Yalan olmuş kocaman bi 6 yıl

Haketmediğine eminim ama herşey ondan ibaret değil zaten yalvarıp yakaracak geri barışmak için buna da eminim ...kaybeden karşı taraf bunun için sevinmelisin

haklı çıkmanı çok isterim arkadaşım ogünleri görmeyi insanlar malesef kaybetmeden anlamıyorlar

inan ki geçecek. benim 5 senelik ilişkim bitti altı ay önce. hemde severek ayrıldık aileler istemiyordu başka çare bırakmadılar bize...
çok çok zor günler geçirdim çünkü seviyrdum sen en azından yıpranmıştık olumsuz şeyler vardı dıyebılıyorsun
ama zaman gerçekten iyi geliyo. birde bittikten sonra duygusallık biraz arka planda kalıyo mantıklı bakmaya başlıyorsun ve galiba böylesi hayırlıydı diyorsun
şuan bende senini gibiyim boşuktayım çünkü hayatımın bes senesini birebir onunla doldurmusum ama zamanla geçiyo. kimseyi sevemem kimseyle olamam gibi geliyo
çok kötü günler geçirdim hastalandım falan ama geçecek inanıyorum hergun biraz daha iyi olacagıma ikna ediyorum kendımı
sende kendını baska seylerle oyalamaya çalış

anlıyorum arkadaşım seni zamana bırakmak en iyisi

herşeyde bir hayır vardır.
üzülmemek elde değil 6 ay değil ki koca 6 yıl dediğim gibi belki senin için böylesi daha hayırlıdır..

Ben de uzakta olan ve uzadıkça uzayan ilişkilerin pek de sağlıklı olmadığına katılıyorum yani ne olursa olsun gözden uzak olan bazen gönülden de uzak oluyor...

sevgilinizin sizin gönlünüzü almak yerine kaba saba sözler sarfetmesi belki de bazı şeylerin bittiğindendir.

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…