yalan söyledim...

Tabi yaa, ne iyi oldu söyledin rahatladın
Erkek arkadaşına da afferin,
Hep mutlu huzurlu olursunuz inşallah canım a.s.

Tabi yaa, ne iyi oldu söyledin rahatladın
Erkek arkadaşına da afferin,
Hep mutlu huzurlu olursunuz inşallah canım a.s.

saol canım...evde aynaya bakarak tekrarladım cümlelerimi...kendime anlatırken bile ağladım...ama onun yanında ağlamadım...verdiğin taktik işe yaradı tatlım çok saol...inşallah sende mutlu olursun ömür boyu

Yazdıklarınızı ilk kez bu gece okudum.

Kendimi filmin sonuna yetişmiş gibi hissettim önce ama sanırım güzel bir senaryo ile çok daha güzel günler var önünüzde.

Annesini erken kaybetmiş ve kendisi yeni anne olan biri olarak başta annenizi ve sizi dualarıma ekleyeceğim bu gece.

Mutluluklar...

ayyy canım benim kıyamam sana...Annene Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun...biricik bebeğine de şans diliyorum,uzun yıllar beraber huzurlu,mutlu olun inşallah...
dualarını esirgemeyen biri ne kadar değerlidir.Allah razı olsun...

Canım benim, çok sevindim.. Dilerim böyle ağır yükler taşımazsın bir daha ..

Sevgiler, mutluluklar opuyorumnanaktan

oyyy.
çok sevindim canım,çoooook..!
Mutlu Son .. Ama sevgilinde kaliteli ve aklıbaşında bir insanmış.
Biz sana ne demiştik,düşündüğün kadar büyük sorun olmayacak demiştik.
Mutluluklar diliyorum sana,artık güzel haberlerini alırız.
Fotoğraflarını eklersin artık olur mu nişan düğün falan hihoyyyt

Babanı anlattın mı canım..??

evet canım zaten sizin desteğinizle cesaret buldum.inşallah canım o günlerimi de paylaşırım sizinle...evet babamı anlattım.babamın çok fazla çalışmadığını ve anneminde bize sahip çıkarak bizi okuttuğunu söyledim.babamın yapmadıkları yada yapamadıkları için onu suçlayamadığımı ve herşeye rağmen babamı sevdiğimi söyledim.oda hiç bir zaman babamı yargılamıcana söz verdi...

bunu sakliycak yada anlatamiycak yada yalan söyliycek bir sebeb olarak bile görmüyorum
sizden utanicak bir insansa sevdiginiz onun olmamasi hayatinizda daha hayirli
bence sizde size bakmak iicin temizlige giden annenizden öncelikle kendiniz utanmayiniz
is istir bunu olay haline getirmek cok sacma

Yeni okudum. Çok mutlu oldum. Seni gerçekten çok seviyor ve sana gerçekten çok değer veriyor demektir. Hep mutlu olursunuz inşallah..

Erkek arkadasınız yerınde olsam, sızı affetmezdım bende. Oyle bır anneden utandıgınız ıcın!

Utanmadıgınızı ıfade etmıssınız, ama bu gercegı yakın arkadaslarınız bıle bılmıyormus.

Durum aydınlanmıs bıle.

Erkek arkadasınız olduka olgun davranmıs. Sız de annenıze hak ettıgı degerı verın lutfen.

yaa ben başka yönden baktım kelime hataları var ama
acaba çocuk bunu ileride ona kullanır diyemi söylemek istemedi
onu küçümser diye aileside yapabilir her tartışmada yada her harekette bizim aile şöyle sizin aile böyle gibisinden ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…