- 28 Mayıs 2020
- 6
- 0
- 16
- 26
- Konu Sahibi applepie98
-
Ne olursa olsun hiç kimseye karşı komplekse girip kendinizi de ialnizi de küçümsemeyin.Herkese merhabalar, benim bir derdim var. Birkaç haftadır biriyle görüşüyorum ve görüştüğüm kişinin ailesi çok varlıklı. Benim orta halli bir ailem var. Geçende konuşurken görüştüğüm kişi babamın ne iş yaptığını sordu. Babamın kendi mesleği var ama şu anda mesleğini yapmıyor, emekli ve şoför olarak çalışıyor. Neden bilmiyorum ama mesleğini ve emekli olduğunu söyledim, ama şu an ne iş yaptığını söyleyemedim. Şu an emekli, bir şey yapmıyor diye geçiştirdim. Ama o günden beri içim içimi yiyor, kendimden çok utanıyorum. Bu kişiyle işler ciddiye biner mi bilmiyorum, gerçeği söylemeli miyim ve nasıl söylemeliyim onu da bilmiyorum. Size danışmak istedim, çok utanıyorum...
Bence söylemelisiniz, daha sonradan öğrenilen gerçekler büyük yada küçük güven kırılmasına sebep oluyor. İlla ki bir konu açılır oraya bağlayabileceğiniz. Ya evet babam da ekstra şoförlük yapıyor işte, demek ki söylemeyi unutmuşum tarzında söylemelisiniz...Herkese merhabalar, benim bir derdim var. Birkaç haftadır biriyle görüşüyorum ve görüştüğüm kişinin ailesi çok varlıklı. Benim orta halli bir ailem var. Geçende konuşurken görüştüğüm kişi babamın ne iş yaptığını sordu. Babamın kendi mesleği var ama şu anda mesleğini yapmıyor, emekli ve şoför olarak çalışıyor. Neden bilmiyorum ama mesleğini ve emekli olduğunu söyledim, ama şu an ne iş yaptığını söyleyemedim. Şu an emekli, bir şey yapmıyor diye geçiştirdim. Ama o günden beri içim içimi yiyor, kendimden çok utanıyorum. Bu kişiyle işler ciddiye biner mi bilmiyorum, gerçeği söylemeli miyim ve nasıl söylemeliyim onu da bilmiyorum. Size danışmak istedim, çok utanıyorum...
Herkese merhabalar, benim bir derdim var. Birkaç haftadır biriyle görüşüyorum ve görüştüğüm kişinin ailesi çok varlıklı. Benim orta halli bir ailem var. Geçende konuşurken görüştüğüm kişi babamın ne iş yaptığını sordu. Babamın kendi mesleği var ama şu anda mesleğini yapmıyor, emekli ve şoför olarak çalışıyor. Neden bilmiyorum ama mesleğini ve emekli olduğunu söyledim, ama şu an ne iş yaptığını söyleyemedim. Şu an emekli, bir şey yapmıyor diye geçiştirdim. Ama o günden beri içim içimi yiyor, kendimden çok utanıyorum. Bu kişiyle işler ciddiye biner mi bilmiyorum, gerçeği söylemeli miyim ve nasıl söylemeliyim onu da bilmiyorum. Size danışmak istedim, çok utanıyorum...
Ne olursa olsun gerçeği anlatın ve ailenizden asla utanmayın.Bu sebepten ayrılmak isterse,ilişki henüz yeniyken ayrılın ve bir daha böyle bir hata yapmayın.Herkese merhabalar, benim bir derdim var. Birkaç haftadır biriyle görüşüyorum ve görüştüğüm kişinin ailesi çok varlıklı. Benim orta halli bir ailem var. Geçende konuşurken görüştüğüm kişi babamın ne iş yaptığını sordu. Babamın kendi mesleği var ama şu anda mesleğini yapmıyor, emekli ve şoför olarak çalışıyor. Neden bilmiyorum ama mesleğini ve emekli olduğunu söyledim, ama şu an ne iş yaptığını söyleyemedim. Şu an emekli, bir şey yapmıyor diye geçiştirdim. Ama o günden beri içim içimi yiyor, kendimden çok utanıyorum. Bu kişiyle işler ciddiye biner mi bilmiyorum, gerçeği söylemeli miyim ve nasıl söylemeliyim onu da bilmiyorum. Size danışmak istedim, çok utanıyorum...
Heh hoşgeldin ferihaaa bende ekonomi okuyorum deseydin tam olurmuşHerkese merhabalar, benim bir derdim var. Birkaç haftadır biriyle görüşüyorum ve görüştüğüm kişinin ailesi çok varlıklı. Benim orta halli bir ailem var. Geçende konuşurken görüştüğüm kişi babamın ne iş yaptığını sordu. Babamın kendi mesleği var ama şu anda mesleğini yapmıyor, emekli ve şoför olarak çalışıyor. Neden bilmiyorum ama mesleğini ve emekli olduğunu söyledim, ama şu an ne iş yaptığını söyleyemedim. Şu an emekli, bir şey yapmıyor diye geçiştirdim. Ama o günden beri içim içimi yiyor, kendimden çok utanıyorum. Bu kişiyle işler ciddiye biner mi bilmiyorum, gerçeği söylemeli miyim ve nasıl söylemeliyim onu da bilmiyorum. Size danışmak istedim, çok utanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?