• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan haber uydurmaca

Maşallah şekerim ya ne sallama kabiliyeti varmış sende hayal dünyan çok geniş maşallah Allah bozmasın o kadar düşünsem böyle komik birşey yazamazdım tebrik ederim :1: :1:

ama sen de iyi uydurma haberler yaptın canım,hakkını yeme şimdi(o nasıl oluyorsa:1::1:)

flaş flaş flaş...
tuncelinin çemişgezek ilçesine bağlı hayditoplanıngezek köyünün kışınyakıoztezek mahallesinde oturan irmazan davul adında bi adam uzun çalışmalar sonunda ışınlanma makinesi icat etti...önce karısını kuzeykutbuna ışınlayan adam daha sonra kendisini ibizalara ışınladıktan sonra adamdan bir haber alınamadı...aramalar devam etmekte...

Kız bu cansusln bu kadar yalan haberi bir internet sitesinden bulmuş aynı dinazor haberini o sitede gördüm bende o kadar övmüştüm olmadı şimdi bu ya bizi keklemiş :19: :1:

Booowww hakketen o nasıl oluyor kız :1: burada iyi birşeyden bahsediyoruz dimi :1: benim kısa kısa tek cümle aklıma geliyor cansusln döktürüyor valla :1:

:1: iyi bir şeyden bahsettim tabi canım:86: ay evet cansu ,uzun ve gerçekçi haberler üretiyor ,maşallah:65: benim de ,ancak senin gb kısa uydurulmuş haberler gelir aklıma,ama biz de fena sayılmayız:32::1:

teoman müziği bırakacağını açıkladığında 17 yaşındakiler bunalıma girmiş, rüzgar güllerinin nesli tükenmiş ve doğum günü olanlar bar taburelerine küsmüş:84:

müjde! iç gösteren lensler çok yakında türkiye'de.. artık hiçbirşey gizli kalmayacak:37:

flaş flaş flaş...
tuncelinin çemişgezek ilçesine bağlı hayditoplanıngezek köyünün kışınyakıoztezek mahallesinde oturan irmazan davul adında bi adam uzun çalışmalar sonunda ışınlanma makinesi icat etti...önce karısını kuzeykutbuna ışınlayan adam daha sonra kendisini ibizalara ışınladıktan sonra adamdan bir haber alınamadı...aramalar devam etmekte...

:1::1::1::1: güzelmiş ay canım sen mi yazdın,gerçi kim yazdıysa güzel yazmış:52:

mercan sana değil kardeşine isimli şarkıyı neden seçtiğini açıkladı! küçükken şişman olan mercan zamanında zayıf yakışıklı bir çocuğa vurulmuş ve bir gün mercan ve kardeşi yolda yürürlerden çocukk onlara doğru kollarını açıp koşmuş mercan bana geliyoorr deyip kollarını açmış fakat kardeşine sarılmış çocuk.sokakta sarılmak yasak diyen joplu polisler çocuğa dalmış o gun bugundur kin besleyen mercan birgün bende seninle dalga geçeceğim demiş ve bu şarkıyı okumaya karar vermiş. elektrik jopları küçük küçük minik minikle başlayan şarkının ana teması buymuş değerli okuyanlar!

Bülent Ersoy erkekliğe dönmeye! karar verdi :66:

Kadir İnanır, Tarık Akan ve Cüneyt Arkın dünyanın en tipsiz jönleri seçildi ( boowwwww çok büyük yalan oldu be :21: ) :27:

cüneyt arkın seçilebilir ama bence. hiç beğenmem :D

mercan sana değil kardeşine isimli şarkıyı neden seçtiğini açıkladı! küçükken şişman olan mercan zamanında zayıf yakışıklı bir çocuğa vurulmuş ve bir gün mercan ve kardeşi yolda yürürlerden çocukk onlara doğru kollarını açıp koşmuş mercan bana geliyoorr deyip kollarını açmış fakat kardeşine sarılmış çocuk.sokakta sarılmak yasak diyen joplu polisler çocuğa dalmış o gun bugundur kin besleyen mercan birgün bende seninle dalga geçeceğim demiş ve bu şarkıyı okumaya karar vermiş. elektrik jopları küçük küçük minik minikle başlayan şarkının ana teması buymuş değerli okuyanlar!

ay bu çok hoşuma gitti :1::1::1::1: bunu da mı sen yazdın cnm(ay ben de hep soruyorum böyle ,kusura bakma,merakımdan canım :1:)

kızlar siz yalan haber uyduradurun :1:,ben gideyim tıkanıyim :56: (bakın ,bu yalan değil işte:27:)

ay bu çok hoşuma gitti :1::1::1::1: bunu da mı sen yazdın cnm(ay ben de hep soruyorum böyle ,kusura bakma,merakımdan canım :1:)

iviiit ben yazdım bnm öle saçmalamalarım vardır arkadaşlarım arasında adım çıktı zaten olmıcak bişiyi alakasız bişiye benzetme olsun uydurma konusu olsun. geçen sinemaya gittiğimizde candis(kendis) diye bi kı vardı onu duyunca aklıma kandilli rasathanesi geldi dediğimde tüm sıra gülmüştü:17:

Back
X