bir şey yok. Sen çabalamazsan bişey olmaz. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil. İki hayat arkadaşı olarak beraber yapıcaksınız her şeyi.

Bence şimdilik esinle başbaşa kiraya çiksaniz bile yeter anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle yaşıyorsunuz evin ilerde de olur bunu kafama çok takma benim babamın 50 yasında evi olacak mesela Allah daha büyük dert vermesin kimseye de muhtaç bırakmasın..

HATALI DAVRANIS TARZIN ONAYLANMADI DİYE simdi de uyelere mi camur atıyorsun yeni bi başlıkla?? ne bekliyordun, hakısın devam deyip gaz vermemizi mi? ne kadar gecimsiz ve kötü düşünceli oldugun ne yazıkki diger konundaki yorumlarından da bu actgın baslıktan da anlaşılıyor.. 'intihar' kelimesini bu kadar hafife alıp kullanıyosun ya sırf DİKKAT CEKMEK İÇİN, pes.. Allah acil şifalar versin.. selametle..
(ha sen simdi kaynanan gibi beni de topa tutarsın :) )

simdi burdaki arkadaslar da destek vermeyince baska bi başlıkla dikkat cekersin :)

anlattıgına göre kaynana kaynbaba eşi ile bi kavgası yok, ama hayat cok acımasızmış, sebep? kaynanasıgil hanfendinin tabiriyle 'davar'mış ve ev almıyolarmış :)

Önceki konunu okudum haksız olduğunun farkına varınca,aman çok haklısın ben daha beterim gibi yorumlar gelmeyince

hemen duygu sömürüsü yaparak bu konuyu açmışsın lütfen kendine gel düşüncelerinin ne kadar saçma ve tutarsız olduğunun

farkına var,sen realde de eşinin ailesine burada olduğu gibi haksız çıkınca kendimi öldürücem ,kesecem gibi şeyler söylüyorsan vay haline..

Ev almak hiç kolay değil. Biz de günlerdir ev bakıyoruz ama ya fiyatlar bize uymuyor ya mekanı.
Bir de insanlar yıllardır çabalayıp biriktirdiğini bir çırpıda veremiyor, anlamanız lazım. Anlamanız için de sizin de çalışıp para kazanmanın zorluğunu görmeniz lazım.

Bende dahil sitedekileri okadarda sallama bazen bilip bilmeden veya kendi kafalarindakilerle birseyler yazabiliyorlar karsidan konusmak herzanan kolaydir ve net ortami malum fazla kiricilar (bende dahil diyorum tekrar )

Bende dahil sitedekileri okadarda sallama bazen bilip bilmeden veya kendi kafalarindakilerle birseyler yazabiliyorlar karsidan konusmak herzanan kolaydir ve net ortami malum fazla kiricilar (bende dahil diyorum tekrar )
hadsizliği alkışlanmadığı için buraya geçti arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…