• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyledim

Tatile filan gitmiyormusun hic gidince cizdirdim dersin. Gerci o da yalan...

Ne güzel ya ... yanlış anlamada yalanların havada raks ettiği ilişkilerden sonra , bunu dert edinen birilerinin olduğunu görmek gülümsetti beni .

Sadece nişanlına söyle ... geri kalan kimseye açıklama yapma , bu konuda basın açıklaması gibi aslında böyleydi de şöyle dedim durumu yersiz olur .

Kimse de sormaz zaten .. deşen olursa da aptala yatarsın , numarasını yanlış biliyormuşum , dinlendiriciymiş falan filan ...

Öyle yani .:)

Yani ben ilk gözlük kullanmaya başladığımda 3,75 falandı,2 yıl kullandım sonra bıraktım,2-3 yıl sonra tekrar gittiğimde 2.25 gibi bir şey olmuştu,sadece evde tv izlerken takardım,ehliyet için tekrar gittğimde 1.0 olmuş,gözlükle göremedim gözlüksüz daha iyi görüyordum..yani iyileşti demek çok da saçma değil :) ama ilerde dürüst olmakta fayda var :)

Lensleri çıkarınca hafif bulanık görüyorum birkac gün takmayinca geçiyor en iyisi doktora gideyim ben bi sağolun
Çok geçmiş olsun. Peki gözünüz kahverengi mi? Lenslerinizin marka ve rengini öğrenebilir miyim?

Merhaba konuya direk giriyorum... cok komik ve utandırıcı bir derdim var. 24 yaşında böyle ergence bi salaklik yaptım. nişanlıyım. Nisanlimla tanıştığımda renkli lens kullanıyordum. Lensler yesil beni oyle gördü beğendi falan... Birgün arkadaşlarıyla otururken birisi ne guzel gözlerin var dedi bende lens var gozlerimde numaralı dedim. Halbuki tamamen kozmetik amaçlı kullanıyorum :/ nişanlım da numaralı diye öğrendi. Ben yakıştığı için hep lens takıyorum dışarıda. Hay dilim kopsaydi da oyle çıkmasaydı ağzımdan. Bu küçük ama bana gore utandırıcı olan yalan buralara kadar geldi ailesi de gözüm bozuk sanıyo. Yalan söyledim demek istemiyorum. Gözlerim de sağlam hani birkac numara bozulsa yalancı olmuycam ama böyle nereye kadar gidecek. Itirafta edemem yaratıcı bi cozumunuz varmı lütfen yardım edin
Gözünüz bozuk olsa kime ne, sağlam olsa kime gözünüzü başkaları mı kullanıyor ayrıca göz bozukluğu utanılacak bir şey mi kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz ki gözünüze bozuk demeleri değil de bu kadar basit bir konuda yalan söylediğinizi öğrenirlerse önyargılar kaçınılmaz olur

İlahi ya, dogrusunu söyleyin gitsin. Bir sey olmaz, birlikte bolca gülersiniz bu duruma :KK70:

Yalanın hiçbir şekli dogru değil ama sizinki çok gereksiz olmuş.

Gözlerini boz falan diyen olmuş arkadaşlar iyimisiniz ya Sakın öyle bişeyi aklına bile getirme ben zamanında böyle bişey söyledim ve bu gereksiz sözden dolayı özür dilerim de madem bi yalan söylemişsin ve pişmansın bu yalanı devam ettirmek istemediğini dürüst olmaya karar verdiğini söyle bence en doğrusu bu. İnsan bazen bişey söyler ama 2 dk sonra kendi fikrini onaylamayabilir olur böyle şeyler sıkma canını. Unutma insan yaşadıkça düşünceleri değişir. Öptümm

Merhaba konuya direk giriyorum... cok komik ve utandırıcı bir derdim var. 24 yaşında böyle ergence bi salaklik yaptım. nişanlıyım. Nisanlimla tanıştığımda renkli lens kullanıyordum. Lensler yesil beni oyle gördü beğendi falan... Birgün arkadaşlarıyla otururken birisi ne guzel gözlerin var dedi bende lens var gozlerimde numaralı dedim. Halbuki tamamen kozmetik amaçlı kullanıyorum :/ nişanlım da numaralı diye öğrendi. Ben yakıştığı için hep lens takıyorum dışarıda. Hay dilim kopsaydi da oyle çıkmasaydı ağzımdan. Bu küçük ama bana gore utandırıcı olan yalan buralara kadar geldi ailesi de gözüm bozuk sanıyo. Yalan söyledim demek istemiyorum. Gözlerim de sağlam hani birkac numara bozulsa yalancı olmuycam ama böyle nereye kadar gidecek. Itirafta edemem yaratıcı bi cozumunuz varmı lütfen yardım edin
Selam sevgili olduğum dönemde eşime bende bı yalan söylemiştim.yasimi yalan söyledim iş ciddiye gitmeye başlayınca sizin gibi bı panik aldı beni.sonra bı gün çok neşeli bı an gelince sana bı şey itiraf edicem lütfen bana kızma dedim söz sana kızmam dedi söyledim bı güzel güldü neden yaş tribine girdin diye

Bir gün göz doktoruna randevu aldıgını muayene olacagını söyle sonrada lensleri düzenli kullandıgım için düzelmiş artık lens takmam şart degilmiş de

lens taka taka duzelmis dersin

Yalan yalanı doğurur diye boşa söylenmiyor sanırım.Düşünmeden söylenilen ufak da olsa yalanlar böyle hiç ummadıgımız zaman insanın karşısına çıkabiliyor.Daha çok uzamasını istemiyorsanız gerçeği söyleyiverin gitisin.Abartılacak bir şey değil bence.

En guzeli uygun bir dille , o ortamda bir anda sorulunca panik oldum agzimdan oyle cikti sonradan pisman oldum ama hemen aciklayamadim sana diyin.
Ama itiraf edemem derseniz de , doktora gittim lens kullanmam cok saglikli degilmis dersiniz gozlukte sevmiyorum boyle idare edecegim zaten numarasi yuksek degil diyin.

Amaan bence hiç şey yapmayın benim de gözlerim görmüyor 2 numara, arada takıyorum gözlük arada takmıyorum zaten idare ediliyor 2 numarayla bile. gözlüksüz tv sinema filan izlemediğim ve uzakta bişeyleri okumadığım sürece görüyorum.
soran olursa "kör değilim her halde böyle de idare edebiliyorum" de zamanla unutulur ya bozuktu ama alıştım zaten çok değildi numarası dersin kalır öyle nişanlın da fil hafızlalı değildir o kadar 2 değil miydi diyecek

Back
X