• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyledim

Xets37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
17
1
1
32
Merhaba konuya direk giriyorum... cok komik ve utandırıcı bir derdim var. 24 yaşında böyle ergence bi salaklik yaptım. nişanlıyım. Nisanlimla tanıştığımda renkli lens kullanıyordum. Lensler yesil beni oyle gördü beğendi falan... Birgün arkadaşlarıyla otururken birisi ne guzel gözlerin var dedi bende lens var gozlerimde numaralı dedim. Halbuki tamamen kozmetik amaçlı kullanıyorum :/ nişanlım da numaralı diye öğrendi. Ben yakıştığı için hep lens takıyorum dışarıda. Hay dilim kopsaydi da oyle çıkmasaydı ağzımdan. Bu küçük ama bana gore utandırıcı olan yalan buralara kadar geldi ailesi de gözüm bozuk sanıyo. Yalan söyledim demek istemiyorum. Gözlerim de sağlam hani birkac numara bozulsa yalancı olmuycam ama böyle nereye kadar gidecek. Itirafta edemem yaratıcı bi cozumunuz varmı lütfen yardım edin

Gözün bozuk olsa nolurmus seni istemycek mi sanki ayrıca bişey görmedim bunda telaş etme bence

Gözün bozuk olsa nolurmus seni istemycek mi sanki ayrıca bişey görmedim bunda telaş etme bence
Hayır ondan değil o ortamda bu kız gorunusune güvenmiyo ozguvensiz diye dusunmesinler amacıyla öyle çıktı birden ağzımdan. Suan ne kadar gereksiz sacma geliyo soyledigim sey. Herkes takıyo cunku.

Lensleri çıkarıp feryat et Allahım görüyorummm görüyorum diye:-)
Şaka bir yana söyle nişanlına gitsin. Bu kadar küçük bir yalanı vicdan yapıp söylediğine mutlu bile olacaktır:)
Cok utanıyorum ozguvensiz bu şeklinde düşünecek diye : (

gözümün numarası düşmüş artık lens kullanmama gerek kalmadı dersiniz olur biter,
evet derece düşüyor zamanla.

Göz bozukluklarının kademeleri var biliyorsun. Çok kitap okuyor, bilgisayarla çok uğraşıyorsan/tv izliyorsan 0.25 lens takıyor olabilirsin, aksi halde baş ağrısına sebep olabilir gözü bu kadar yormak. Buradan mütevellit doktorun da sana 0.25 lens önermiş olabilir. Bu derece zaten lens veya gözlük takılması elzem bir derece değil, tamamen konfora yönelik bu yüzden lensleri takmaktan vazgeçtiğinde göze batmaz.

Ben 2 derece diye sallamıstım onunda düşmesi mümkün mu peki

yahu salladın küçük sallasaydın 2 ne :olamaz:
0.75 olmuş gözlüksüz de idare ederim artık dersin bu durumda :KK53:
kardeşim 4 derece hipermetroptu, düzenli gözlük kullanımıyla 0.50 ye düştü, ama bir anda olmadı tabi.
o kadar kurcalayacaklarını da sanmıyorum sormazlar bile.

Back
X