Yalan hakkında...

mereng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
123
13
33
Merhaba daha once de ilişkimle ilgili konu acmistim ama sonu gelmiyor malesef sevgilimin daha önce ufak tefek yalanlarını yakalamıştım ama saçma konularda yalan söyler gizlemesi gerekmeyen şeylerde mesela.Eski bi arkadaşı vardı ama çok laubali sonradan görme ne oldum delisi bi tip..bana da sevgilime de saygısızlığı oldu ve hayat tarzı inanın çok rezil sanki kadın pazarlaya bi adam gibi bi hayatı var sevgilim de hep şikeyet ederdi bu çocuktan yaşanan bi çok kötü olaydan sonra görüşmeme kararı aldık.Görüşmeyeceğim dedi sevgilim.Bu bi sene önce kadar oldu.Ama dün gece şok oldum resmen.O çocuk sevgilimin dükkanına gelmiş fotoğraf çektirmiş sevgilime ve internete koymuş.Yine gayet samimiylermiş yani.Beni üzen bu da değil ,ben ne zaman sevgilime 'ee arayan soran var mı?arkadaşların uğruyo mu' diye sorsam hayır derdi hle o çocuğu sorsam saçmalama olur mu öyle şey derdi,ama olmuş.Yalandan iğreniyorum bi kez daha aptal yerine koyuldum.internette biraz daha bakayım dedim ve sevgilimin üye olmadığını söylediği sosyal paylaşım sitelerine üye olduğunu gördümhele ki bir tanesinde 400 kız 2 erkek ekliydi...aradım sordum.'ben göreceğimi gördüm ama sana bi kez açılama hakkı vermek istiyorum' dedim.
Bana 'söylesem kızardın Xle konuştum desen ama haklısın ne istersen yapayım affet' dediona bu işin çoktan bittiğini söyedim ben seni bırakmam dedi.Üyeliklerini söylerince eskiden kullanıyodum girip bakmışımdır dedi o zaman ver şifreni bakayım dedim hayır olmaz ne istersen iste şifre olmaz dedi.Güvenimi sarstın kendini bana kanıtlayamazsın o zaman dedim kapattım telefonu.Bu sabah da şifreyi vereyim gir bak ama 5 dk kal sonra takıntı yapcan orayı sen çıkınca da şifreyi değişcem dedi.yaptık..evet dediği gibi seneler önce kullanılmış kızlar ama 400 kız ne demek bazıları benim arkadaşlarım
Senden utanıyorum dedim beni öyl bi hesaptan bi erkek eklese sapık der geçerdim senin böyle olduğunu bilsem senle yanyana bile yürümezdim küçük bi yerde yaşıyoruz sokağa çıksam gördüğüm tüm kızlara asılmışsın dedim...
kızlar çok uzattım farkındayım ama yalan konusu da hesaplar da bana fena dokundu.Bu aşamada ne yapmam gerek yardım edin iütfen

Canim silecegini silmis sana sonra sifreyi vermis nasil kandın. Kac kurtar kendini bundan. Ayril ve barisma bunlar senin yakaladiklarin daha yakalamadigin cok sey vardir. Evlenince de aldatir

kurtulduğuna şükret ...
geçer de zaman lazım kendinle ilgilen olur mu iyi geliyor bakım spor bol aktivite ki düşünecek tek boş anın kalmasın
bir süre sonra olay iyice soğuyunca içinde mantıklı düşünüp aklından daha rahat silersin diye düşünüyorum..

Nasıl bir iliski bu? Seninkisi sevgilinin yalanini yakalamak degil sevgilinin sapkinligini yakalamak. Devam et gorusmeye inan günahsiz melek o adam!

Bir ilişkide güven çok önemli. Balık baştan kokar. Sen görmüşsün ve bence bir daha yanyana gelme. Bitir .böylesi senin için daha hayırlı olacaktır ben buna inanıyorum.

şifresini neden sonradan verdi canım bence bunu düşün. içinde görmeni istemediğin mesajları sildi, temizledi demek ki.
yalan ile bir ilişki yürümez. aklında hep şüphe olacak. iyi düşün bence.

Canim silecegini silmis sana sonra sifreyi vermis nasil kandın. Kac kurtar kendini bundan. Ayril ve barisma bunlar senin yakaladiklarin daha yakalamadigin cok sey vardir. Evlenince de aldatir
kandım değil zaten ama öylece kalakaldım şoktan.zaten şifre verdiğinde iki hesaptan da şifresini değiştirdim o bilmiyorum sanıyor

Nasıl bir iliski bu? Seninkisi sevgilinin yalanini yakalamak degil sevgilinin sapkinligini yakalamak. Devam et gorusmeye inan günahsiz melek o adam!
ben de görüşmeyeceğimi söyledim zaten neden böyle ters konuştunuz ki ?

şifresini neden sonradan verdi canım bence bunu düşün. içinde görmeni istemediğin mesajları sildi, temizledi demek ki.
yalan ile bir ilişki yürümez. aklında hep şüphe olacak. iyi düşün bence.
onun farkındayım.zaten ona da söyledim istediğim an vermediğin sürece vermenin bi anlamı yok diye.en nefret ettiğim şey yalan.bu olandan sonra nefret ettm resmen mesaj atıyor arıyor telefona bakmıyorum bile...

şifreyi sana sabah vermiş akşam vermemiş farkettin mi hesabı temizlemiş olabilir. seneler önce kullanılan o zamandan bu zamana kullanılmayan hesap şifreleri genelde hatırlanmaz çünkü eğer bişeylerden korkmasa direk verirdi

Bir ilişkide güven çok önemli. Balık baştan kokar. Sen görmüşsün ve bence bir daha yanyana gelme. Bitir .böylesi senin için daha hayırlı olacaktır ben buna inanıyorum.
ben de böyle düşünüyorum,üzüntüden ne yapacğımı şaşırdım

Aynen silecegini silip vermiş sifreyi :)))yoksa verecek rahatlikta olsa basta ne istersen iste sifre olmaz gibi bissy soylemezdi var bi bit yenigi yani yerinde olsam girip bakmazdim bile o saaten sonra aptal yerine koymus resmen seni

biliyorum bi gecede her şeyi temizlemiştir zaten..

Aynen silecegini silip vermiş sifreyi :)))yoksa verecek rahatlikta olsa basta ne istersen iste sifre olmaz gibi bissy soylemezdi var bi bit yenigi yani yerinde olsam girip bakmazdim bile o saaten sonra aptal yerine koymus resmen seni
ben de aptal gibi hissediyorum sağolsun başardı.Farkındayım zaten sonradan vermesi benim için zerre kadar bi şey ifade etmedi..

umarım öyle olur aklımdan silip atmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…