- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
Hemen konuya girmek istiyorum. 1 hafta önce eşimle ciddi kavga ettik. Sebebi de iş yerinden bir kızın eşimi aramasıydı. Cevapsız olarak gördüm ve numarayı hemen tanıdım. Kız WhatsApp’tan engelli normal hattan aramış. Neden engelli olduğuna gelirsek; nişanlıyken eşimle bir ara ayrılmıştık, o da güya beni kıskandırmak için bu kızla çalışırken sohbet etmiş sonra mesaj çekmiş kur yapmışlar üstü kapalı ama sadece 1 kez mesajlaşma vardı, sonra biz barışıp ben mesajları görünce kızı engelledik işi gereği konuşacaksa da iş dışında muhabbete girme dedim. Üçümüz de aynı iş yerinde çalışıyoruz. Ama benim eşime laf geçmez ki! Kız neden seni aramış dediğimde ne bileyim ben yanlışlık olmuştur falan filan dedi. Arayalım numarayı tanımıyormuş gibi beni aramışsınız de bakalım dedim bana çıkıştı ne bu şimdi çok istiyorsan kendin ara diye. Bana ısrarla aylardır zaten görmedim birim değiştirmiş dedi. Daha sonra kavgamız iyice büyüyünce konu kendiliğinden kapandı yani biraz küstüm sonra yemek hazırlamış falan şakalar yaptı barıştım uzatmayım dedim. Bugün burada geçen bir konu üzerine içime kurt düştü, Fatura detayını inceledim. Kızın cevapsızından 1 gün sonra eşim kızı arayıp 15 dakika konuşmuş! Üstelik sormuştum sonra kızı gördün mü derdi neymiş falan demiştim yok görmedim demişti. Acaba bir daha arama eşim kıskanıyor falan mı dedi? Gördüğümü söylesem yine kavga çıkacak biliyorum konuyu yine saçma sapan yerlere taşıyacak. Üstelik ne önceki ayda ne de sonra bir daha aranmamış. Yani ilişki vs değil. Zaten aynı iş yerindeyiz kulapıma bir şekilde gelirdi tanıyanlardan. Ama sinir de oldum kıza ne diye anlatıyorsun gözünde beni küçük düşürüyorsun karım seni kıskanmışa çeviriyor olayı. Eğer bunu anlatmadıysa ne anlatacak... Ya da hiç böyle söylemedi beni aramışsın diye aradı o da bir ihtimal. Ama ben uzak ol mesafeli ol dediğim halde ertesi gün niye arıyorsun 15 dakika neyi konuşuyorsun?! Gel de çık işin içinden!... Çok sinirliyim bu sinirle olmadık yerlere vardırmaktan da korkuyorum ama içten içe hesap sormak istiyorum. İşe giderken bir şey yokmuş gibi davrandım ama içim içimi kemiriyor!.. Eşimin egolarından resmen bıktım!... Çevresindeki ilgiyle besleniyor resmen!....