• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan Söylemesem Böyle Olmazdi Belkide :/

İşte tam da bu sebeple, yanımda bebek düşüncesi sorulan her çifte hemen araya girerek 'hayırlısı deyin geçin, istiyoruz ya da istemiyoruz diye açıklama yapmayın, Allah büyük' der lafı kapatırım.
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.
Bizlerin bu densizlikleri yüzünden böyle gözyaşları dökülüyor.
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden...

Herkese hayirli günler :)

Bugunlerde o kadar cok bunaliyorumki geceleri uyuyamiyorum artik..
Yaklasik 2 senelik evliyim. Fakat bebegimiz olmadi henuz. Bu ay hsg filmi cekilcek insallah. Bugune kadar kimseye bebegimiz olmuyo vs demedik..

Ne esim ne de ben bebegimizin olmadigini ailelerimize soylemedik. Henuz bebek dusunmuyoruz diyerek gecistirdik hep. Tedavi surecinde disardan baski olsun istemedik bide o strese girmek istemiyoruz..

Ama su 3 gundur gozumden yas eksilmez oldu. Telefonda annemle konusuyorum su hamileymis artik sizde yapin diyo.. Arkadasimla konusuyorum(o da 3 aylik hamile) annelik cok guzel bi duygu sende bebek yap diyo. Kayinvalidemle konusuyorum artik torun isteriz diyo. Biliyorum onlarin hicbiseyden haberi yok o yuzden boyle davraniyolar..

Ama yoruldum artik. Belki en bastan soyleseydim destek olurlardi diyorum. Sonra dusunuyorum iyiki soylememisim sessiz sedasiz kafamiz rahat tedavimiz bitsin diyorum..

Ama psikolojik olarak cok yoruldum. Insallah hsg filmimde sknti cikmaz tez zamanda bebegimiz gelir. Lutfen benim icin dua edin bebegim bian once gelsin :KK200:
Ben 4 yıllık evliyim bizim de olmadı çocuğumuz ve tedavi oluyoruz. İlk 2 yıl kimseye bahsetmedim düşünmüyoruz dedik hep. İnsanların bana acıyarak bakacağını arkamdan konuşacaklarını düşünerek sakladım o kadar süre. Her gelen akraba eş dost niye yapmıyorsunuz sizinle evlenenlerin çocukları kocaman oldu diye diye ömrümü yediler. Sonra ablalarıma anneme anlattım sonra görümceme. Son 4-5 aydır da her sorana anlatıyorum durumun ne olduğunu. Sana şunu söyleyim herkes öğrenince daha iyi oldu benim için. İkide bir çocuk baskısı olmuyor kafan daha rahat oluyor. Seni düşünenler incitmemek için yakınlarına soruyor durumu. Düşünmeyenleri zaten boşver dan diye soruveriyolar kusur kimde diye. Ben de kusurluk bi durum yok nasip kısmet meselesi deyip geçiştiriyorım. Olmama sebebini öğrenmeleri neyi değiştirecekse..

ilk hamileligim 3. denemede oldu,oglumu saglikla kucagima aldim sukurler olsun.
ikinci hamileligim ilk denemede oldu ama dusukle sonuclandi malesef.
suan hamileyim,Allah nasip ederse 1 ay sonra dogumum var insallah,bunu da dusuk yaptiktan 2 ay sonra Allah nasip etti cok sukur.
esinin sperm kalitesinde bi sorun yoksa ve sen normal duzende adet gorup yumurtluyorsan Allahin izniyle hamile kalirsin,stres yapmamaya calis.
ben kur filan denedigim aylar hep husran oldu,hamileliklerimden bikac ay once hep biraz kilo aldim isteyerek ama ceviz findik fistik yiyerek,o donemlerde kaliteli yumurtam oldugunu akintimdan anlardim.
guzel besleyici seyler ye,guzel yaglar tuket,cevizde findikta ay cekirdeginde olan yaglar kaliteli yag,folik asidini ihmal etme.
Folik asit kullanmıyorum hiçbir doktor da vermedi ona bi bakiyim dediklerini dikkate alican cnm teşekkürler

Folik asit kullanmıyorum hiçbir doktor da vermedi ona bi bakiyim dediklerini dikkate alican cnm teşekkürler

dalginligina mi geldi acaba doktorun,receteyle verilmiyor zaten,hamilelik planlayan her kadinin kullanmasi gereken bisey,hamilelikten 3 ay once kullanilmaya baslanmasi en dogrusu aslinda,eczaneye gidip sorarsan onerecekleri ilk sey budur.
bi suru markanin var,benim doktorum elevit almami onermisti mesela.

dalginligina mi geldi acaba doktorun,receteyle verilmiyor zaten,hamilelik planlayan her kadinin kullanmasi gereken bisey,hamilelikten 3 ay once kullanilmaya baslanmasi en dogrusu aslinda,eczaneye gidip sorarsan onerecekleri ilk sey budur.
bi suru markanin var,benim doktorum elevit almami onermisti mesela.
Tamam yarın eczaneye bi gidip sorarım cnm sagol

Back
X