YALAN HAKARET VE TERK EDEN SEVGİLİ?

gizemliyollar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
253
99
18
31
Screenshot_2019-12-12-11-04-49-1.png Screenshot_2019-12-12-11-04-57-1.png IMG-20191211-WA0003.jpg IMG-20191211-WA0004.jpg

Kızlar konum belli sevgilimin mersinde yemek yiyeceğim deyip de adana da çıkması idi. Kaç kişiye gösterdim resmi anahtar aynı değil dediler. Tamam hadi gitmedi yalan söylemedi ben abarttım ama o kadar kes gevezelik yapma salak salak konuşma demesi gerekmezdi. 3 gün oldu ne aradı ne yazdı ama sosyal medya ya durum atıyor müzik falan. Bazı arkadaşlarım sende hatalısın dediler belki o sinirle ağzından çıktı o laflar dediler. ama o kadar lafa ne gerek vardı arasa idi belki ama aramadı sizce benim hatam burada nerede çok merak ediyorum hatalı isem evet yanlış yaptın deyin kızlar. İnsan sevgilisini 3 gün aramamak nedir ya. Sevse değer verse aramaz mı sizce yoksa bende mi hatalıyım kafam allak bullak lütfen bana bir şey diyin.

Konunun başı yok mu? Tam anlayamadım ama aldattığından şüphelendikten sonra bu yazışmalar olmuş belli. Böyle üste çıkan sana saygısı olmayan biriyle niye birliktesin neden hala aramasını bekliyorsun. Biraz ön yargı olacak ama aldatsın aldatmasın öncesinde de hep bu üslupta konuşuyormuş gibi geliyor bana. Yol ver gitsin beklemen kendine ayıp...

Anahtar onunmu değilmi bilemem. Doğru söylüyor dahi olsa sizinle şu anda bu şekilde konuşması bana çok yanlış geldi. Saha sevgiliyken bu şekilde kırıcı konuşabiliyorsa evlenice ne olacak. 3 gün insan sevgilisini aramaz mı? Küste olsa naber nerdesin nasılsın der soğuk konuşur gerekirse ama arar yani. Evlenincede 3 gün eve gelmez o zaman. Balık baştan kokar size bu şekilde davranmasına izin vermeyin. Gönül almak ne kadar kolay halbuki sonuçta öyle zannettiğiniz için sorun çıkardınız öyle olmadığını güzel bir dille açıklayıp ispat edebilir.. Bu kadar çemkirmesi haksız olduğunada işaret olabilir.. İyi düşünün bence size bu kadar kolay rest çekebilmesine izin vermeyin azıcık kaybetmekten korksun yahu!

Konunun başı yok mu? Tam anlayamadım ama aldattığından şüphelendikten sonra bu yazışmalar olmuş belli. Böyle üste çıkan sana saygısı olmayan biriyle niye birliktesin neden hala aramasını bekliyorsun. Biraz ön yargı olacak ama aldatsın aldatmasın öncesinde de hep bu üslupta konuşuyormuş gibi geliyor bana. Yol ver gitsin beklemen kendine ayıp...
ilk defa böyle bir uslupla yaklaştı ve çok şaşırdım gerçek yüzünü belli etti

aynı anahtar değil
geçenki konuya yazmıştım öyle davranan adam yalan söylüyordur diye
ama şuanki fotoya göre siz böyle bir kaniya vardıysanız o anahtarlar ikincisiyle hiç alakası yok
ama adam saygısızın teki o konuda haklısın
nesini sevdin seninle böyle konuşan birini? aklınla zorunmu var halen niye aramiyor sormuyor diye düşünüyorsun
bence nosunu engelle, arasada ulaşamasın böylesi
ama sen küçüksün yazma tarzından belli, bunun içina aşk acısı falan çekersin şimdi kesin

Anahtar onunmu değilmi bilemem. Doğru söylüyor dahi olsa sizinle şu anda bu şekilde konuşması bana çok yanlış geldi. Saha sevgiliyken bu şekilde kırıcı konuşabiliyorsa evlenice ne olacak. 3 gün insan sevgilisini aramaz mı? Küste olsa naber nerdesin nasılsın der soğuk konuşur gerekirse ama arar yani. Evlenincede 3 gün eve gelmez o zaman. Balık baştan kokar size bu şekilde davranmasına izin vermeyin. Gönül almak ne kadar kolay halbuki sonuçta öyle zannettiğiniz için sorun çıkardınız öyle olmadığını güzel bir dille açıklayıp ispat edebilir.. Bu kadar çemkirmesi haksız olduğunada işaret olabilir.. İyi düşünün bence size bu kadar kolay rest çekebilmesine izin vermeyin azıcık kaybetmekten korksun yahu!
zaten bende ne aradım ne yazdım asla da aramam da yazmam da

Olmayacak isi zorlayıp ilişki yaşamaya çalışırsaniz böyle şeylerle uğraşırsınız.

Adam gitmedim diyorsa anahtar benziyor diye ısrar etmenizin bir anlamı yok, güvenmiyorsanız ayrılırsınız. Israrla gitmedim denilen yere gittin deniyorsa insanın lafları da normalden uzaklaşabilir ama adam ilgisiz, arabasında prezervatif buldunuz hala anahtardan güven sorgulaması yapıyorsunuz. 🤷

Anahtar meselesini anlamadim, olay sevgilinizin baska sehirden cikmasi degil miydi anahtar ne alaka?
ben sehir disina cikmadim mi diyor, eski konuyu da biliyorum ama kafam karisti
Ve evet anahtarlar ayni degil.
Yani simdi yazdigi seyler de evet hos degil ama siz de kim bilir kac gundur ustune gidiyorsunuz ve adam da gercekten yalan soylemediyse ondaki de sabirdir yani nereye kadar

aynı anahtar değil
geçenki konuya yazmıştım öyle davranan adam yalan söylüyordur diye
ama şuanki fotoya göre siz böyle bir kaniya vardıysanız o anahtarlar ikincisiyle hiç alakası yok
ama adam saygısızın teki o konuda haklısın
nesini sevdin seninle böyle konuşan birini? aklınla zorunmu var halen niye aramiyor sormuyor diye düşünüyorsun
bence nosunu engelle, arasada ulaşamasın böylesi
ama sen küçüksün yazma tarzından belli, bunun içina aşk acısı falan çekersin şimdi kesin
ben 26 o 30 yaşında zaten daha önceden de ilgisizliği vardı

Anahtar meselesini anlamadim, olay sevgilinizin baska sehirden cikmasi degil miydi anahtar ne alaka?
ben sehir disina cikmadim mi diyor, eski konuyu da biliyorum ama kafam karisti
Ve evet anahtarlar ayni degil.
konu bana mersindeyim deyip adana da çıkmadı tamam hadi yanlış anladım o kadar laf neden hakaret neden 3 gün aramama neden

Olmayacak isi zorlayıp ilişki yaşamaya çalışırsaniz böyle şeylerle uğraşırsınız.

Adam gitmedim diyorsa anahtar benziyor diye ısrar etmenizin bir anlamı yok, güvenmiyorsanız ayrılırsınız. Israrla gitmedim denilen yere gittin deniyorsa insanın lafları da normalden uzaklaşabilir ama adam ilgisiz, arabasında prezervatif buldunuz hala anahtardan güven sorgulaması yapıyorsunuz. 🤷
aynen ilgisiz kızla görüntülü konuşmasını yakaladım prezervatif buldum galiba bu birikimin üzerine anahtar tuz biber oldu

ben 26 o 30 yaşında zaten daha önceden de ilgisizliği vardı
çok küçükda değilsin, aklını başına topla dönünmez yola girme sana abla tavsiyesi
bu adamdan hayır gelmez sana
daha ortada nişan yok evlilik yok seninle böyle saygısız konuşabiliyorsa, karakteri ortada
muhtemelen annesinin kuzusu, şimartılmış şehzadelerden
konu ilgisizliğide değil, tavırları
sen ilgi bekliyorsun ama adamın sana saygısı yokki ne ilgisinden bahsediyorsun

konu bana mersindeyim deyip adana da çıkmadı tamam hadi yanlış anladım o kadar laf neden hakaret neden 3 gün aramama neden
Suan eski konuyu tekrar okuyunca anladim
Canim yanlis anlama ama biri gitmedigim yapmadigim bir sey icin sherlockculuk oynasa sonra bi de beni araba anahtarini benzetti diye yalan soylemekle itham etse ben sevgilinin soylediklerinden daha agir seyler soylerdim
Sen suclusun
Adam ne sehir disina cikmis ne bi sey yapmis sen haksiz yere suclayip duruyorsun bence fazla bile sakin kalmiş
Yorumlara da hayret ettim ayni seyi erkek kadina yapsa topa tutulur ama yine burda erkek suclanmis pes

çok küçükda değilsin, aklını başına topla dönünmez yola girme sana abla tavsiyesi
bu adamdan hayır gelmez sana
daha ortada nişan yok evlilik yok seninle böyle saygısız konuşabiliyorsa, karakteri ortada
muhtemelen annesinin kuzusu, şimartılmış şehzadelerden
konu ilgisizliğide değil, tavırları
sen ilgi bekliyorsun ama adamın sana saygısı yokki ne ilgisinden bahsediyorsun
maalesef ki öyle bir ara kendim mi hatalıyım diye düşünmeden edemedim arkadaşlarım sende hata var dediler çünkü

Suan eski konuyu tekrar okuyunca anladim
Canim yanlis anlama ama biri gitmedigim yapmadigim bir sey icin sherlockculuk oynasa sonra bi de beni araba anahtarini benzetti diye yalan soylemekle itham etse ben sevgilinin soylediklerinden daha agir seyler soylerdim
Sen suclusun
Adam ne sehir disina cikmis ne bi sey yapmis sen haksiz yere suclayip duruyorsun bence fazla bile sakin kalmiş
Yorumlara da hayret ettim ayni seyi erkek kadina yapsa topa tutulur ama yine burda erkek suclanmis pes
en önceki konuları okudun mu aşırı da ilgisiz bir yanı var oda çok yordu beni

maalesef ki öyle bir ara kendim mi hatalıyım diye düşünmeden edemedim arkadaşlarım sende hata var dediler çünkü

senin tek hatan yapmadığı birşey için suçlamak olmuş
ha şöyle o anahtar ile öbürü aynı değil o tamamda yinede oraya gitmediğini ispatlamaz
ama gitmedim dediği halde sen üstüne gitmişsin o konuda hatalasının
ama sana takındığı tavrı yinede açıklamaz
seni sevmiyor bu kadar basit konu aslında. Üzgünüm

Back
X