Yalan söyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer erkek arkadaşını çok sıkan kıskanç olupta bu konuyu okuyanlar varsa onlara diyeceğim şu ki arayıp sık boğaz etseniz de, zırt pırt neredesin kimlesin diye sorsanız da yapacağına engel olmuyorsunuz. Aramanız, irdelemeniz yapacağı şeyi asla engellemiyor. Uyuyorum der, başka yerdedir. Şuradayım diyordur, başka yerdedir. Şununlayım diyordur belki de başkasıyladır. Çok sıkınca bunlar çok çok olası. Bana büyük bi hayat dersi oldu bu. Çok üzücü.. hem de çok. Keşke arayıp sorup irdeleyip kendimi yormasaymışım.. kıskanç olanlar bence tamamen kıskançlığından vazgeçsin. olan yine insanın kendisine oluyor çok yazık.

Yalancilik o insanin icinde varsa her turlu soyler.. sen sıkmasan baska birseyde soyler yani. Simdi anlamasan evlensen anlardin.. yani iyi olnus gercek yuzunu gormen

Bakin ikinizinde kendinize ait arkadas cevresi var birbirinizden ayri bu zamana kadar bir yasantiniz vardi. Yalanin bahanesi olmaz tabiki yalan kotu biraey iliskileri zedeler. Ama birbirinizin yasantisina saygi duymadan iliski kuramazsiniz. Yani elbette sizin sevmediginiz yerler olabilir onun da olabilir o baska. Ama simdi arkadaslariyla size aoyledigi kafenin disinda bir yerde olmasi, boyle kucuk bir sey icin yalan soylemis olmasi onu yalanci yapmaz bana gore. Siz onu fazla bunaltmissiniz o da baska cozum yolu bulamamis olur. Ve emin olun onu yalana iten alistiran sizsiniz. Boyle yaparak kucuk yalanlarla basladigi meseleleri buyutecektir. Ustelik su an yalancilikla suclayip aoguk davranip bir de sucluluk duygusu yasatiyorsunuz. Eminim en ufak tartismada hep bunlari isitip isitip onune getireceksiniz. Kusura bakmayin ama hatalisiniz. Su an esim arkadaslariyla disarda. Nerede oldugunu sormuyorum ama kimlerle oldugunu biliyorum. Belki benim ki cok rahatlik onu bilemem ama aonucta guveniyorum. Bir yerde kafede olduklarini biliyorum. Bu isterse evin karsisinda ki olsun isterse 45 dk lik mesafede. Guveniyorum. Sorsam dogruyu soyleyeceginden eminim. Cunku ben neden oradasin ne isin var kiskancligi yapip bunaltmicam oda biliyor. Yalana iten siz olmayin

Siz yalana teşvik etmişsiniz, erkek arkadaşımın dışarı çıktığını bilmem yeterli. Sormam kimlerle nerede napıyor diye. Şuraya gitme buraya gitme diye de kısıtlamam. Normal olanı da bu.

Yalan söylediği için sevgilinizin hatası çok büyük. Ama bu insani yalana sevk eden de sanırım sizin kiskancliklariniz ve baskınız. Bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama bir insan sevdiği insana sürekli nerdesin kimlerin diye soruyorsa o ilişkide büyük bir güvensizlik vardır ve zaten güven olmadan da ilişki yürümez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…