yalan söyledim...

Öncelikle yorumunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum...
Bir konu bu kadar idarak edlir ve bu kadar empati ile yorum yapıla bilir helal olsun buyrunnnnnnnnn
Annesi temizliğe giden biri olarak kimse bana buna aa ne güzel tü tü maşallah bende öyle olmak isterdim vs. türü şeyler söylerse gülerim...İçten içe bir acıma hissi uyandığına eminim.Tabiki genelleme yapmamak gerekir ama genellersekte durum bu.

Her neyse konuya dönersemde;(Seni çokk çokk iyi anladığımı belirteyim önce)Muhakkak ama muhakkak yüz yüze konuşun.mimikler çok önemlidir.bana kalırsa yıllardır çalışıyodu ben gizledim türünde değilde çalışmaya başladı sanada fırsat olmadı söleyemedim diye başlayabilirsiniz.Gayet normal basit olağan bir şeyden bahsediyor gibi rahatça bahsedebilrisiniz.
Kendinizi kasarsanız ne ayak diye kıllanabilir sevdiğiniz kişi.
Konu açılmışkende daha öncedende çalışmış zatende dersenizzz iş bitmiştirr uzatmayada gerek yoktur. olumunekankayizsmile

Kısa ve net bu kadar ve anlattığınza baklırsada sevdiğiniz önemsemeyecektir.Sizde boşuna sinir stres yaptım diye hayıflanırsınızyerimseniben

Ve son olarakta annenizin sağlığı el verdiği kadarıyla çalışmasına mani olmayın.Kendi parasını yıllarca kazanmış bir insan kolay kolay iş hayatını bırakıpta paraya muhtaç olamaz(bu kişi çocuğu dahi olsa).Bırakın gönül rahatlığıyla size istediği koşulları sağlasın.
Sevgilinize anlattıktan sonrada annenize bunu gururla anlatınopuyorumnanaktan

saol canım iyi düşüncelerin için...inşallah herşey güzel olacak...

Rumanca;
12 kocaman günün var,psikolojini düzeltmen içişn kafii bence..
Buraya hergün yaz bizde senin olması gerektiği gibi olduğunu görelim olur mu..?
Sen kendine inanacaksın güveneceksin önce sonra da adam sana inanacak,samimiyetine yani..
İki günde bile çok değiştiğini düşünüyorum ilk gün ki tükenmişliğin yok..
Güveniyorum ben sana,anneni incitmeden,sevgilini kaybetmeden,gururunla halledeceksin bu mevzuyu..

derinss sana ayrıca teşekkür ediyorum...bana ilk günden beri destek veriyosun...artık anlatılamayacak bir konu olarak görmüyorum bu durumu...onun tepkisinden de korkmuyorum diyebilirim...beni anlıcanı umuyorum...anlamazsa üzülürüm ama kendimi herşeye hazırlıyorum...iki taraflı düşünüyorum devam ederse... biterse... diye...
bakalım...

canım benim ya
annen için duygulandım,arkadaşların dediği gibi
erkek arkadaşının bunu problem yapıcağını hiç sanmıyorum
ve arkadaşların dediği gibi çalışmaya başladı dersin,daha öncede çalışmıştı felan dersin
büyük bi sır değil ki canım,kötü bişey değil sonuçta
baban hakkında da herşeyi bilmek zorunda değil

canım benim ya
annen için duygulandım,arkadaşların dediği gibi
erkek arkadaşının bunu problem yapıcağını hiç sanmıyorum
ve arkadaşların dediği gibi çalışmaya başladı dersin,daha öncede çalışmıştı felan dersin
büyük bi sır değil ki canım,kötü bişey değil sonuçta
baban hakkında da herşeyi bilmek zorunda değil

canım benim saol...ben annemle ilgili detayları açıkça anlatmayı düşünüyorum...çünkü neden tekrar başladı v.s. derse toparlayamam...bu defa bana kızabilir neden izin verdin gibi? annemin ne kadar fedakar biri oldugunu bilmesini istiyorum...babamın durumunu onu kötülemeden anlatıcam...çünkü en küçük bir lafı bile beni çok üzer...

Son düzenleme:
Bence çok önemsiz bir yalan
Tamam söylememekle kötü yapmışsınız ama bunu erkek arkadaşınız için değil
Kendiniz için kötü olmuş ..
Kendinizi üzdüğünüze değmez ..
Gidin böyle böyle buraya yazdıklarınızı erkek arkadaşınızada anlatın
Zaten bu kadar önemsiz bir durumdan dolayı , sizden ayrılacak erkeğide boşverin gidin..

Ya canım mecburmusn annenin ne iş yaptığını söylemeye..benim annem emekli nişanlım ve arkadaşlarım bilmez nerden emekli olduğunu..siz birbirnizden mesulsnuz..söleme bence hiç gerek yok.sorunda değil bu ..

Zaten bu kadar önemsiz bir durumdan dolayı , sizden ayrılacak erkeğide boşverin gidin..

evet çok yıprattım kendimi...kendi yaptığımı yakıştıramadım kendime...annemden utanıyor muyum diye çok sorguladım kendimi...ama utanmadığıma adım kadar emin oldum...ama insan bir kere söyleyemediğim için cesaretimi toplayamamıştım ama artık cesaretim var...her sonuca katlanabilirim artık...

Ya canım mecburmusn annenin ne iş yaptığını söylemeye..benim annem emekli nişanlım ve arkadaşlarım bilmez nerden emekli olduğunu..siz birbirnizden mesulsnuz..söleme bence hiç gerek yok.sorunda değil bu ..

olmaz yaa içim rahat etmez artık söylemezsem...cesaretimi de toplamışken anlatıcam bir çırpıda...

önemsiz mi bilmiyorm ama az bi süre değil ilişkileri uzunmuş arkadaşn.neden sustun,söylemedin demez mi? hadi demedi ya da bu konu da halledldi diyelm... hep aklında olmuycak mı bu yalan :1closedeyes: bilemiyorum bi ilişki emektir. al yazmalım filminde öyle der ya. sevgi neydi? sevgi sıcacık insan eli,insan emeği.ve güvendir bence. :utangac: o güven sarsıldı mı bi kere affedilse de akılda kalır :kahve: naçizane fikrim :1closedeyes:

önemsiz mi bilmiyorm ama az bi süre değil ilişkileri uzunmuş arkadaşn.neden sustun,söylemedin demez mi? hadi demedi ya da bu konu da halledldi diyelm... hep aklında olmuycak mı bu yalan :1closedeyes: bilemiyorum bi ilişki emektir. al yazmalım filminde öyle der ya. sevgi neydi? sevgi sıcacık insan eli,insan emeği.ve güvendir bence. :utangac: o güven sarsıldı mı bi kere affedilse de akılda kalır :kahve: naçizane fikrim :1closedeyes:

ben onun bugüne kadar güvenini sarsacak hiç ama hiç bişey yapmadım...beni çok iyi tanıyor kötü niyetli olmadığımı düşününce beni anlıcaktır...yüce gönüllü biridir...benim üzüldüğümüde hissederse kıyamaz bana...

ama ben onu yanlış tanıdıysam saçma sapan konuşursa beni kırar ve aileme tek bir laf ederse o zaman kalkıp giderim yanından ve asla devam etmem ilişkime...
artık böyle düşünüyorum...

Bence çok önemsiz bir ayrıntı , güven sarsılacak bir durum yok ortada , abartma..
Öyle aman sen bana bu konuda yalan söyledin , diye ilişki bitmez , bitirilmez..

Hazırladığınız konuşma güzel olmuş,ancak son cümleyi sarf etmeyin.Siz ya da anneniz suçlu değilAksine takdir edilecek,baş tacı edilecek bir anneniz var.Erkek arkadaşınızın bunu sorun edeceğini sanmıyorum.Tersi de olursa sizi zaten hak etmiyordur.
Gönlünüzü ferah tutun.opuyorumnanaktan

ben onun bugüne kadar güvenini sarsacak hiç ama hiç bişey yapmadım...beni çok iyi tanıyor kötü niyetli olmadığımı düşününce beni anlıcaktır...yüce gönüllü biridir...benim üzüldüğümüde hissederse kıyamaz bana...

ama ben onu yanlış tanıdıysam saçma sapan konuşursa beni kırar ve aileme tek bir laf ederse o zaman kalkıp giderim yanından ve asla devam etmem ilişkime...
artık böyle düşünüyorum...

hah budur işte hihoyyyt

gözüm arkada değil artık hahaha

Hazırladığınız konuşma güzel olmuş,ancak son cümleyi sarf etmeyin.Siz ya da anneniz suçlu değilAksine takdir edilecek,baş tacı edilecek bir anneniz var.Erkek arkadaşınızın bunu sorun edeceğini sanmıyorum.Tersi de olursa sizi zaten hak etmiyordur.
Gönlünüzü ferah tutun.opuyorumnanaktan

saol canım...

hah budur işte hihoyyyt

gözüm arkada değil artık hahaha

:) ayy güldürdün beni hep gül inşallah...düşünüyorum sürekli...o bana böyle davransaydı diyorum kendi kendime ben onu terketmezdim hatta onun kendini iyi hissetmesi için elimden geleni yapardım...

zaten sebeplerini açıklıcam eğer kabul etmezse yapacak bişey yok...

kendine gelmisin :)) saka bi yana ne yapip nasil davranicani karar verdin erarkadasin gelene kadar bu konuda bence daha fazla düsünüp irdeleme rahat birak kendini baska seylerle ilgilen mesela kendinle ;).askerlikden geldimide sohbet ederken bahsedersin olur biter..

Arkadaş ne yaptıysa kendine yapmış, kendi içinde sıkıntısını yaşamış, kendine yük etmiş. Karşıyada öyle güven sarsacak bir yalan söylememiş. ınsanın güvenini sarsacak çok daha önemli şeyler var hayatta. Biraz olsun karşı tarafın duygularını anlamaya çalışacak, hele de bu kişi insanın sevdiği ise, onun neden böyle ufacık bir yalan söylediğini ve ne duygularla söylediğini anlayabilir. Bunu anlayamayacak kapasitede ise, zaten bu kişi için pekte harcanacak zaman yok demektir.

Güven çok önemlidir. Ama arkadaş, karşı tarafa bir yanlış yapmamış bence. Sadece kendine yapmış, kendine yüklenmiş.

Ve olaya şöyle bakarsak, sıkıntı arkadaşın sıkıntısı, karşı tarafın suçlayacağı bir durum yok. Paylaşamamış olabilir, kimse de ,eş bile olsa, neden paylaşamadın diye hesap soramaz.

ılişkiyi temelden sarsacak, acaba yalan mı söylüyor hep diyecek, bir yalan yok ortada. Anlatıldığında anlaşılamayacak hiç bir durum yok. Tam aksine, bu kadar ufacık bir yalanı bile vicdan ve sıkıntı yapacak, dert edecek, bir kişi olduğu için tebrik ediyorum arkadaşı. Pek böyle insanlar kalmadı artık.

Benim de gözüm arkada kalmadı bu arada kaydirigubbakcemile3

Arkadaş ne yaptıysa kendine yapmış, kendi içinde sıkıntısını yaşamış, kendine yük etmiş. Karşıyada öyle güven sarsacak bir yalan söylememiş. İnsanın güvenini sarsacak çok daha önemli şeyler var hayatta. Biraz olsun karşı tarafın duygularını anlamaya çalışacak, hele de bu kişi insanın sevdiği ise, onun neden böyle ufacık bir yalan söylediğini ve ne duygularla söylediğini anlayabilir. Bunu anlayamayacak kapasitede ise, zaten bu kişi için pekte harcanacak zaman yok demektir.

Güven çok önemlidir. Ama arkadaş, karşı tarafa bir yanlış yapmamış bence. Sadece kendine yapmış, kendine yüklenmiş.

Ve olaya şöyle bakarsak, sıkıntı arkadaşın sıkıntısı, karşı tarafın suçlayacağı bir durum yok. Paylaşamamış olabilir, kimse de ,eş bile olsa, neden paylaşamadın diye hesap soramaz.

İlişkiyi temelden sarsacak, acaba yalan mı söylüyor hep diyecek, bir yalan yok ortada. Anlatıldığında anlaşılamayacak hiç bir durum yok. Tam aksine, bu kadar ufacık bir yalanı bile vicdan ve sıkıntı yapacak, dert edecek, bir kişi olduğu için tebrik ediyorum arkadaşı. Pek böyle insanlar kalmadı artık.

Benim de gözüm arkada kalmadı bu arada kaydirigubbakcemile3

ayy tatlım benim ilk günden beri beni öyle iyi anlıyor ve anlatıyorsun ki saol...bende tam olarak senin gibi düşünmeye başladım...aldatmadım,sadakatsizlik etmedim,arkasından iş çevirmedim.her zaman dürüst oldum ona karşı bu konu dışında...bunları düşünerek bana hak verecek diye düşünüyorum.büyük bir sınav senin dedğin gibi...hayat bizi test edecek gerçekten hakettiysek birbirimizi herşey güzel olacaktır...ama haketmediysek bunu geç anlamış olduğumuz için boşa geçen zamana üzüleceğiz sadece...onun adına da kendi adımada...

kendine gelmisin :)) saka bi yana ne yapip nasil davranicani karar verdin erarkadasin gelene kadar bu konuda bence daha fazla düsünüp irdeleme rahat birak kendini baska seylerle ilgilen mesela kendinle ;).askerlikden geldimide sohbet ederken bahsedersin olur biter..

evet günlerdir yedim bitirdim kendimi...ne uyku ne yemek...ama bugün çok iyiyim...umutluyum hayata karşı...kendi durumumu düşünüp içimdeki o küçük bir tarafı yaralı kızı da üzmüyorum...herşeye rağmen hayat güzel...zorluklarda bizim için,güzelliklerde....

Back
X