Ve eminim ki kaloriferi de kapatıp çıkacak . Bir kere benim işim vardı babanne evde yalnız bir uğrayayım dedim habersiz gittim baktım ev buz gibi , kalorifere baktım kapalı . Kayınvalideme sordum sonra evde kimse yok diye kapattım dedi bende babanne var ya dedim oda üşürse evine gitsin paramız yok ne yapalım dedi .
Kayınpederim bir şey söylüyorsa bile kayınvalidemin anladığını sanmıyorum o asla işine gelmeyen bir şeyi anlamaz.
Tam aklımdan geçeni yazmış arkadaş. Aynen katılıyorum.bir daha arayıp "gelmek istiyor" derse de " o yorulmasın, ben zaten çıkıcam uğrar elini öperim" deyin.
size bir yalan daha
öyle saça böyle tarak derler
Çalışıyor ve durumları gayet iyi " amaç burası da soğuk nasıl olsa desin ve evine gitsin , ayrıca para versin . Zaten yaktıkları doğal gazın parasını alıyorlar babaanneden .aa yok artık, resmen kadını adam yerine koymuyor, ne vicdansız
kayınpederiniz çalışıyor mu?
Aynen öyle , bütün günüm zaten bebekle geçiyor , henüz kahvaltı bile yapamadım .Tam aklımdan geçeni yazmış arkadaş. Aynen katılıyorum.
Misafirini bir zahmet ağırlasin kayınvalideniz, zaten bebekle zor olur.
Çalışıyor ve durumları gayet iyi " amaç burası da soğuk nasıl olsa desin ve evine gitsin , ayrıca para versin . Zaten yaktıkları doğal gazın parasını alıyorlar babaanneden .
Çok kötüyü geçin kötü bir kadın bile değil , sadece eskileri bilirsiniz işte çok karışır ama tahammül edilebilir . Gezmeye gitmek istese bile kayınvalidem götürmez onu , aynı apartmanda bile götürmez değil ki yaşlı kadınla otobüse binecek , bir miktar yürüyecek .k.validenizin k.validesi eskiden sürahi nine vardı o gibi herhalde...
yaşlı babaanneye yazık. çok kötü bir kadın olmasa gerek. kötü olsaydı k.validenizle, ne yapar ne eder gezmeye giderdi.
Bende onu düşünüyorum , baktım olmuyor eşime söylerim diye düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?