Yalan söyledim, vicdanım rahat bırakmıyor.

Herşeyi geçtim de kalorifer mi kapalı yazık günah eşimin annesi değil yedi kat elim olsa yinede yapmam, ne vicdan ne merhamet varmış, evde kimse yok demek ne demek millet evinde köpek besliyorum diye kapatmıyor. Yakın mı babaannenin evi, böyle bir konuda ben olsam haklı olabilirdim ama merhametimide kaybetmiş olmazdım.. Çocuğum yok ama bir annenin evlat büyütürkenki çilesini görebiliyorum.. Vah ki ne vah ne zaman bu kadar vicdansız olduk bir insanı soğukta bırakacak kadar mı yitirdik herşeyimizi.. Benim annem vefat etti babanne hep bizle kalırdı genç yaşında dedem vefat etmiş çokta hıysuz bir kadın babamla kalıyor gelinimiz ilgileniyor yemeklere kardeşime gidiyorlar, kardeşim arabayla getirip götürüyor yaşlı yürümesin diye bu kış ben istedim gelsin iki ay kalsın diye babam kabul etmiyor.. Rabbim insanlığımızı kaybettirme ..

Kaynana tam gezegenmis ...

Butun kis komsuda kalamazsinki :)
Elbet gelecekler:)

Tabiki gelecekler ama benim davetimle gelsinler istiyorum, beni bir şeylerin zorunda bırakarak değil. Ama kesinlikle haklısınız her gün komşuya gidemeyeceğimde göre bir çözüm bulmam lazım

seninki tatlı yalan olmuş.bence vicdan yapma..asıl vicdanı kayınvaliden yapmalı..nolcak ya birkaç günlüğüne geliyor yaşlı kadını idare etse

İnsanlık dışı Allah kimseyi başkasına muhtaç etmesin kayın valideniz bir gün kendisinin de yaşlanacağını düşünmüyor galiba. Yaşlı insanlara, çocuklara ve hayvanlara kötü davranılmasına hiç katlanamam

O degilde ben babanneye cok uzuldum sizide anliyorum yasli insanlarla gecinmek zor ama babanneyi kayinvalidenizin eline birakmayin pek ben babaannemi cok severdim o geldi aklima

2 dakika komşunuza gidin gelin yalan olmasın :)

Ama gerçekten hoş bir durum değil ve bebeğinizde varmış zaten bütün gün yoruluyorsunuzdur koşturmaktan yaşlı insanlarda çocuk gibi ilgi ister zaten mecbur kalmışsınız öyle söylemeye

Sen aynısını kayınvalidene yapsan ileride acaba onun hosuna gider miymis acaba bu 1
Sen zorunluluktan böyle bır sey yapmıssın, ceza hukukunda buna ızdırar halı diyoruz bosver cezası da yok kendıne yüklenme bu 2
Flash tv ayrıntısına koptum bu da 3 :)

Tabiki gelecekler ama benim davetimle gelsinler istiyorum, beni bir şeylerin zorunda bırakarak değil. Ama kesinlikle haklısınız her gün komşuya gidemeyeceğimde göre bir çözüm bulmam lazım
Kayınvalidenin yaptığı çok büyük terbiyesizlik yazık günah değil mi yaşlı bir kadına öyle yapmak ya..uğraşmak istemiyor belli senin başına atmaya çalışıyor sende haklısın biryandan çocuğun varmış,kayinvalidenin emirvaki yapmasida kötü yalan dolanla senin bakmani sağlıyorr..sen çok haklisin canim vicdan yapmana gerek yok..ama kayinvaliden için değilde Allah rızası için idare ediver babanneyi karışsada sana boşver yaşlıdır görmemezliğe gel ömür boyu sende oturcak değil neticede..kayinvaliden utanmazin tekiymiş ama bence sen göster büyüklüğü yardimci ol babanneye hepimiz yaşlanıcaz unutma sen şimdi ona nasil yardimci olursan Allahta bunun ödülünü sana ilerde çocuğunla,gelininle,damadınla verir emin ol sanada ilerde onlar hürmet eder,zor da bırakmaz seni bu işler böyle..ne ekersen onu biçersin..

bence onlar size gelmeden siz oraya gidin.bütün gün onlarda oturun,yiyin için.babaannemi görmeye geldim deyin.eşinizi de arayın.akşama o da oraya gelsin

bence onlar size gelmeden siz oraya gidin.bütün gün onlarda oturun,yiyin için.babaannemi görmeye geldim deyin.eşinizi de arayın.akşama o da oraya gelsin

Kvdenizin gelme saatine yakın gittiğinizde de hem fazla görüşmemiş hem de kadını tek bırakmamış olursunuz.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar , içimi rahatlattınız . Ve tavsiyelerinizi kesinlikle değerlendireceğim . Vicdanlı bir insanımdır zaten bugün babanne yalnız kaldı diye içim içimi yedi resmen . Benim asıl istemediğim kişi kayınvalidem ve onu istememek için gerçekten geçerli sebeplerim var ve onun yüzüne bakmasam , küssem bile yeriyken ben haftada bir de olsa gidiyorum . O da beni babannenin aracılığıyla bazı şeylerin zorunda bırakmak istiyor ve hatta kullanmak, aramıza giren mesefeyi yıkıp eskisi gibi olmamızı istiyor ama buna asla izin vermeyeceğim tabi babanne gidene kadar biraz esnetebilirim belki daha fazla giderim ama o dengeyi kurmam lazım.

Kalorifer kapatma kısmı çok kötüymüş yaaa yazık Babaanne ye Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

bısey olmaz bu yalandan bence ama bu sızı sureklı olarak kurtarmaz..

Babaanne neden geliyor ki istenmediği yere? Oğlunu torununu falan uyandırmak lazım bence. Kombiyi kapatmak ne demek ya, saygısız vicdansız kadın.

ne ekersen onu biçersin...kayınvaliden kayınvalidesine nasıl davranırsa sizde kayınvalidenize öyle davranacaksınız....belli ki kadın bunun ayrımına varamayacak biri....insan evde kedisini bıraksa kombiyi kapatmaya vicdanı el vermez....bide bunu gelinine söylüyor...pes yani...söyleyecek söz bulamadım....

kaynanalar bitti..şimdide superbabanne devrimi başladı..senin o vijdansız kaynana haddini bildirmek lazım..petekleri kapat..sonra gezmeye çık..ama sende o gezdikçe bakmak zorunda değilsin..bence eşine söyle petekleri kapatıyor..gezmeye çıkıyor diye..insan bunu düşmana yapmaz yaaa...

Ya daha neler neler var şok geçirirsiniz anlatsam , bebeğim olmasa gider bakarım ama bebekle çıkamam , eşim erken gelirse onu göndereceğim .

Bebeğiniz olana kadar siz mi baktınız?
İşte boyleleri birde kv.lik yapıyor diyeceğimde belkide o da çok çekmiştir ondan o yüzden soğumuştur, nerden bilebiliriz.
Ne kadar surelerle geliyor ?

hiç can sıkacak bir şey yok.kv kendini düşünüyorsa sende kendini düşünmek zorundasın.boşver arada böyle ufak yalanlar söylenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…