- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acele etme bugün değilse yarın bir şekilde arayacak sen sabırlı olSabirli olmaya calisiyorum ama kac saat gecti hala bir ses yok. Face e girmis 1 saat once ama aramak mesaj atmak falan bunlarin hic biri yok
Dusunuyorum da hadi yaptin bi hata yalan soyledin yakalandin. Ama insaf ya hic mi durumu duzeltmeye calismaz insan bugun aramadiktan sonra daha ne umayim ben ondan.Acele etme bugün değilse yarın bir şekilde arayacak sen sabırlı ol
Tamamda bu neyin kacamagi ? Gitcem dese hayir gitme demeyecektim. Demem de. Ama o yalan soyleyip kandirmyi secti. Bile bile guven sarsti. Ustune ne bi ozur ne bi aciklama. Ben bunu aa olur oyle diye gecistiremem.tamam darıl kırıl ama tepkin fazla olmuş. çünkü adam kaçamak yapmış besbelli. seni bırakmak istese zaten bırakır ama sen böyle devam edersen g. olsun şimdiden
Eee suan tek ama burnundan kil aldirmiyo geneErkekler arkadaşlarıyla vakit geçirdiklerinde müthiş bir öz güven geliyor. O eğlencenin rahatlığıdır.
Yarın pişman olur muhtemelen.Eee suan tek ama burnundan kil aldirmiyo gene
Son attigi mesajdan sonra sanmiyorumYarın pişman olur muhtemelen.
Olabilir mi ki?muhtemelen gittiği yerde birinden etkilenmiştir kızda ona karşılık verdiyse egosu tatmin olmuştur. bikaç güne bi tarafları iner aşağıya döner sana![]()
Yanina gitme gibi bur durum soz konusu degil kiBence hemen yarın gidip bakın bakalım amele yanığı var mı? Ne malum denize gittiği...
Ya bu erkek evli değilsin ki . evli olsan da yapsa asla affedilir bir durum değil. ama hayatta küçük.. bırak eğlenmiş vs ama varya orda biriyle tanışmış ise senin tepkilerin tepebilir. ya aşık mısın sen bu adama. çok sinirlenmişsin ama sakin ol yoksa canın yanacakTamamda bu neyin kacamagi ? Gitcem dese hayir gitme demeyecektim. Demem de. Ama o yalan soyleyip kandirmyi secti. Bile bile guven sarsti. Ustune ne bi ozur ne bi aciklama. Ben bunu aa olur oyle diye gecistiremem.
Herşeye hazırlıklı ol nedir ya. Bi denize gitti iki kız gördü diye kim şişirdi bunun egosunu? Hem suçlu hem güçlü. Özür dileyecek yerde ama bak ben bugüne kadar hep sadıktım lafları. Gerçekten bırakın kendi haline, dengesizliğiyle ötede yaşasın."Aslında haklısın günümüzde yaşanan ilişkiler gibi yapmadım sana adadım kendimi telefonumda mesajlar rehberimde kızlar bulamadın dedim bunu sana yapmayacağım diye belki bundan bu sıkıntıların herşeye hazırlıklı ol artık herşeye " bu da yapmaya tenezzul gordugu aciklamasi olsa gerek. Beyfendinin yazdigi bu. Hala normal karsiliyor. Oldu olacak alkis tutup plaket vereyim aferin yalan soledin diyw
Ya bu erkek evli değilsin ki . evli olsan da yapsa asla affedilir bir durum değil. ama hayatta küçük.. bırak eğlenmiş vs ama varya orda biriyle tanışmış ise senin tepkilerin tepebilir. ya aşık mısın sen bu adama. çok sinirlenmişsin ama sakin ol yoksa canın yanacak