Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet günlerdir yedim bitirdim kendimi...ne uyku ne yemek...ama bugün çok iyiyim...umutluyum hayata karşı...kendi durumumu düşünüp içimdeki o küçük bir tarafı yaralı kızı da üzmüyorum...herşeye rağmen hayat güzel...zorluklarda bizim için,güzelliklerde....
ne iyi etmişsin de yazmışsın...paylaşmak gibisi varmı...ve aslında bildiğin şeyleri tekrar farkederek farkındalığını artırdın bak...senin içinde varmış zaten güzel şeyler...ne mutlu sana ki aklı başında mantıklı bir insansın...iletişime kapalı değilsin...ve biliyorsun hayat güzel...mutlu olmak bize bağlı...bardağının yarısı mutluluklarla dolu, yarısı bomboş mutsuz...ikisi de sunulur hangisini seçeceğin sana kalmış...
artık sana birşey söylemek haddim değil sağlam basabilirsin çünkü (söylediğim gibi sende varmış sadece biraz cesaret) bundan sonra güzel günlerinde görüşmek dileğiyle opuyorumnanaktan
annen temizliğe gittiği için düzgün bi aile değilsiniz, ama onlar düzgün bir aile öyle mi ?
bu cümleyi kurabilen biri olduğunuz için sizinle evlenmesin zatan !
herkese tekrardan merhaba;
dün yani cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gittim.çarşı izni vardı görüştük.ona herşeyi anlattım.bana o kadar anlayışla yaklaştı ki anlatamam size...sadece keşke daha önce anlatsaydın,bilseydim dedi.söz vermemi istedi bundan sonra herşeyi açık açık anlatmam için bende söz verdim tabi...bana çok güvendiğini,kötü niyetli olmadığımı bildiği için bunu asla sorun etmiceni söyledi...annem için neler yapabiliriz bunu konuştuk...bütün gün beraberdik...kanatlarının altına aldı beni resmen...öyle mutluyum ki anlatamam...sonra anneme güzel bir eşarp aldı anneler günü hediyesi için.en yakın zamanda tanışmak istediğini ve o güzel ellerinden öpmek istediğini söyledi...
burada bana destek veren herkese çok çok teşekkür ederim.asla atlatamıcam dediğim bi süreçte bana yardımcı oldunuz.Allah bin kere razı olsun sizden...herşey çok güzel olur umarım bundan sonra...haftaya pazaretesi burada olacak kısmetse...
son yorumunu yeni okudum
İŞTE BUDUR
Cok sevindim bu habere canimopuyorumnanaktan
Demekki erkek arkadasin iyi bir insanmis. Bence bundan sonra gercekten asla yalan söylememelisin kendisine. Böyle bir insana birak normal yalan, beyaz yalan bile söylenmez:)
Rabbim cok mutlu etsin sizi insAllah.
senın adına cok sevındımmm ıcındekı buyuk sıkıntıdan kurtulmus oldun boyleceee :)
herkese tekrardan merhaba;
dün yani cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gittim.çarşı izni vardı görüştük.ona herşeyi anlattım.bana o kadar anlayışla yaklaştı ki anlatamam size...sadece keşke daha önce anlatsaydın,bilseydim dedi.söz vermemi istedi bundan sonra herşeyi açık açık anlatmam için bende söz verdim tabi...bana çok güvendiğini,kötü niyetli olmadığımı bildiği için bunu asla sorun etmiceni söyledi...annem için neler yapabiliriz bunu konuştuk...bütün gün beraberdik...kanatlarının altına aldı beni resmen...öyle mutluyum ki anlatamam...sonra anneme güzel bir eşarp aldı anneler günü hediyesi için.en yakın zamanda tanışmak istediğini ve o güzel ellerinden öpmek istediğini söyledi...
burada bana destek veren herkese çok çok teşekkür ederim.asla atlatamıcam dediğim bi süreçte bana yardımcı oldunuz.Allah bin kere razı olsun sizden...herşey çok güzel olur umarım bundan sonra...haftaya pazaretesi burada olacak kısmetse...