Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.

daha once hıc gorusmeyıp nasıl aılen bılıyor.ve gıdecegını bılmıyorlarsa baban nasıl destek cıkıyor?Ben mı kalan aklımı yıtırdım de anlayamadım acaba?
eger aılen arkadasının yanına gıdıyorsun dıye bılıp de gıt gıtme dıyorlarsa yanı gercegı bılmıyrlarsa asla gıtmemelısın
onu da gectım hıc gormedıgın bırının bayan olarak tabırı caızse sorunları cozmek adına bıle olsa ayagına gıtmek bence hıc hos degıl .

Çok sakat bir durum,sakın böyle bir şey yapma.Adamı tanımıyorsun etmiyorsun.Anlattığı gibi biri bile olmayabilir.Bilmediğin bir şehre tanımadığın birinin yanına gitmek büyük cesaret.Allah korusun başına bir şey gelse,kurtulsan bile ailene rezil olursun bir daha sana asla güvenmezler.

Ya başına bir şey gelirse ?
Gerçeği öğrenirlerse
O zaman ne olacak?

Gitme.ama belli ki dinlemeyip gideceksin.o zaman en azından bir arkadasın gercekten neredebilsin kiminle olduğunu bilsin...başına ne geleceğini bilemezsin.yanına gittiğin kişiden gelmese baskasından gelir.
Şunu da düşün.yolda basına bişi gelse ailen yalan söylediğini öğrense sana güvenen babanın hayal kırıklığını düşün

İnternetten tanışmayın etmeyin demeyeceğim, ama en azından daha akıllıca hareket edin.
İlk görüşmeyi ne olursa olsun kendi şehrinde ve kendi bildiğin / güvendiğin mekanlarda yap, reelde gördüğünde her şey istediğin gibi gitmeyebilir, reelde de güvenene kadar kendi bölgende kal mutlaka.
Adamın şehrine gitmeye kasma, çok sıkılıyorsa madem şartları zorlasın kendi gelsin.

o kadar uzun yolsa gideğin yer oraya gidince kalman gerekecek, ilk defa yakından gördüğün adamın evinde güvenipte nasıl kalacaksın canım benim?
lütfen böyle bişey yapma, ilerde pişman olacağın şeyler bunlar...
hem uzun yol bu, başına bişey gelirse ne olacak?
güven çıktığı yere tekrar uğramaz, ailenin güvenini kaybetmek en kötüsü olur inan bana,
uzaksınız diye sorun çıkıyorsa o ilişkiden hyr bekleme zaten, bir gidecen bir süre sonra tekrar sorun çıkacak tekrar mı gideceksin?
nereye kadar?

Yapma derim...

Genelde böyle konulara ana fikri "klasik türk ailesine hiç yalan söylemeyecek olsak nefes almamamız gerekir, idealistlik yapma söyle tabi" tarzı mesajlar yazarım. İnternetten tanışmanın da gözümde herhangi bir yerde tanışmaktan farkı yoktur.
Ama senin durum farklı. İlk kez gördüğünüz biriyle kalabalık mekanlar harici bir yerde görüşmemelisiniz. İkinci hatanız da yine ilk kez görüşeceğiniz biri için şehir değiştirmek. Bir kadın asla böyle bir özveride bulunmamalı. Görüşmek isteyen adam kendi şehir değiştirir. Diyelim adam normal biri çıktı 3. sayfaya haber olacak bir şey yaşamadınız, başınıza gelecek şey iplenmemek. Hiçbir erkek görüşmek için bu kadar uğraşan hevesli bir kadına karşı heyecan, elde etme arzusu hissetmez.

Bence ailenize yalan söylemeyin.Eğer onlara bunu yaparsanız eninde sonunda ortaya çıkar ve ailenizin size olan güveni sarsılır.
Daha önce görmediğiniz biri içinde bunu yapmaya bence değmez.Önce o gelsin görsün sizi..
En azından vicdanınız rahat eder,vicdanınız rahat olmadıktan ha gitmişsiniz,ha gitmemişsiniz ne farkeder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…