Yalan dünyada gezmek gormekmi yada daha iyi bir evde oturmakmi

orayı satıp ya da kiraya verip yeni bir eve kiraya çıkabilirisniz evin durumundan cok rahatsızsanız ama ev almayın bence. yazık gerçekten, ömrümüz geçiyor bir 4 duvar sahibi olabilmek için. hep borç hep borç. ben de gezip görme fikrindeyim. biraz birikim yaparak tabii. naçizane bir şeyler atmak lazım kenara.

Merhaba arkadaşlar
Şimdiye kadar bir çok konuda fikirleriniz yol gösterici oldu bana. Bu konudaki fikirlerinizde önemli benim için. Benim eşim kamuda memur cok şükür bende kpss sınavı ile memur olarak atandim. Şuanki oturduğumuz ev en alt kat ev güneş almıyor kışları ısıtmak zor oluyo balkon karşı binaya bakıyor manzarası yok. Bu evi kredi ile almıştık o zamanlar gücümüz buna yetmisti. Kredi yeni bitti. On yildir kredi oduyoduk bu sure icinde ben calismiyordum bu nedenle hep bi kemer sikma icindeydik.
Eşimle evi degistirelim dedik ev arastirmasina girdik güneş gören balkon manzarasi açık olan geniş ferah evler 300 bin civarında. Bizde evi degistirdigimize degsin iyi bir yer olsun diyoruz. Ama bu evi satsak ancak 100 bin ediyo. Üstünü kredi ile tamamlasak benim maasin tamami 10 yıl krediye gidiyo. Sorum şu bazen evi degistirelim diyoruz bazen de amann yalan dünyada gezmek lazım yilda 3-4 kere tatil yapalım gezmedigimiz görmediğimiz yerleri gezelim borç sıkıntısı olmadan yiyelim giyinelim diyoruz. Siz olsanız ne yapardınız. Bu arada ikide kızım var. Büyük olan özel kolejde okuyo masrafida cok ama diğeri küçük üç yaşında.
Eviniz de rutubet yoksa gezip tozun derim ;)
Biz eşimle öyle yapıyoruz. Türkiye bitti sıra Avrupa'da inşaAllah.
Bebek doğsun hayırlısı ile 1 yıl sonra bebişi de alıp yurt dışına gideceğiz.Sizde gezin vallahi.
Şimdiden mutluluklar iui eğlenceler dilerim.

Bodrum katını şahane evlere dönüştürenlere şahit oldum.
Bence yeni bir borç yapmayın o kadar ödemişsiniz zaten bu zamana kadar.

Tabiki gezip tozmak..ölürken evi götüremiyoruz üstelik yarın ölüp ölmeyeceğimiz belli değil..Bu hayatın her anının tadı çıkarılmalı..Hayata kredi çekip,deli gibi borç ödemek için gelmedik.O evi alıp içinde otursanız ne olacak..geçip giden yıllarınızı ve yaşanmamışları geri alabilecekmisiniz? Belli bir yaştan sonra zaten gençlikteki gibi gezilmiyor..

300 bin ev ne çokmuş ya izmir de evler çok ucuz o zaman :110: yeni bir eve ihtiyacınız var gibi ama 10 senede ödemek :hasta: şu da var hayatınızın çoğu evimizde geçiyor evde önemli o_O

esimin gorevi geregi paris'te bulunuyoruz. bu ay dogum yapacagim dolayisiyla yeni bir ev arayisindayiz.
tek onceligim evin icinin yenilenmis olmasi ve iyi bir muhitte bulunmasi.
hayattan ne istediginizden emin olun frozen12345 frozen12345
cocuklarimin iyi egitim almalari, keyifli bir evde oturmak onemli ise, tatil teferruattir.

gez toz ya kemer sıkarak nereye kadar dimi ama gençlik gitmeden bol bol gezin benceee

Merhaba arkadaşlar
Şimdiye kadar bir çok konuda fikirleriniz yol gösterici oldu bana. Bu konudaki fikirlerinizde önemli benim için. Benim eşim kamuda memur cok şükür bende kpss sınavı ile memur olarak atandim. Şuanki oturduğumuz ev en alt kat ev güneş almıyor kışları ısıtmak zor oluyo balkon karşı binaya bakıyor manzarası yok. Bu evi kredi ile almıştık o zamanlar gücümüz buna yetmisti. Kredi yeni bitti. On yildir kredi oduyoduk bu sure icinde ben calismiyordum bu nedenle hep bi kemer sikma icindeydik.
Eşimle evi degistirelim dedik ev arastirmasina girdik güneş gören balkon manzarasi açık olan geniş ferah evler 300 bin civarında. Bizde evi degistirdigimize degsin iyi bir yer olsun diyoruz. Ama bu evi satsak ancak 100 bin ediyo. Üstünü kredi ile tamamlasak benim maasin tamami 10 yıl krediye gidiyo. Sorum şu bazen evi degistirelim diyoruz bazen de amann yalan dünyada gezmek lazım yilda 3-4 kere tatil yapalım gezmedigimiz görmediğimiz yerleri gezelim borç sıkıntısı olmadan yiyelim giyinelim diyoruz. Siz olsanız ne yapardınız. Bu arada ikide kızım var. Büyük olan özel kolejde okuyo masrafida cok ama diğeri küçük üç yaşında.
Hali hazirda evininiz var kiraya verin istediğiniz bir eve taşının biraz fark ödeyerek sonra doyasıya gezin:halay::halay:

Ben olsam gezerdim sonuçta evin varmış ama yinede senin kararın sonra yine borca girersiniz zaten 10yıldır borç ödemişsin az nefes al :)

Tatil dediğin nedir ki? 1 hafta 2 hafta. Ama geri kalan 50 haftada evdesin. Çocukta varmış. Güneş görmemesi büyük bir sorun bence.

Ev al. Senede de 4 tatile değil 1 tatile git.

Merhaba arkadaşlar

illa ev almak zorunda değilsiniz ki. orta halli bir kiralık eve çıkarsınız. kendi evinizi de kiraya verip üzerine biraz birşeyler koyup fıstık gibi yaşarsınız. dilediğiniz gibi de gezersiniz.

Back
X