Yalan söyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

begonvillll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
129
287
18
Önceki konularımdan bilirsiniz, erkek arkadaşım çok dışarı çıktığı için kıskandığımdan sıkmaya başlamıştım. Geçen bizim evlerimize yakın bir yerde, yani aslında mahallemizde çocukluk arkadaşlarıyla oturduğunu söyledi. Ama bir şekilde orada olmadığını, aslında bize çook uzak açık hava cafe tarzı bir yerde arkadaşlarıyla olduğunu öğrendim, fotoğrafı gördüm arkadaşının hesabında. Bilerek bildiğimi söylemedim, neler diyecek nasıl uzatacak diye tuttum kendimi. Gece 3e kadar yalanını sürdürdü. Günahımı alıyorsun dedi. Fotoğrafı atınca “evet yalan söyledim, özür dilerim” dedi. Saatlerce yalan yalanı doğurdu, kahroldum. O kadar inandırıcıydı ki.. fotoğrafı görmesem vallahi gram şüphe etmezdim, öyle güzel yalan söyledi. Oraya gittiğini söylese, kızmayacağım çok iyi biliyordu. Kızılacak bir yer değil çünkü. Neden yalan söyledin diye sorduğumda kem küm.. Çok üzgünüm.. yeni bir ilişki değil, çok uzun yıllardır birlikteyiz. İlk defa yalan söyledi. Bir şeyler koptu içimden, aramız buuuuuz.. lütfen fikir verin, şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

Ilk kez yalan söylüyorsa çok baskı yapıp bunaltmis olabilirsiniz. sürekli nerdesin diye sorar mısınız mesela?

Ilk kez yalan söylüyorsa çok baskı yapıp bunaltmis olabilirsiniz. sürekli nerdesin diye sorar mısınız mesela?

son zamanlarda evet.. sürekli arayıp kimlesin neredesin diyordum. ama boşaymış, gizli gizli kim bilir nerelere gitmiştir ben burada sanarken. aramak sormak boşmuş..

Valla yalan önemli bir konu. Ayrılın.

son zamanlarda evet.. sürekli arayıp kimlesin neredesin diyordum. ama boşaymış, gizli gizli kim bilir nerelere gitmiştir ben burada sanarken. aramak sormak boşmuş..
Erkekler cok bunaltilmaya gelemiyor.Cok fazla ustune dusulup bunaltildiginda yalan soyleyebiliyor.Ilk defa yapmis sizde fazla uzatmayin derim ben.Demekki cok fazla gittigi yerlere mudahale ediyosunuz kizmanizdan korkmus olabilir buyutulcek bisey degil.

Bu yazida.onceki iliskimi.gordum.. bende sizin gibiydim her adimini sorgulardim butun arkadaslarinin hesabinda iz kovalardim acik arardim. Resim varsa en ince ayrintiya kadar incelerdim falan ve bizimde bu konu disinda guzel.iliskimiz vardi kafa yapimiz herseyimiz cok.uyumluydu ama o gezmeyi tozmayi severdi bende severim ancak cok kalabalik icli disli ortamlari sevemedim o arkadas grubuyla takilmaya bayilirdi kiz erkek karisik ben sevmezdim herkesle tanisip arkadas olma gbi derdi vardi. Onu cok bunallttigim.icin benden ayrilmisti ve konuyu akil almak icin actigim.erkek arkadaslarm beni hatali bulmustu. Suan evliyim.kocami asla.sik bogaz etmem buradayim.der.tamam.derim kacta geliceksin kimlesin yok arkadas hesabi kurcalama yapmiorm ve evlilikte kiskancligimi yerine gore.kullaniorm bence sende dedektifcilik yapma eger seviyorsan

Hafiye gibi çocuğun peşine düşersen sırf zevkine bile yalan söyler. Normal yani. Nerdesin diye sor. Arkadaşını stalkla offf evlenince de kamera aç bakıyım kim var yanında diyen akla zarar eşlerden olursun sen

Evet.
Biraz önce öğrendim diğerlerini de.
O kadar kötüyüm ki şuan..
Güvenin olmadığı bir ilişki nasıl yürür artık?

Yalana sebeo olmamalı ama sürekli nerdesin, kiminlesin diye sormakta çok boğucu.

Güvenmiyorsanız ilişkiyi devam ettirmenin bir anlamı yok. Çocuk gibi nereye kadar takip edebilirsiniz ki size yalan söyleyen bir insan var karşınızda

Siz hatalisiniz. Kiskancligin da siniri var. Bu yalana siz itmissiniz cok bariz. Yalan yalani getirir. Bir de ustune surekli sucluluk duygusunu da yuklemissiniz sevgiline. Tabi ki size paylasmaktansa kolay kolay yalan soyleyip istedigini yapar. Kabahatli sizeiniz.

Yakaladiginiz ilk yalan bu olabilir ama adam bu konuda gayet rahat belli,
Sikma rahat birakma vs meselesi degil bu
Yalan yalandir ,belki de bu iliski onu sıkıyor artik

Yalanın bahanesi olur mu ki?
Beni çok kızdıran, sıkan birine yalan söylemekte haklı olur muyum mesela? Bilemiyorum, bu beni çok üzüyor. Sıktığım doğru, karıştığım doğru evet bu yanlış ama yalanı doğru kılıyor mu ki.. kızarsın diye söyleyemedim diyor.. ki kızacağım yerler doğru diyor. çok üzgünüm sadece

Aslında sevgilinizle birbirinize uygun olmadığınızı da gösterir bu. Sizin için uygun olmayan yerler onun için uygun demek ki. Sürekli bu ikilemde kalırsınız.

Neden sıkıp, karışıyorsunuz orası da ayrı, böyle bir ilişkide kimse olmak istemez.

Ilk defa degildir, sen oyle saniyorsun. Bu kadar rahat ve ustaca yalan soyluyorsa zaten yalan soyledigini anlamis olman imkansiz daha once. Ancak iste foto moto gorcende bilcen.. sozunde durmayan ve yalanci insandan uzak durcan. Gelsin aldatsa dahi yuzume itiraf etsin ama yalan soylemesin yeterki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…