• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan mi soyluyor

Canım cok bariz yalan söylüyor .watsup acık kalsa da bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor.inanma bariz yalan.

Bi kere kurcaladim bi arkadasiyla fotosunu gordum cok yakin bi arkadasi var ama kiz :( kiskancliktan deliyr donmustum bidaha bakmaya cesaret edemiyorum

Bi kere kurcaladim bi arkadasiyla fotosunu gordum cok yakin bi arkadasi var ama kiz :( kiskancliktan deliyr donmustum bidaha bakmaya cesaret edemiyorum

Sevgilisi olan bi erkegin artik yakin kiz arkadasi olamaz o zaman sende yakin bi erkek arkadasinla resim cekin alla alla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilisi olan bi erkegin artik yakin kiz arkadasi olamaz o zaman sende yakin bi erkek arkadasinla resim cekin alla alla

Benim de var cok yakin cocukluk arkadasim o yuzden laf edemiyorum cok fazla ama resim cekilmedi faln..cok kiskandimm :(

Yardim edin ya kafam cok karisti sevgilim ise gidiyorum mesaj atamicam diyo ama whatsappta cevrimici, gece yaz diyorum yazmiyor sabah da uyudum diyor ama sabaha kadar yine cevrimici.. asla yalan soyliyebilcegine inanmiyorum ama bunlar ne ki?:(:what:

Cok alakasız ama birsey söyleyeceğim. Mesela benim telefonum iphone. Ve ben tuş kilidine almıyorum. Almadığım zamanda da whats tan birisi yazınca cevap yazdıktan sonra uygulamadan çıkmıyorum. Telefonu bir yere atıp isime geri donüyorum. O sure zarfında bende unutkanliktan hep çevrim ici duruyorum. Manyak mısın kızım niye oyle yapıyorsun derseniz valla da usengeclikten yapıyorum :) hatta bu yuzdn cogu kişiden trip yediğim cok oldu. Söylemek istedim nacizane.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eger acik kalirsa üstüne tus kilidini kapatirsa ( kapatmasa bile sabahs kadar tus kilitsiz kalmaz, otomatik bir sure sonra tus kilidi kapanir.) O bes dakika icinde falan cevrim ici gozukur ama bi sure sonra baktiginda tus kilidini ilk ne zaman kapattiysa o saat son gorulme saati olur. Sabaha kadar acik olma gibi bi ihtimal yok. Uzgunum ama sevgiliniz sizi salak yerine koymaya çalışıyor.

Eger acik kalirsa üstüne tus kilidini kapatirsa ( kapatmasa bile sabahs kadar tus kilitsiz kalmaz, otomatik bir sure sonra tus kilidi kapanir.) O bes dakika icinde falan cevrim ici gozukur ama bi sure sonra baktiginda tus kilidini ilk ne zaman kapattiysa o saat son gorulme saati olur. Sabaha kadar acik olma gibi bi ihtimal yok. Uzgunum ama sevgiliniz sizi salak yerine koymaya çalışıyor.

Tuş kilidi iptali diye birsey var ya hani :D Onu yapmıştım zamanında. Hala daha ben tuş kilidine almadan kendisi otomatik kapanmaz. Ama arkadasın konusu icin birsey demiyorum. Sadece belki kucuk bir ihtimal öyledir diye gönlüne su serpmek istedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de telefonumda var o ama ekran isigi mutlaka soner. Sondugu zaman cevrimici gozukulmez. Hadi ekran isigini da iptal etti diyelim bes saat dursa da sonmuyor diyelim. Whatsapp sayfasinda durmasi lazim sabaha kadar. Bu telefona sarj dayanmaz bir kere. Bi de hadi bir unuttu iki unuttu. Telefonu surekli ayni sekilde mi kaliyor yani

Benim de telefonumda var o ama ekran isigi mutlaka soner. Sondugu zaman cevrimici gozukulmez. Hadi ekran isigini da iptal etti diyelim bes saat dursa da sonmuyor diyelim. Whatsapp sayfasinda durmasi lazim sabaha kadar. Bu telefona sarj dayanmaz bir kere. Bi de hadi bir unuttu iki unuttu. Telefonu surekli ayni sekilde mi kaliyor yani

Surekli cevrimici degil mesela bana uyuyorum diyo bikac saat sonra cevrimici oluyo sonra bikac saat geciyo yine cevrimici.. atiyorum gece 11de uyuyorum diyosa sabah son gorulmesi gece 3 oluyo.soruyorm kimle konustn diye konusmadim bi mesaja baktm ama acik kalmis faln diyo cok da yogun calistigi icin yanimdayken bike uyuyakaldigi oluyo bisey diyemiyorum

asla yalan soyliyebilcegine inanmiyorum ama bunlar ne ki?:(:what:

Neden inanmiyorsunuz?

Milyonlarca erkek milyonlarca hem cinsinize yalan soyluyor...

Onun asla yalan soylemeyecegini nereden cikardiniz...

9 aylik iliskimiz var daha bir kere yalanini yakalamadim ama bnlar cok kafami karistirdi:(

Sizin yakalamamaniz onun dokuz aydir hic yalan soylemedigi anlamina gelmez...

Ustelik iliskiniz daha yilini doldurmamis, bir zahmet durust, ilgili ve harika bir adam olsun...

Kirk yillik kocasinin tek bir yalanini yakalamamis ama kirk kez kandirilmis kadinlar var...

Siz ona 'asla yalan soyleyecegine inanmiyorum' diyecek kadar guvenseydiniz ne o kizi kiskanirdiniz ne de bakmaya cesaret edememe gibi bir durumunuz olurdu...

Ona o denli guvenseydiniz bu konuyu acmazdiniz zaten...

Once kendinize onun da her erkek kadar yalana, ihanete yakin durdugunu bildiginizi itiraf edin, 'benimki asla yapmaz' demeyi birakin...

Yoksa hayal kirikliginiz ulasacagi boyutlar can yakici olur...

Ohoo o zaman elle tutulur bi yani kalmadi. Akilli telefon da o kadar degil yani durduğu yerde saat basi girsin. Hala inanmıyorsunuz yani yalan soyledigine

Surekli cevrimici degil mesela bana uyuyorum diyo bikac saat sonra cevrimici oluyo sonra bikac saat geciyo yine cevrimici.. atiyorum gece 11de uyuyorum diyosa sabah son gorulmesi gece 3 oluyo.soruyorm kimle konustn diye konusmadim bi mesaja baktm ama acik kalmis faln diyo cok da yogun calistigi icin yanimdayken bike uyuyakaldigi oluyo bisey diyemiyorum

en son işteyim yazamıyorum diyen eski sevgilimin bana yazamadığı zamanlar diğer sevgilisiyle çatır çatır konuştuğunu öğrenmiştim.

bana pek güven vermedi sevgiliniz. pek inanmayın. :ssz:

hangi yalanlarla kandırılmıs kadına sorarsann sor kesin bi şekilde yakalanana kadar sevgilim ya da kocam bana yalan söyleyebilir beklerim olabilr dememiştir sizinkide böyle bence

Eski sevgilimde de oluyordu yanımdayken bile elimde kapalıyken açık görünüyodu. Kpss sınavı saatinde açıktı telinde sıkıntı vardı. Sizde de olabilir mi böle bi durum

Katılıyorum. Benim de net paketimin olmadığı zamanlar çevrimiçi gözüküyordu falan. Telefon ya da uygulama sapıtabiliyor bazen.

şu whatsap denen şeyi hiç sevmiyorum, hiç de kullanmadım. ama anlattığından anladığım kadarıyla sabaha kadar çevrimiçiyse biriyle konuşuyor olması muhtemel. biraz gözlemle bakalım..

Back
X