Bi sekilde telefonunu ele gecirip bakmam lazim sanirimm
Bi kere kurcaladim bi arkadasiyla fotosunu gordum cok yakin bi arkadasi var ama kizkiskancliktan deliyr donmustum bidaha bakmaya cesaret edemiyorum
Sevgilisi olan bi erkegin artik yakin kiz arkadasi olamaz o zaman sende yakin bi erkek arkadasinla resim cekin alla alla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yardim edin ya kafam cok karisti sevgilim ise gidiyorum mesaj atamicam diyo ama whatsappta cevrimici, gece yaz diyorum yazmiyor sabah da uyudum diyor ama sabaha kadar yine cevrimici.. asla yalan soyliyebilcegine inanmiyorum ama bunlar ne ki?:what:
Eger acik kalirsa üstüne tus kilidini kapatirsa ( kapatmasa bile sabahs kadar tus kilitsiz kalmaz, otomatik bir sure sonra tus kilidi kapanir.) O bes dakika icinde falan cevrim ici gozukur ama bi sure sonra baktiginda tus kilidini ilk ne zaman kapattiysa o saat son gorulme saati olur. Sabaha kadar acik olma gibi bi ihtimal yok. Uzgunum ama sevgiliniz sizi salak yerine koymaya çalışıyor.
Benim de telefonumda var o ama ekran isigi mutlaka soner. Sondugu zaman cevrimici gozukulmez. Hadi ekran isigini da iptal etti diyelim bes saat dursa da sonmuyor diyelim. Whatsapp sayfasinda durmasi lazim sabaha kadar. Bu telefona sarj dayanmaz bir kere. Bi de hadi bir unuttu iki unuttu. Telefonu surekli ayni sekilde mi kaliyor yani
asla yalan soyliyebilcegine inanmiyorum ama bunlar ne ki?:what:
9 aylik iliskimiz var daha bir kere yalanini yakalamadim ama bnlar cok kafami karistirdi
Bi kere kurcaladim bi arkadasiyla fotosunu gordum cok yakin bi arkadasi var ama kizkiskancliktan deliyr donmustum bidaha bakmaya cesaret edemiyorum
Surekli cevrimici degil mesela bana uyuyorum diyo bikac saat sonra cevrimici oluyo sonra bikac saat geciyo yine cevrimici.. atiyorum gece 11de uyuyorum diyosa sabah son gorulmesi gece 3 oluyo.soruyorm kimle konustn diye konusmadim bi mesaja baktm ama acik kalmis faln diyo cok da yogun calistigi icin yanimdayken bike uyuyakaldigi oluyo bisey diyemiyorum
Adı üstünde akıllı telefon değil mi canım ya? Akıllı ya hani kendi kendine sabaha kadar Whatsapp'a giriyor. Böylesi telefonu da ilk defa duyuyorum. O telefon yakında ayağa kalkar sevgiline su falan da getirir.
Eski sevgilimde de oluyordu yanımdayken bile elimde kapalıyken açık görünüyodu. Kpss sınavı saatinde açıktı telinde sıkıntı vardı. Sizde de olabilir mi böle bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?