Sağlıkla ilgili yalan söyleyemem... normal çıkmak istiyorum deseniz olmuyor mu? Ben çalışmak istemiyorum der çıkardım..Eski işinizden ayrılmak. (yeni bir işe başlanacak) için yalan söylemek zorunda kalsanız saglık vb şeyleri bahane etmek gibi (başka türlü iş çıkışı ve haklarınız konusunda sorun çıkarabilecek bir yer) ve bu düşünce sizi rahatsız etse. (normalde yalan söylemeyen biri olarak) . Ne yapardınız yalan söylermiydiniz? Ve bu yalanın (mecburi) bir kefareti olurmu vicdan rahatlatmak için..
Aaaa evet olabilir hiç onu düşünemedim niye böyle yalan söylemek zorunda hissediyor acaba diyordum... haksız tazminat almayı düşünüyor (normalde yalan söylemeyen biriymiş üstelik)..Kendi istifa etse tazminat alamaz arkadaş ondan bu çarelere başvuruyor..
Ne kadar kolay insanları gömüp dalga geçiyorsunuz, işinizden memnun değilseniz ve uzun yıllar emeginiz varsa zaten çokta ödeme yapmaya yanaşmayan hatta sürekli bu hakları kırpan bir firmaysa, iş çıkışı yapanları süründürüyor ve hatta davalık olanlar bile varsa, sizinde ihtiyaçınız varsaki bir çok kişi bu yolla zaten alabiliyor bir şekilde istemedende olsa yalan uyduruyor, ben zaten söylemek istemiyorum bu duygudan rahatsızım dedim, sizinde benim kadar dürüst oldugunuzu bile zannetmiyorumAaaa evet olabilir hiç onu düşünemedim niye böyle yalan söylemek zorunda hissediyor acaba diyordum... haksız tazminat almayı düşünüyor (normalde yalan söylemeyen biriymiş üstelik)..
Ne kadar kolay insanları gömüp dalga geçiyorsunuz, işinizden memnun değilseniz ve uzun yıllar emeginiz varsa zaten çokta ödeme yapmaya yanaşmayan hatta sürekli bu hakları kırpan bir firmaysa, iş çıkışı yapanları süründürüyor ve hatta davalık olanlar bile varsa, sizinde ihtiyaçınız varsaki bir çok kişi bu yolla zaten alabiliyor bir şekilde istemedende olsa yalan uyduruyor, ben zaten söylemek istemiyorum bu duygudan rahatsızım dedim, sizinde benim kadar dürüst oldugunuzu bile zannetmiyorum
O kadar çok kanun boşlugu varki bir şekilde kullanılıyor ben sorunsuz ayrılmak istiyorum, yıllardır çalışıp ayrılmamış olunması ölene kadar orada çalışılacagı anlamına mı geliyor ki..iyide kanunda hangi hallerde tazminat alacağınız belli.
işinizden memnun değilseniz uzun yıllar önce çıksaydınız.
iş çıkışı yapanları nasıl süründürüyor mesela?
O kadar çok kanun boşlugu varki bir şekilde kullanılıyor ben sorunsuz ayrılmak istiyorum, yıllardır çalışıp ayrılmamış olunması ölene kadar orada çalışılacagı anlamına mı geliyor ki..
Beni tanıyormuş gibi gereksiz laf kalabalığı yapmana gerek yok.. parantez içinde yalan söylemem diyen sensin ama sırf tazminat almak için yalana başvuruyorsun...Ne kadar kolay insanları gömüp dalga geçiyorsunuz, işinizden memnun değilseniz ve uzun yıllar emeginiz varsa zaten çokta ödeme yapmaya yanaşmayan hatta sürekli bu hakları kırpan bir firmaysa, iş çıkışı yapanları süründürüyor ve hatta davalık olanlar bile varsa, sizinde ihtiyaçınız varsaki bir çok kişi bu yolla zaten alabiliyor bir şekilde istemedende olsa yalan uyduruyor, ben zaten söylemek istemiyorum bu duygudan rahatsızım dedim, sizinde benim kadar dürüst oldugunuzu bile zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?