yalan söyledim...

evet günlerdir yedim bitirdim kendimi...ne uyku ne yemek...ama bugün çok iyiyim...umutluyum hayata karşı...kendi durumumu düşünüp içimdeki o küçük bir tarafı yaralı kızı da üzmüyorum...herşeye rağmen hayat güzel...zorluklarda bizim için,güzelliklerde....

ne iyi etmişsin de yazmışsın...paylaşmak gibisi varmı...ve aslında bildiğin şeyleri tekrar farkederek farkındalığını artırdın bak...senin içinde varmış zaten güzel şeyler...ne mutlu sana ki aklı başında mantıklı bir insansın...iletişime kapalı değilsin...ve biliyorsun hayat güzel...mutlu olmak bize bağlı...bardağının yarısı mutluluklarla dolu, yarısı bomboş mutsuz...ikisi de sunulur hangisini seçeceğin sana kalmış...
artık sana birşey söylemek haddim değil sağlam basabilirsin çünkü (söylediğim gibi sende varmış sadece biraz cesaret) bundan sonra güzel günlerinde görüşmek dileğiyle opuyorumnanaktan

ne iyi etmişsin de yazmışsın...paylaşmak gibisi varmı...ve aslında bildiğin şeyleri tekrar farkederek farkındalığını artırdın bak...senin içinde varmış zaten güzel şeyler...ne mutlu sana ki aklı başında mantıklı bir insansın...iletişime kapalı değilsin...ve biliyorsun hayat güzel...mutlu olmak bize bağlı...bardağının yarısı mutluluklarla dolu, yarısı bomboş mutsuz...ikisi de sunulur hangisini seçeceğin sana kalmış...
artık sana birşey söylemek haddim değil sağlam basabilirsin çünkü (söylediğim gibi sende varmış sadece biraz cesaret) bundan sonra güzel günlerinde görüşmek dileğiyle opuyorumnanaktan

canım benim;
ne kadar iyi kalplisin...sana içim çok ısındı...sabırla beni dinleyip anladınız...kızdığınız şeyler oldu haliyle... gerçekten cesaret verdiniz bana...Rabbim her zaman yardımcınız olsun...
inşallah güzel günler göreceğim güneşli günler...

annen temizliğe gittiği için düzgün bi aile değilsiniz, ama onlar düzgün bir aile öyle mi ?
bu cümleyi kurabilen biri olduğunuz için sizinle evlenmesin zatan !

bu yazılana çok hak verdim ne yalan diyeyim...
zaten devamında birşeyler yazmak yanlış olur...
RAbbim hakkındakinin hayırlısını versin başka bişi diyemeyeceğim....

rujmanca;
üzme kendini bence 3 senedir birlikteymişsiniz ve bunu aşacaksınız.cesaretini topladığında iyi olmuş.seni olumlu yönde teşvif edenleri de tebrik ediyorum.

sana inanamıyorum gerçekten yani şu tv dizilerindeki ailesini gizleyen fabrikatör kızıyım diyen kızlar geldi gözümün ününe... annen namusuyla para kazandıysa sizi okutup biyerlere getitdiyse ve hala bunun için çabalıyorsa veeee bunun için terkedileceğinden korkuyorsan senin için üzüldüm..... bence öyle bi şüphen varsa sen şimdiye kadar onu terketmeliydin başka da bişey demicem annen adına üzüldüm sadece

benim babamın çok güzel bir işi var. ama kendisi çok sorumsuz. annemde çocuk bakıyodu. ben bunu saklamadım hiçbirzaman. tüm arkadaşlarım bilir. erkek arkadaşımada söylemiştim. şuan nişanlıyız.
kayınvalidem ilk zamanlar sakladı kendi tarafından ama ben utanmıyorum bu durumdan dedim.
(tabi kayınvalidem beni düşündüğü için değil kendi için sakladı:olmaz:)
annemle gurur duyuyorum.
senin anneninde ellerinden öpüyorum ne güzel sizleri okutmuş. boşuna dememişler cennet annelerimizin ayakları altında diye.

bence siz hatayı en başta anlatmamakla etmişsiniz.o anneniz temizliğe gidiyor diye değil,annenizin temizliğe gittiğini şimdiye kadar sakladığınız için ayrılacak bence sizden

herkese tekrardan merhaba;
dün yani cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gittim.çarşı izni vardı görüştük.ona herşeyi anlattım.bana o kadar anlayışla yaklaştı ki anlatamam size...sadece keşke daha önce anlatsaydın,bilseydim dedi.söz vermemi istedi bundan sonra herşeyi açık açık anlatmam için bende söz verdim tabi...bana çok güvendiğini,kötü niyetli olmadığımı bildiği için bunu asla sorun etmiceni söyledi...annem için neler yapabiliriz bunu konuştuk...bütün gün beraberdik...kanatlarının altına aldı beni resmen...öyle mutluyum ki anlatamam...sonra anneme güzel bir eşarp aldı anneler günü hediyesi için.en yakın zamanda tanışmak istediğini ve o güzel ellerinden öpmek istediğini söyledi...

burada bana destek veren herkese çok çok teşekkür ederim.asla atlatamıcam dediğim bi süreçte bana yardımcı oldunuz.Allah bin kere razı olsun sizden...herşey çok güzel olur umarım bundan sonra...haftaya pazaretesi burada olacak kısmetse...

canım üç aşağı beş yukarı durumumuz aynı

benim babamda ben 11yaşundayken bizi bırakıp başka kadına gitti

annem temizlik bazende iş yerlerine yemek yaptı

bende onun yanında hafta sonları çalıştım

bişekilde beni okuttu büyüttü

daha sonra eşimle tanıştık

eşimin ailesi elazığın tanınan ailelerindendir

annemin ve benim durumumu bildiklerinde

saygıdan ne yapacaklarını şaşırdılar
hep"istanbul gibi bi yerde tek başına böyle bi kız nası yetiştirdin "dediler

sigara bile içmem

demek istediğim
eğer iyi insanlarsa
gurur duyulacak bi olay olduğunu farkederler

dün yani cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gittim.çarşı izni vardı görüştük.ona herşeyi anlattım.bana o kadar anlayışla yaklaştı ki anlatamam size...sadece keşke daha önce anlatsaydın,bilseydim dedi.söz vermemi istedi bundan sonra herşeyi açık açık anlatmam için bende söz verdim tabi...bana çok güvendiğini,kötü niyetli olmadığımı bildiği için bunu asla sorun etmiceni söyledi...annem için neler yapabiliriz bunu konuştuk...bütün gün beraberdik...kanatlarının altına aldı beni resmen...öyle mutluyum ki anlatamam...sonra anneme güzel bir eşarp aldı anneler günü hediyesi için.en yakın zamanda tanışmak istediğini ve o güzel ellerinden öpmek istediğini söyledi...

burada bana destek veren herkese çok çok teşekkür ederim.asla atlatamıcam dediğim bi süreçte bana yardımcı oldunuz.Allah bin kere razı olsun sizden...herşey çok güzel olur umarım bundan sonra...haftaya pazaretesi burada olacak kısmetse...

Cok sevindim bu habere canimopuyorumnanaktan
Demekki erkek arkadasin iyi bir insanmis. Bence bundan sonra gercekten asla yalan söylememelisin kendisine. Böyle bir insana birak normal yalan, beyaz yalan bile söylenmez:)
Rabbim cok mutlu etsin sizi insAllah.

Cok sevindim bu habere canimopuyorumnanaktan
Demekki erkek arkadasin iyi bir insanmis. Bence bundan sonra gercekten asla yalan söylememelisin kendisine. Böyle bir insana birak normal yalan, beyaz yalan bile söylenmez:)
Rabbim cok mutlu etsin sizi insAllah.

amin tatlım amin...yok zaten hayattan en büyük dersimi aldım...yalan söyledim ama çok acı çektim gerçeği itiraf etmek için.artık asla ve asla ona yalan söylemem...

beklediğim haber çabuk geldi hihoyyyt bu kadar işte...tüm eziyeti kendimize yapıyoruz...bundan sonra kendine söz ver ve gereksiz yere kendini hiç üzme...ben senin dürüst ve samimi bir insan olduğuna inanıyorum ve bundan sonra kendine güven, hiçbirşeyi saklama, ve hata yaptığında ise " hata yaptım özür dilerim" deyip kararı karşındakine bırak, eğer hatan yüzünden kaybedersen o zaman üzül ok??

erkek arkadaşını da takdir ettim seni seviyormuş gerçekten ve şimdi daha yakın olursunuz emin ol...

çoook sevindim senin adına eminim herşey bundan sonra güzel olacak...
bir ömür boyu birlikte mutlulukla dolu bir yaşam diliyorum.....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canim cok sevidim Allah bozmasin ianan senin icin cok sevindim samimi bir insansin

Back
X