Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bu kadar kötüsün konu neydiartık burama kadar geldı kendımı öldursem herkes rahatlar heralde su gune kadar bır duze cıkamadım
sitedekıler ustume geldım bunaldım zatenhayatta bunaltıyor ben gıdıyorum cehennemmıs yerım oyle dıyenler olduNiye bu kadar kötüsün konu neydi
Ev istemek senin en doğal hakkin zamanı vardır herşeyin intihar tek çözüm değil ki..sitedekıler ustume geldım bunaldım zatenhayatta bunaltıyor ben gıdıyorum cehennemmıs yerım oyle dıyenler oldu
çalısıp alıcakmısım kendım sahsen ben calışırken dusuk gecırdım bana dedıklerıne bak sankı herkesıle bır olmak zorundayım ben evımın hanımı cocuklarımın anası olucam bana yeterEv istemek senin en doğal hakkin zamanı vardır herşeyin intihar tek çözüm değil ki..
çalısıp alıcakmısım kendım sahsen ben calışırken dusuk gecırdım bana dedıklerıne bak sankı herkesıle bır olmak zorundayım ben evımın hanımı cocuklarımın anası olucam bana yeter
çalısıp alıcakmısım kendım sahsen ben calışırken dusuk gecırdım bana dedıklerıne bak sankı herkesıle bır olmak zorundayım ben evımın hanımı cocuklarımın anası olucam bana yeter
Bende dahil sitedekileri okadarda sallama bazen bilip bilmeden veya kendi kafalarindakilerle birseyler yazabiliyorlar karsidan konusmak herzanan kolaydir ve net ortami malum fazla kiricilar (bende dahil diyorum tekrar )çalısıp alıcakmısım kendım sahsen ben calışırken dusuk gecırdım bana dedıklerıne bak sankı herkesıle bır olmak zorundayım ben evımın hanımı cocuklarımın anası olucam bana yeter
hadsizliği alkışlanmadığı için buraya geçti arkadaşım..Bende dahil sitedekileri okadarda sallama bazen bilip bilmeden veya kendi kafalarindakilerle birseyler yazabiliyorlar karsidan konusmak herzanan kolaydir ve net ortami malum fazla kiricilar (bende dahil diyorum tekrar )