uzakta ilişkiler çok zorluyor insanı ne akadar çaba sarfedersen et yüzyüze konuşmadıktan sonra zorluyor insanı.. o yüzden uzakta olan ilşkileri çok uzatmadan evleneceksin yada bitireceksin uzadıkçauzuyor öyle nasip değilmiş diyeceksin canım hayata deveam edeceksin herşeyde bir hayır oduğunu düşünenlerdenim bende 2 yıl öyle bi ilişki yaşım malum bitti şuan evliyim ve eşimi çok seviyorum...herşey kısmet yani..
kim ne derse desin kım ne tesellı verırse versin senın acını geçirmez hçbirşey herşeyi zamana bırak acınıda yaşa zamanla herşey girer yoluna hakkında hayırlısı olsun
uzun süreli ilişkilerde üstelik uzaktan sürdürülen ilişkilerde yıpranmalar hep oluyor o yüzden her şeyin biriktiğini anlayabiliyorum... fakat bardağı taşıran son damla diye bahsettiğiniz doğum gününüzü unutması olayı bana çok tuhaf geldi.
6 senelik bir ilişkinin hiç mi hatırı yok..
unuttuysa unuttu yani...
oturup ayrılmak yerine vaaay be o kadar mı yıllandık diyerek sitem ederek sonunda gülüp geçebilirdiniz...
sanırım sizin sabrınız kalmamış... bu da hadi bitsin diye sebep olmuş resmen..
ama lütfen kimseye tutup ta 6 yıllık sevgilimden doğum günüm için ayrıldım demeyin.
olmadı demek inanın daha mantıklı...
Allahım yardımcı olsun ve acılarınızı biran önce dindirsin... hakkınızda hayırlısı....
sende ona kaba saba sözler söyleseydin sen üzüleceğine o üzülsün başkası için kendinizi üzmeyin çünkü bu hayatı bir kez yaşıyorsunuz başkaları için değil kendiniz için yaşayın ...
Haketmediğine eminim ama herşey ondan ibaret değil zaten yalvarıp yakaracak geri barışmak için buna da eminim ...kaybeden karşı taraf bunun için sevinmelisin
inşallah bende senin kadar şanlı olurum ve gerçekten seveceğim biriyle karşılaşırım yeni bir insan yeni bir ilkşki okadar zorki
arkadaşım tabiki sadece sebep d.günümü unutmuş olması değil yukardda bahsettim bir sürü neden var zaten dedim bitmesindeki asıl sebep benim için hiçbişey yapmamaış olması bir adım bile atmadı umarım net olmuşumdur
yukarıda diye bahsettiğiniz yerde bir sürü neden ben göremedim affedersiniz...
bana karşı net olmanız da önemli değil...
tekrar belirtiyorum hakkınızda hayırlısı... umarım bundan sonra daha çok fedakarlığı olan ilişkiler yaşarsınız..
6 yıldır süren ilkşkim bugün sona erdi sebep olacak okadar çok şey vardıki en büyük sebepte uzakta bir ilşkiydi ve artık dayanmak çok zor bir hale gelmişti ben bu sene adım atarız söz yaparız diye düşünürken kocamn bi sene yine heba oldu bardağı taşıran en son yaptığı şeyde
MRB CANLARIM
6 yıldır süren ilkşkim bugün sona erdi sebep olacak okadar çok şey vardıki en büyük sebepte uzakta bir ilşkiydi ve artık dayanmak çok zor bir hale gelmişti ben bu sene adım atarız söz yaparız diye düşünürken kocamn bi sene yine heba oldu bardağı taşıran en son yaptığı şeyde hem d.günümü unuttu hemde üstüne özür dilemek yerine kaba saba sözler etti. şimdi ne hissediyorum diye sorarsanız inanın kocamn bi boşluktan ibaret duygularım donmuş gbyim hissizim.
MRB CANLARIM
6 yıldır süren ilkşkim bugün sona erdi sebep olacak okadar çok şey vardıki en büyük sebepte uzakta bir ilşkiydi ve artık dayanmak çok zor bir hale gelmişti ben bu sene adım atarız söz yaparız diye düşünürken kocamn bi sene yine heba oldu bardağı taşıran en son yaptığı şeyde hem d.günümü unuttu hemde üstüne özür dilemek yerine kaba saba sözler etti. şimdi ne hissediyorum diye sorarsanız inanın kocamn bi boşluktan ibaret duygularım donmuş gbyim hissizim.
Oluruna Bırak (Sıla) - YouTube
kaç senelik evlilikler bitiyor ilerde belki iyi ki bitmiş diceksin desemde acın hafiflemicek ama bunlar hayatın gerçekleri olmıcaksa istediğin kdr dayat sadece kendine zarar verirsin üzülme herşey geçer bugün ağlarsın yarın gülersin ummarım karşına istediğin gibi düşünceli anlayışlı biri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?