Yalan söylediğim erkek arkadaşım beni affeder mi?

Melike2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
36
-5
6
28
Erkek arkadaşıma onu kaybetmemek için kendimle ilgili bazı yalanlar söyledim sonrasında bunları arkadaşım tarafından öğrendi. Şimdi de beni sevmediğini kafasında beni tamamen bitirdiğini ölsen ölüne bile gelmem diyecek derecede kafasındaki tabuları yıktığını söyledi tükürdüğümü yalamam dedi çok pişman oldum saatlerce yalvardım ama önüne bak artık sen bana göre değilsin dedi. Geri döner mi gerçekten beni sevmiyor mu? Beni olduğumdan daha farklı biri olarak görmesine benden neftet etmesine dayanamıyorum. Bu süreçte ne yapmalıyım beni her yerden engelledi

ıkili ilişkilerde asla yalan olmamalı elbet bir gün öğrenecekti bende aynı tepkileri verirdim siz kendinizi onun yerine köyün gerçekten affedecek kadar seviyor musunuz bir düşünün

ıkili ilişkilerde asla yalan olmamalı elbet bir gün öğrenecekti bende aynı tepkileri verirdim siz kendinizi onun yerine köyün gerçekten affedecek kadar seviyor musunuz bir düşünün
En azından son kez de olsa bir şansı hak etmeliydim ona ihanet etmedim sadece korktuğum için gizledim kötü bir şeyde değildi gizlediklediklerim ama onun odaklandığı sadece yalan ne olursa olsun

7 8 ay olacak Kardeşim gibi gördüğüm ve çok sevdiğim bir abimle yemeğe gittim. Kız arkadaşımınsa geleceğini söyledim fakat kız arkadaşım yanımda yoktu

Zaten her şey ona bağlıydı seni arkadaşın bile yerdi seni nasıl severim dedi

Kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşım ve bir abimle yemeğe gittim kız arkadaşımda yanımda olacak dedim ama yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…