• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan soylemeye deger mi ?

Kapayin telefonu anneni ze verin , istesenizde vermesin size.. laf dalasina girmeyin.. sessiz kaldığınız görünce kendi dökülür zaten.. yalan söylemiş dahası var mı. .

tamam darıl kırıl ama tepkin fazla olmuş. çünkü adam kaçamak yapmış besbelli. seni bırakmak istese zaten bırakır ama sen böyle devam edersen g. olsun şimdiden

Erkekler arkadaşlarıyla vakit geçirdiklerinde müthiş bir öz güven geliyor. O eğlencenin rahatlığıdır.

tamam darıl kırıl ama tepkin fazla olmuş. çünkü adam kaçamak yapmış besbelli. seni bırakmak istese zaten bırakır ama sen böyle devam edersen g. olsun şimdiden
Tamamda bu neyin kacamagi ? Gitcem dese hayir gitme demeyecektim. Demem de. Ama o yalan soyleyip kandirmyi secti. Bile bile guven sarsti. Ustune ne bi ozur ne bi aciklama. Ben bunu aa olur oyle diye gecistiremem.

"Aslında haklısın günümüzde yaşanan ilişkiler gibi yapmadım sana adadım kendimi telefonumda mesajlar rehberimde kızlar bulamadın dedim bunu sana yapmayacağım diye belki bundan bu sıkıntıların herşeye hazırlıklı ol artık herşeye " bu da yapmaya tenezzul gordugu aciklamasi olsa gerek. Beyfendinin yazdigi bu. Hala normal karsiliyor. Oldu olacak alkis tutup plaket vereyim aferin yalan soledin diyw

Bence hemen yarın gidip bakın bakalım amele yanığı var mı? Ne malum denize gittiği...

muhtemelen gittiği yerde birinden etkilenmiştir kızda ona karşılık verdiyse egosu tatmin olmuştur. bikaç güne bi tarafları iner aşağıya döner sana :KK14:

Tamamda bu neyin kacamagi ? Gitcem dese hayir gitme demeyecektim. Demem de. Ama o yalan soyleyip kandirmyi secti. Bile bile guven sarsti. Ustune ne bi ozur ne bi aciklama. Ben bunu aa olur oyle diye gecistiremem.
Ya bu erkek evli değilsin ki . evli olsan da yapsa asla affedilir bir durum değil. ama hayatta küçük.. bırak eğlenmiş vs ama varya orda biriyle tanışmış ise senin tepkilerin tepebilir. ya aşık mısın sen bu adama. çok sinirlenmişsin ama sakin ol yoksa canın yanacak
Ayrıca acabaları bırakalım ne demek ya tmm yalan dedi ama hala sorgudayız bu ne. ya yine yalansa.. demek de ne demek. ooooo bu iş olsada biter. inanmalısın ama bir daha olmaması için süründürmelisin.... ne yazıkki kendini süründürüyorsun :(

"Aslında haklısın günümüzde yaşanan ilişkiler gibi yapmadım sana adadım kendimi telefonumda mesajlar rehberimde kızlar bulamadın dedim bunu sana yapmayacağım diye belki bundan bu sıkıntıların herşeye hazırlıklı ol artık herşeye " bu da yapmaya tenezzul gordugu aciklamasi olsa gerek. Beyfendinin yazdigi bu. Hala normal karsiliyor. Oldu olacak alkis tutup plaket vereyim aferin yalan soledin diyw
Herşeye hazırlıklı ol nedir ya. Bi denize gitti iki kız gördü diye kim şişirdi bunun egosunu? Hem suçlu hem güçlü. Özür dileyecek yerde ama bak ben bugüne kadar hep sadıktım lafları. Gerçekten bırakın kendi haline, dengesizliğiyle ötede yaşasın.

Ya bu erkek evli değilsin ki . evli olsan da yapsa asla affedilir bir durum değil. ama hayatta küçük.. bırak eğlenmiş vs ama varya orda biriyle tanışmış ise senin tepkilerin tepebilir. ya aşık mısın sen bu adama. çok sinirlenmişsin ama sakin ol yoksa canın yanacak

Acikcasi tuhaf bir bakis aciniz var. Ilk olarak evet asigim ki oyuzden sevgilim. Ikincisi iki uc gunluk degil 4 yildir devam ediyo ve onumuzdeki ay soz kesilecekti. Ayrica isin icine guven girince evli olup olmamak onemli degil.

Back
X