bazı insanlar gerçekten anlaşılmaz.aile arasına hiç girilmez kuzen falan dinlemeyin.böyle dedikoduları dinlemeyin başa iş açarBu yalancılığın ben artık hastalık olduğunu düşünüyorum..
Kuzenime gittim dün , baya oturduk konuşuyoruz falan derken kuzenim baya dertlendi bana . Kv sinin evlenirken bir şey yapmadığından dolayı şuan çok zorlandıklarını iş bulamasaydı kapıya icra falan geleceğini anlattı. Ve kv sinin inanılmaz rolcü ve yalancı olduğunu söyledi. Ağlamaya başladı, uzun uzun konuşup onu telkin ettim. ..Kocasını fiştekliyormuş vs..
Sonra ben tam kalkmaya yakınken kv si benim orada olduğumu görmüş( evleri karşılıklı 2 apartman)
ve kuzenime geldi oturduk nasılsın ,iyimisin diye kelam ederken bu bir başladı kendini övemeye ben gelinime tapıyorum , onlara harkulade bir yuva yaptık üstüme düşeni fazlasıyla yaptım diye falan ve bunları söylerken de hiç utanıyor..
Ben şaştım kaldım.. Asla yalan söylemeyi beceremem ve bu tür karakterleri de anlamam mümkün değil..
ben gittikten sonra kuzenim aradı kuzenime baya bir bağırmış , şanımızı neden lekeliyorsun falan diye.. Oda anne ne lekelemesi ne diyorsun falan demiş..Ağlamışsın ben salakmıyım hem ben seni biliyorum her şeyi anlattın dimi falan demiş..Kızı çok zor bir duruma koymuş, sonrada oğlunu aramış ve anlatmış her şeyi 1 e 1000 katarak . Böyle yalancı insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Ne tuhaf insanlar var ya..
sanmam yani..Peki ya kuzeniniz yalan söylüyorsa.
ama bence bu istem dışı bir korunma mekanizması..Hastalık falan değil ya hastalık bilinç dışı olur bu bildiğin kötü karakter. Böyle kolayca yalan söyleyen insanlar bizden uzak olsun.
İki türlü de ortada hiç çekinmeden yalan söyleyen biri var. Ben de şaşıyorum bu kadar rahat yalan söyleyen insanlara.Peki ya kuzeniniz yalan söylüyorsa.
valla bişey görmediğim için yorum yapamam ama kuzenimi çok iyi tanıyorum yalan söyleyecek birisi kesinlikle değilöyle yalancılar gördümki kendi yalanlarına bile inandılar.
o yüzden ne kv inan ne kuzene kendi gördüklerin en doğru olandır.
Ben de beceremem. Hasta olan, istem dışı yapan insan her konuda yalan söyler, ama işine gelen yerde kendini kurtarma adına yapıyorsa gayet de bile isteyedir bence.ama bence bu istem dışı bir korunma mekanizması..
Yani ben istesem de yalan söyleyemem eşim hemen der yalan söyleme beceremiyorsun diye..
kuzenimin kayınvalidesimi?yalancilik hastalik degil aliskanliktir.
lakin kv nizin kayinvalidesi yalanci degil paranoyak./
Bu yalancılığın ben artık hastalık olduğunu düşünüyorum..
Kuzenime gittim dün , baya oturduk konuşuyoruz falan derken kuzenim baya dertlendi bana . Kv sinin evlenirken bir şey yapmadığından dolayı şuan çok zorlandıklarını iş bulamasaydı kapıya icra falan geleceğini anlattı. Ve kv sinin inanılmaz rolcü ve yalancı olduğunu söyledi. Ağlamaya başladı, uzun uzun konuşup onu telkin ettim. ..Kocasını fiştekliyormuş vs..
Sonra ben tam kalkmaya yakınken kv si benim orada olduğumu görmüş( evleri karşılıklı 2 apartman)
ve kuzenime geldi oturduk nasılsın ,iyimisin diye kelam ederken bu bir başladı kendini övemeye ben gelinime tapıyorum , onlara harkulade bir yuva yaptık üstüme düşeni fazlasıyla yaptım diye falan ve bunları söylerken de hiç utanıyor..
Ben şaştım kaldım.. Asla yalan söylemeyi beceremem ve bu tür karakterleri de anlamam mümkün değil..
ben gittikten sonra kuzenim aradı kuzenime baya bir bağırmış , şanımızı neden lekeliyorsun falan diye.. Oda anne ne lekelemesi ne diyorsun falan demiş..Ağlamışsın ben salakmıyım hem ben seni biliyorum her şeyi anlattın dimi falan demiş..Kızı çok zor bir duruma koymuş, sonrada oğlunu aramış ve anlatmış her şeyi 1 e 1000 katarak . Böyle yalancı insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Ne tuhaf insanlar var ya..
Haklısınız.. Birde inanılmaz yemin ediyordu sürekli olarak..Ben de beceremem. Hasta olan, istem dışı yapan insan her konuda yalan söyler, ama işine gelen yerde kendini kurtarma adına yapıyorsa gayet de bile isteyedir bence.
kuzenimi az çok tanıyorumarkadaşa katılıyorum ne malum kuzeninizin doğru söylediği
yanlış anlama ama çok iyi tandığın insanların aslında tanıdığımız gibi olmadığını görüyoruz malesef. ben artık kimseye çok iyi tanıyorum demiyorum, çünkü insanoğlu,anne bile evladını tanıyamıyorken üstelikvalla bişey görmediğim için yorum yapamam ama kuzenimi çok iyi tanıyorum yalan söyleyecek birisi kesinlikle değil
evet kuzeninizinkuzenimin kayınvalidesimi?
evet bana da öyle geldi ...
haklısınız ..yanlış anlama ama çok iyi tandığın insanların aslında tanıdığımız gibi olmadığını görüyoruz malesef. ben artık kimseye çok iyi tanıyorum demiyorum, çünkü insanoğlu,anne bile evladını tanıyamıyorken üstelik
sanmam yani..
bilemedim bak şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?