Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Peki gözünüz kahverengi mi? Lenslerinizin marka ve rengini öğrenebilir miyim?Lensleri çıkarınca hafif bulanık görüyorum birkac gün takmayinca geçiyor en iyisi doktora gideyim ben bi sağolun
Gözünüz bozuk olsa kime ne, sağlam olsa kime gözünüzü başkaları mı kullanıyor ayrıca göz bozukluğu utanılacak bir şey mi kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsiniz ki gözünüze bozuk demeleri değil de bu kadar basit bir konuda yalan söylediğinizi öğrenirlerse önyargılar kaçınılmaz olurMerhaba konuya direk giriyorum... cok komik ve utandırıcı bir derdim var. 24 yaşında böyle ergence bi salaklik yaptım. nişanlıyım. Nisanlimla tanıştığımda renkli lens kullanıyordum. Lensler yesil beni oyle gördü beğendi falan... Birgün arkadaşlarıyla otururken birisi ne guzel gözlerin var dedi bende lens var gozlerimde numaralı dedim. Halbuki tamamen kozmetik amaçlı kullanıyorum :/ nişanlım da numaralı diye öğrendi. Ben yakıştığı için hep lens takıyorum dışarıda. Hay dilim kopsaydi da oyle çıkmasaydı ağzımdan. Bu küçük ama bana gore utandırıcı olan yalan buralara kadar geldi ailesi de gözüm bozuk sanıyo. Yalan söyledim demek istemiyorum. Gözlerim de sağlam hani birkac numara bozulsa yalancı olmuycam ama böyle nereye kadar gidecek. Itirafta edemem yaratıcı bi cozumunuz varmı lütfen yardım edin
Selam sevgili olduğum dönemde eşime bende bı yalan söylemiştim.yasimi yalan söyledim iş ciddiye gitmeye başlayınca sizin gibi bı panik aldı beni.sonra bı gün çok neşeli bı an gelince sana bı şey itiraf edicem lütfen bana kızma dedim söz sana kızmam dedi söyledim bı güzel güldü neden yaş tribine girdin diyeMerhaba konuya direk giriyorum... cok komik ve utandırıcı bir derdim var. 24 yaşında böyle ergence bi salaklik yaptım. nişanlıyım. Nisanlimla tanıştığımda renkli lens kullanıyordum. Lensler yesil beni oyle gördü beğendi falan... Birgün arkadaşlarıyla otururken birisi ne guzel gözlerin var dedi bende lens var gozlerimde numaralı dedim. Halbuki tamamen kozmetik amaçlı kullanıyorum :/ nişanlım da numaralı diye öğrendi. Ben yakıştığı için hep lens takıyorum dışarıda. Hay dilim kopsaydi da oyle çıkmasaydı ağzımdan. Bu küçük ama bana gore utandırıcı olan yalan buralara kadar geldi ailesi de gözüm bozuk sanıyo. Yalan söyledim demek istemiyorum. Gözlerim de sağlam hani birkac numara bozulsa yalancı olmuycam ama böyle nereye kadar gidecek. Itirafta edemem yaratıcı bi cozumunuz varmı lütfen yardım edin
lens taka taka duzelmis dersinMerhaba konuya direk giriyorum... cok komik ve utandırıcı bir derdim var. 24 yaşında böyle ergence bi salaklik yaptım. nişanlıyım. Nisanlimla tanıştığımda renkli lens kullanıyordum. Lensler yesil beni oyle gördü beğendi falan... Birgün arkadaşlarıyla otururken birisi ne guzel gözlerin var dedi bende lens var gozlerimde numaralı dedim. Halbuki tamamen kozmetik amaçlı kullanıyorum :/ nişanlım da numaralı diye öğrendi. Ben yakıştığı için hep lens takıyorum dışarıda. Hay dilim kopsaydi da oyle çıkmasaydı ağzımdan. Bu küçük ama bana gore utandırıcı olan yalan buralara kadar geldi ailesi de gözüm bozuk sanıyo. Yalan söyledim demek istemiyorum. Gözlerim de sağlam hani birkac numara bozulsa yalancı olmuycam ama böyle nereye kadar gidecek. Itirafta edemem yaratıcı bi cozumunuz varmı lütfen yardım edin
İğileşti ne demek?Gözlerim iğleşti düzenli kullandığım için lemslerinimi de
İğileşti ne demek?