Öncelikle yorumunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum...
Bir konu bu kadar idarak edlir ve bu kadar empati ile yorum yapıla bilir helal olsun buyrunnnnnnnnn
Annesi temizliğe giden biri olarak kimse bana buna aa ne güzel tü tü maşallah bende öyle olmak isterdim vs. türü şeyler söylerse gülerim...İçten içe bir acıma hissi uyandığına eminim.Tabiki genelleme yapmamak gerekir ama genellersekte durum bu.
Her neyse konuya dönersemde;(Seni çokk çokk iyi anladığımı belirteyim önce)Muhakkak ama muhakkak yüz yüze konuşun.mimikler çok önemlidir.bana kalırsa yıllardır çalışıyodu ben gizledim türünde değilde çalışmaya başladı sanada fırsat olmadı söleyemedim diye başlayabilirsiniz.Gayet normal basit olağan bir şeyden bahsediyor gibi rahatça bahsedebilrisiniz.
Kendinizi kasarsanız ne ayak diye kıllanabilir sevdiğiniz kişi.
Konu açılmışkende daha öncedende çalışmış zatende dersenizzz iş bitmiştirr uzatmayada gerek yoktur. olumunekankayizsmile
Kısa ve net bu kadar ve anlattığınza baklırsada sevdiğiniz önemsemeyecektir.Sizde boşuna sinir stres yaptım diye hayıflanırsınızyerimseniben
Ve son olarakta annenizin sağlığı el verdiği kadarıyla çalışmasına mani olmayın.Kendi parasını yıllarca kazanmış bir insan kolay kolay iş hayatını bırakıpta paraya muhtaç olamaz(bu kişi çocuğu dahi olsa).Bırakın gönül rahatlığıyla size istediği koşulları sağlasın.
Sevgilinize anlattıktan sonrada annenize bunu gururla anlatınopuyorumnanaktan
saol canım iyi düşüncelerin için...inşallah herşey güzel olacak...