Yalan söyledim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Madem artık söylemıssın yalandı deme ortalıgı bulandırma

sevgili arkadaşım o kadar hassassın kı kocana ve kendıne olan dürüstlüğünde bunun için senı tebrık ederım. bilirsinki yalan yalanı kapatır ve hiç bi zaman bi doğruya ulaşmaz.bunu unut kendını üzme. bu olay senın ıcın baya bı ders olmuş bı daha tekrarlanacağını sanmıyorum.hadi kolay gelsin

Canım baştan söylemediysen , şimdi söylemene gerek yok .
Bu arada benim anlayamadığım , eşleriniz msn şifrenizi mi biliyorlar ? O zaman birbirine güven nerde kaldı ?
Ne eşim ne ben hiçbirzaman böyle bir şeyi merek etmedik .Belki bunda 30 yıllık evliliğin verdiği bir güven söz konusudur.Ama şu anda sizler yaşında olsam ve yeni evli olsam msn şifremi istemesini hoş karşılamazdım .Kızımda benim gibi düşünüyor (23 yaşında ) Erkek arkadaşı veya eşi böyle bir teklifte bulunsa kapıyı gösterir .Kendisi de asla istemez , özele saygı duyar.Sanki msn şifresi bilinse ne olacak başka adres alınmayacak mı ? Belki konu ile ilgisi ama ,kızlar düşüncelerimi yazmadan edemedim .Bu arada ben msn şifremi girerken eşim başını çevirir :)) Sevgiler.....

bu mesajı şimdi gördüm. Eşim msn şifremi bilmiyor. ben onunkileri bilirim ama sorgu amaçlı değil de, o zamanında bişeye bakmam için vermişti. tabi ben hergün girer kontrol ederim :kedi:
Eşim adımı kendi msn inde görmüş.Msn ime girip görmemiş yani. Ayrıca kapıya koyma vs. gereği duymam isterse saygı duyarım. Bu devirde kendime bile %100 güvenmiyorum kaydirigubbakcemile5

bence hiçç uzatma olsun bitsin.sonuçta senin niyetin önemli.kötü niyetle bişi yapmamışsın paylaşım için eklemişsin ve silmişsin.ne kendi canını ne de eşinin canını boşu boşuna sıkma Şeniz

cok takmissin bence...
büyütülecek bisey degil tabiki yalan söylemek hos biseyde degil...
sonucta o kisiyide silmissin msnden...
bunu ani kurtarmak adina söyledigin kücücük bi yalan olarak düsün....
sikma canını.....

bende yeni üye oldum sansima ilk sizin konunuza denk geldim bence arkadaslar hakli bu kadar dert etmeyin hem kim zor aninda yalana basvurmuyo tabiki dogru degıl ama ılıskınıze cok zarar vermiyosa fazla üzülmeyin ama illa vicdanim rahat etsin derseniz siz bilirsiniz söyleyin

yalan söylemenden çok yaptığın şey hoş değil.. yoksa biliyosun çeşit çeşit yalan var; pembesi, beyazı, hayat kurtaranı

ama evli olup karşı cinsle muhabbet etme amacı taşıman çok yanlış. hele ki tanımadığın bir adamla. nasıl ki erkeklerin böyle bir hakkı yok, kadınların da yok.

bu mesajı şimdi gördüm. Eşim msn şifremi bilmiyor. ben onunkileri bilirim ama sorgu amaçlı değil de, o zamanında bişeye bakmam için vermişti. tabi ben hergün girer kontrol ederim :kedi:
Eşim adımı kendi msn inde görmüş.Msn ime girip görmemiş yani. Ayrıca kapıya koyma vs. gereği duymam isterse saygı duyarım. Bu devirde kendime bile %100 güvenmiyorum kaydirigubbakcemile5
Güven evlilikte en önemli unsurdur .Ben kendime %100 güvenirim .Eşim de bana aynı şekilde %100 güvenir .Takdir edersinki 30 yıldır süren bir evlilik güven demektir.Eşimin benim şifremi merak etmeyişinin sebebi işte bu güven duygusudur.Ben kendime bu konuda bu kadar çok güvendiğim için , beni kontrol eden bir adamı kapıya koyarım yazdım.Elbette yaşamım boyunca eşime karşı böyle bir konuda hatam olmadıysa , şifremi bilmek isteyen bir adama niye saygı duyayım .Kişi kendisinin nasıl bir insan olduğunu bildiği için , eşinin de buna göre davranmasını isteyecektir .Lütfen yazdıklarımı yanlış anlama .Sadece ne demek istediğimi anlamanı istedim .

unut gitsin derim :) sonuçta kimseye zararı olmamış ve söylersen boş yere aklına takılıp güveni sarsılacak...lüzum yok.

en nefret ettiğim şeydir yalan..:kızgın:
alışkanlık haline getirmediğin sürece bir sorun yok..
Ama evlilikler dürüstlük üzerine kurulmalı..:olmaz:
temelden ne kadar sağlam yapılırsa ilerleyen yıllarınızda sarsılmaz-yıkılmaz...:teselli:​

bazen evlilikte pembe yalanlara ihtiyaç olur gönlünüzü ferah tutun derim.

cok buyuk birsey degil bence farklı bir amacla yapmadın sonucta ama bence bundan sonra gizleme sonra sen haksız cıkarsın

Back
X