Kızın art niyetli olduğunu düsündüysemBiliyorum bu aralar çok konu actim ama fikre ihtiyacim var.
2 yıllık iliskim bitti 2 hafta önce
Normalde aramiz iyidi, sorunlar oluyodu ara ara ama hallediyoduk.
Aşık degilim ama seviyorum gercekten. Ve cok alistik birbirimize. Sevgilim gecem hafta bana yalan soyledi. İsteyim dedi ama degilmis. Gorusmeni istemiyorum dedigim biriyle gorusmus.
Yani yarım saat 1 saat kadar. Ben ustune gidince bu kadarini soyledi. Tartisiriz diye soylemedim dedi. Ve ona guvenmedigim icin ayridi. Ustune cok duserim normalde boyle seylerin. Nerdeydin kimleydin vs diye. 1 2 saat ulasamasam baya trip moduna gecerim. Aceba ben mi ittim onu yalan soylemeye diye düşünüp kendi icimde onu affediyorum ama kararsizim.
2 haftadır dogru duzgun konusmadik. Ama ben bir adim atsam barisiriz. Ve ben barismak istiyorum galiba. Cunku onsuz hersey ters gidiyo. Hic bi seye konsantre olamiyorum.
Barismak dogru karar mi sizce? Siz olsaniz ne yapardiniz?
Edit: o kizla arasinda bisey yok. Buna eminim. Bide o kizla gorusme dememin hakli sebepleri var, kiz gece msj filan atmisti. 2 senedir boyle buyuk bi yalanina denk gelmedim. Kucuk seyler oldu ama.
Önceki konusunu bilmeyen biri.Önceki konuya da yazmıştım.
Adam yalan söylüyor kızla dışarda oturuyor sen yakalanınca da kavga edip ayrılıyor üstüne.
Bence kız yedek yoksa kaç yıllık sevgilisini saçma bi kız uğruna neden harcasın.
Valla sen barışmaya niyetlisin istediğin cevabı bekliyorsun.
Bakalım kim seviyorsan bir adım at barışın diyecek.
Önceki konusunu bilmeyen biri.
Sizden çok yaşayacağım demek kiee ben diycektim kursağımda bıraktınız
Yalanin ufagi da kotu buyugu de ama böyle karsi cinsin oldugu yalanlar hayra alamet olmuyor ustelik sevmedigin biriyleBiliyorum bu aralar çok konu actim ama fikre ihtiyacim var.
2 yıllık iliskim bitti 2 hafta önce
Normalde aramiz iyidi, sorunlar oluyodu ara ara ama hallediyoduk.
Aşık degilim ama seviyorum gercekten. Ve cok alistik birbirimize. Sevgilim gecem hafta bana yalan soyledi. İsteyim dedi ama degilmis. Gorusmeni istemiyorum dedigim biriyle gorusmus.
Yani yarım saat 1 saat kadar. Ben ustune gidince bu kadarini soyledi. Tartisiriz diye soylemedim dedi. Ve ona guvenmedigim icin ayrildi. Ustune cok duserim normalde boyle seylerin. Nerdeydin kimleydin vs diye. 1 2 saat ulasamasam baya trip moduna gecerim. Aceba ben mi ittim onu yalan soylemeye diye düşünüp kendi icimde onu affediyorum ama kararsizim.
2 haftadır dogru duzgun konusmadik. Ama ben bir adim atsam barisiriz. Ve ben barismak istiyorum galiba. Cunku onsuz hersey ters gidiyo. Hic bi seye konsantre olamiyorum.
Barismak dogru karar mi sizce? Siz olsaniz ne yapardiniz?
Edit: o kizla arasinda bisey yok. Buna eminim. Bide o kizla gorusme dememin hakli sebepleri var, kiz gece msj filan atmisti. 2 senedir boyle buyuk bi yalanina denk gelmedim. Kucuk seyler oldu ama.
Butun iletisim yollarını kapadim. O sinirle soyledi bitti diye. Zaten o asla pismanim affet demez. Davranislariyla gosterir. Ve adim atarsam barisiriz biliyorum.
Kusura bakma canım da seven insan affet de der pişmanım da der ayaklarına da kapanır tabi bunu seven insan yapar sevmeyen insan yapmaz umrunda bile olmaz.Butun iletisim yollarını kapadim. O sinirle soyledi bitti diye. Zaten o asla pismanim affet demez. Davranislariyla gosterir. Ve adim atarsam barisiriz biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?