Menesa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 8.080 7.070 198 21 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mereng #21 Sen sadece sevgilinin yalanini yakalamamissin , ayrica sapikliginida yakalamissin . Aslinda ne yapman gerektigini biliyosun, yalan ve bu derece sapiklik affedilmez..
Sen sadece sevgilinin yalanini yakalamamissin , ayrica sapikliginida yakalamissin . Aslinda ne yapman gerektigini biliyosun, yalan ve bu derece sapiklik affedilmez..
mereng Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 123 13 33 22 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mereng #22 Menesa .!.: Sen sadece sevgilinin yalanini yakalamamissin , ayrica sapikliginida yakalamissin . Aslinda ne yapman gerektigini biliyosun, yalan ve bu derece sapiklik affedilmez.. Genişletmek için tıkla... Benden önce olmuş şeyler ama benim için bi şey değiştirmedi bu karakterini bilsem en başta yüzüne bakmazdim
Menesa .!.: Sen sadece sevgilinin yalanini yakalamamissin , ayrica sapikliginida yakalamissin . Aslinda ne yapman gerektigini biliyosun, yalan ve bu derece sapiklik affedilmez.. Genişletmek için tıkla... Benden önce olmuş şeyler ama benim için bi şey değiştirmedi bu karakterini bilsem en başta yüzüne bakmazdim