Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açık kaldığında öyle oluyo bazen, ben bizzat yaşadım çünkü elimde uyumuşum eşimde açıksın niye yazmıyosun filan yazmıştı sanki böyle girip çıkıyomuşsun gibi oluyo
Saatlerce cevrimici okmasi dusundurucu bence baskasiyla konusma ihtimali yuksek gibi hic yalan soylemiyomus cok durustmus gbi gorunup 40takla atan cok erkek var genelleme yapmiyorum tabiki...sevgilini bi sure gozlemle ve yuzde yuz guvenme hep bi yanilma payin olsun illa olucak diye bsey yok tabiji ama sonradan hayal kirikligi yasama
Yardim edin ya kafam cok karisti sevgilim ise gidiyorum mesaj atamicam diyo ama whatsappta cevrimici, gece yaz diyorum yazmiyor sabah da uyudum diyor ama sabaha kadar yine cevrimici.. asla yalan soyliyebilcegine inanmiyorum ama bunlar ne ki?:what:
Konduramasan da tabiki yalan söylüyor.
Tuş kilidi etkin hale geldiğinde de açık olamaz whatsapp kapanır.
Ayrıca neden bizim başımıza gelmiyor böyle şeyler.
Sana bi öneri sunayım. Sakın belli etme çevrimiçi gördüğünü daha fazla. Yoksa son görülmeyi kapatır ve hiç bilemezsin.
Bunun yerine ince ince bak sabahları en son ne zaman girmiş diye.
Ha yok düzelmiyorsa ayrıl bence. Gece girmesi ve seninle konuşmaması pek haayra alamet gelmedi bana.:26:
Asla yalan soyleyecegine inanmıyorum dedigin an bitmistir zaten. Seni istedigi herseye inandirabilir. Biz burda destan da yazsak o bi hikaye anlatir inanirsin ondan sonra gecmis olsun. Saf olma kesinlikle yalan.
Bu arada eğer onun da senin giris saatlerine bakacağıni dusunuyorsan sen se uyudum de çevrimiçi kal. Isim var sonra konusalim de çevrimiçi kal. Yani onun yaptıklarını yap. Sorarsa aa girmiyorum ki dersin aynen onun yaptigi gibi. Sana ne tepki vereceğine bi bak. Ordan bile anlayabilirsin ne kadar dogru soyledigini.
Yardim edin ya kafam cok karisti sevgilim ise gidiyorum mesaj atamicam diyo ama whatsappta cevrimici, gece yaz diyorum yazmiyor sabah da uyudum diyor ama sabaha kadar yine cevrimici.. asla yalan soyliyebilcegine inanmiyorum ama bunlar ne ki?:what:
moralini bozmak gibi olmasın ama, benim erkek arkadaşımda da bunu yaşadım. ayrı şehirlerdeyiz onla. yanına gitmeye az kalmıştı. bakıyordum fazla whatsapp a girmeyen adam her baktığımda birkaç dakika önce görüldü ya da o anda aktifti. sonra ona sordum. wifi dan bağlanınca öyle oluyor dedi. neyse yanına gittim bunun. hiç online görünmedi. denedik hatta. sonradan (eski konularımı bilen bilir) o zaman sadece arkadaş olduğu kızla sürekli yazışıyormuş. tabi bunu o söylemedi ama ben anladım. meğer kıza mesaj atmış, kız arkadaşım geliyor diye. kız da ben bikaç gün yanındayke hiç mesaj atmamış bana. tabi bunlar sonra sevgili falan oldular. benimki tamamen apayrı bir konu. neyse. uzun lafın kısası, benim en güvendiğim insan bana bunu yaptıysa herkesin başına her şey gelebilir. dikkatli ol derim.