belkide adam senin anlattığın gibi tepki vermeyecek
belki daha çok sayğı duyacak
korkuyorum...
nasıl anlatıcamı bilmiyorum...yalandan nefret eder...bana hiç yalan söylemedi bugüne kadar...ve benden asla beklemediği bişey bu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkide adam senin anlattığın gibi tepki vermeyecek
belki daha çok sayğı duyacak
öfffff içim kıyıldı yani. ilk önce konu sahibine sataşanlara anlam veremedim, çünkü kız anasından deil babasından utanıyo. sanki "annem temizlik yapıyo ondan utanıyorum" demiş gibi çullanılmış kızın üstüne. ama babanın mayası bozuk, o ondan korkuyo diye düşündüm. sonra baktım konu sahibi ablasını örnek verdi, bu sefer anne girdi devreye.
konu sahibi arkadaşım, allasen senin derdin ne ben anlamadım? ayrıca annene laf söyletip, sonra bunu söyleyen adamın koynuna giren ablana da YAZIKLAR OLSUN tamam mı. bi canlarına ot tıkamayı bilemedi mi ablan olacak kadın? ha?
ilk önce seni anladığımı sandım ama sen de ablan gibi olmaktan korktuğunu sölüyosun. ablan belki evlendikten sonra yaşamıştır bunları, çoluk çocuk vardır bi yere kadar anlaşılabilir. ama sen, daha nişan yok düğün yok, anamları beğenmezse naparım diye mi düşünüyosun? velev ki beğenmedi çocuk, dudak büktü ailene, napmayı düşünüyosun? aslına bakarsan senin yaptığın kadar da dramatize edilecek bi olay değil. derinin dediği gibi, benim ailem bu bu budur, ne olursa olsun ben de onların kızıyım diyebilmen gerek. çaren yok. dünyaya gelirken anasını babasını seçemiyo kimse. çaren yok yani, ailene arkanı dönüp bi erkeğin peşinden gitsen de o erkek seni çöpsüz üzüm gibi göreceğinden kapı önü paspası kadar kıymet vermez sana. ayılıp bayılacağına biran önce çocuğa söle dumu da ne olacaksa olsun artık aaa bana fenalıklar geldi.
evet sadece bu...başka bişey yok...babam marangoz benim bunu biliyor dükkan açtıklarını amcamlarla ama yürütemediklerini...babamın yurtdışına gittigini...çalıştıgını biliyor...babam şaunda emekli...babamın prim eksiklerini annem ödedi ve emekli oladu babam...babamın çalışmadıgını biliyor...zor gunler gecırdıgımızı...annemın 12 yaşında evlendiğini çok fedakar biri oldugunu bizim için herşeyi yapabileceğini biliyor...
hatta gecen gün dediki anneni tanımadan seviyorum...çok fedakar biri bence falan dedi...sende öyle olursun çocukların ıcın herşeyi yaparsın dedi...
sinirlenilmicek gibi değil ki... insanlar sana burada istediğin gibi yönlendirme yapıyolar, sen tutmuş hala "ayy nası dicem yalanı hiç sevmez((" diyosun.. buradakilerin çoğu anne ve senin ailenden çok o çocuğu düşünmene kızıyolar ve sen bu konuyu hiç açmamışçasına denilenleri takmıyosun bile.
üstelik 26 yaşındasın! öhhh!
ay daha ilk mesajını okurken sinirim bozuldu... Annen ile gurur duyman gerekirken utanıyosun haa.. yazık..
bunu kafama takmammdaki sebep ben gerçekten annemden utanmıyorum...sadece yalan söylediğim için utanıyorum...evet 26 yaşındayım...bu olayın yaşla bir ilgisi olsugunu da düşünmüyorum...hem ben kimseyle tartışmak istemiyorum...bana yardımcı olmak istersen başımın üstünde yerin var yok sinirlerin bozuluyorsa ben okumamanı tavsiye edicem..
Tamam ortada sorun yok.. Gerilme bu kadar,askerden geldikten sonra annem çalışmak istiyor diyeceksin,hatta başladı da diyebilirsin.. Zaten babamın düzgün iş hayatı olmadığı için annem zaman zaman çalışmış sana anlatmışmıydım diyeceksin. Babanın duyarsızlığından bahsetmek durumundasın,kötüleme ama bahset..
Yavaş yavaş birden değil,ama eksik hiçbirşey bırakma ve asla yalan söyleme..
bu arada niye çalışıyor ki annen hala..??
Valla yardımcı olanları da adam yerine koymuyorsun
Mantıkla söylenmiş hiçbir tavsiyeye cevap vermedin..
Tavsiye için değil dertleşmek için açılmış bir konu sanıyorum..
aileme dudak bükmesinden bahsetmiyorum zaten...bükersede kendisi bilir...yanlış anladın beni...ben annemin sonuna kadar yanındayım arkasındayım...ablam konusuna gelince ablam gibi olmaktan kastım annemin üzülmesiydi benim yüzünden üzülsün incitilsin istemiyorum...konu bundan ibaret...
Bence sen ona uygun bir dille doğruları anlat. Seni gerçekten seviyorsa seni anlayacaktır bence. Eğer iyi bir insan olduğunu biliyorsa zaten çok zor durumda kalmadan yalan söylemeceğini de bilecektir. İlişkiniz biraz zor bir sınavdan geçecek ama dediğim gibi gerçekten seviyorsa seni ayrılmayacaktır, anlayacaktır seni.
korkuyorum...
nasıl anlatıcamı bilmiyorum...yalandan nefret eder...bana hiç yalan söylemedi bugüne kadar...ve benden asla beklemediği bişey bu...
annemin çalışmadığını söyledim o kadar...yani öyle palavralarım yok...zenginiz falanız filanız diye...evimizi de gördü...başka hiç bişey yok yalan olan...
canım anlıyorum seni. bir insanın kendisinden yüksek imkanlara sahip olan birilerini görünce eziklik duyman normal. ama cahillik etmişsin annenin hakkını yemişsin o ayrı. ama anlatmak zorundasın. bu böyle devam edemez. benim aklıma takılan. annenin çalıştığını söylemedin. babanın çalışmadığını bilmiyorsa babam ne iş yapıyor demiştin erkek arlakadaşına? (bu soru daha önce sorulduysa affedin geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım) seni ailen yüzünden terk edecek, seni sen olsuğun için sevmeyecek bir erkekle zaten geleceğin olmaz. bu güzel bir imtihan olur erkek arkadaşına ne kadar güvenebileceğinin de görürsün böylelikle.
babam marangoz benim...mobilya,mutfak banyo falan üzerine çalışıyordu...ama suanda emekli...oda boyle biliyor...
babam marangoz benim...mobilya,mutfak banyo falan üzerine çalışıyordu...ama suanda emekli...oda boyle biliyor...
korkuyorum...