- Konu Sahibi nickminkenari
arkadaşlar az önce show tv rekramlarında gördüm yalan rüzgarı yeni bölümleriyle tekrar başlıcakmışşşş... fragmanlarını izlerken fark ettim hala bütün karakterleri hatırlıyomuşumm
a.s.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
brad kimdiiiiii...şarkıcı bi adam vardı onun sarışın bi sevgilisi vardı evlenmişledi o hatunun adı neyddiii bulamadım delircemmm.....:d
brad kimdiiiiii...şarkıcı bi adam vardı onun sarışın bi sevgilisi vardı evlenmişledi o hatunun adı neyddiii bulamadım delircemmm.....:d
Kricket ve Danny Romalotti..
:roflol: :roflol: :roflol: nasıl unutmamışım yaw!!!
dün ne yediğimi hatırlamam bunları da unutmam..:smiley-cool:
brad baştan bahçivan dı ama sonra playboy oldu..aleme meze oldu..:sm_cool:
çok yakıŞIKLIYDI DİMİ
OF YAAAA
YA O KİMİNLE HABİRE YATARDI
ONUN ADI NEYDİ
KIRIS MİYDİ NEYDİİİİİİİİİİİİİİİİİ
ne zaman oynayacakmış bilgin varmı
o şarkıcı adam pınar aylinle düet yaptı evet adıda maykıl düdükof(bu okunuşu yazılışını bilemedim bacılarr):roflol: ay inanmıyorum yaa... çocukluğumun dizisiydi.. onlarla büyüdük biz yaa.. birde izebella diye bişiy vardı. ikiz kardeştiler biri iyiydi biri kötü. kötü olanın yüzünü hiç göstermzdi. sarı upuzun saçları vardııı:roflol: işte ordaki david e aşıktım. baş karakterdi ve babam yaşındaydı bende ilk okula gidiyordum. kadın milleti doğuştan aşka aşık ayolll :asigim:
o manuella degilmiydi yaw benmi yanlış hatırlıyorum:asigim: