- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Ciksin o gelsjn basina bişey gelirse napicaksjn?? Biraz bazi heycanlara gem vurun.Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
Cok tehlikeli yaptiginiz allah korusun hersey basina gelebilir televizyonlarda neler görüyoruz hic duymuyormusunuz nasil cesaret bu hic gormedigin birine yalniz gitmek nedemek allah korusun ben bile szin adiniza korktum simdi sakin gitmeyin yada birini yaniniza alin ama genede gitmeyin neolur o gelsin ozaman kendinizi düşünmuyorsaniz ailenenizi düşü'nün. Yazik onlarada benim evladim gitmek istiyor gibi endiselendim vallahi lutfen iyi düşününKonuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
Eee siz şansliymişsinizHicbisey olmayacak olsa bile adamin yasadigi sehre ben gitmezdim acikcasi ne meraklisiniz ya
Bende esimle internetten tanistim.Bendede deli cesareti varmis ilk defa gordugum adamla elinin korune kamp kurmaya gittim ama o yasadigi sehirden kalkip sadece beni almak icin benim sehrime geldi ordanda baska bir sehre gectik tutup ayagimla pesine gitmedim yani -.-
Eeee siz şansliymişsiniz onunki olmaya bilir nebilcek yani neye merakliymışız onu anlamadim sanki normal bir konuymuş gibi yazıyorsunuz sizinki iyi cikti diye onada cesaret vermek normalmi o tekpirini alsinda gerisi allaha kalmış artikHicbisey olmayacak olsa bile adamin yasadigi sehre ben gitmezdim acikcasi ne meraklisiniz ya
Bende esimle internetten tanistim.Bendede deli cesareti varmis ilk defa gordugum adamla elinin korune kamp kurmaya gittim ama o yasadigi sehirden kalkip sadece beni almak icin benim sehrime geldi ordanda baska bir sehre gectik tutup ayagimla pesine gitmedim yani -.-
Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
bir tane de cevap yazmamış onca lafa. naptı acaba inşallah gitmemiştir.
yüzünü bile görmeden bu güveni hak edecek ne yaptı çok merak ettim.Hepinize emek verip yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Hepsini okudum yorumların. Hepiniz söylediklerinizde haklısınız. Kim olsa karşısındaki kişiye güvenemez. Tedirgin olur. Ama ben karşımdaki kişiye gerçekten çok fazla güveniyorum. Ben istemediğim sürece bana dokunmayacağını biliyorum. Kuzenim ve kardeşim nereye ve kimin yanına gideceğimi biliyorlar. Gideceğim yere de uçakla gideceğim. Yeni memur olduğu için yıllık izni henüz yok. Şubatta gelecek o da buraya nasipse.
ya yolda kaza gecırsen
ya cocuk senı pısman edecek bırsey yapsa
ya yolda cantanı caldırsan
hep boyle seyler dusunur bu kadar buyuk yalandan korkarım ben :)
o sıze gelsın sız ona gıtmeyın
yalan soylemek zorunda kalmazsınız
yüzünü bile görmeden bu güveni hak edecek ne yaptı çok merak ettim.
yalan olmadığı ne malummÇok şey paylaştık. Çok konuştuk. Gerçekten yüreği güzel bir insan.
konuşurken nefesini duymadınız, yalan söylerken nasıl bir mimik yapar bilmiyorsunuz, kızdığında bunu nasıl gizler,mutlu olduğunda ne kadar coşar.. siz klavye üzerinden vereceği her cevabı düşünüp tartma imkanı olan birine güveniyorsunuz.Çok şey paylaştık. Çok konuştuk. Gerçekten yüreği güzel bir insan.
Memur demişsin cmt pazar çalışıyor mu?
yalan olmadığı ne malumm
konuşurken nefesini duymadınız, yalan söylerken nasıl bir mimik yapar bilmiyorsunuz, kızdığında bunu nasıl gizler,mutlu olduğunda ne kadar coşar.. siz klavye üzerinden vereceği her cevabı düşünüp tartma imkanı olan birine güveniyorsunuz.
yanınıza gelmenin tek yolu yıllık izin değil ki. ben onu biliyorum diyorsun da öyle düşünen pek çok kişinin sonları iç açıcı olmadı. insanlar kırk yıllık kocasını tanımıyor yeri geliyor da. sen onu yeterince tanımış olamazsın bunu ailene yapma öğrenseler akılları çıkar. o gelsin. kaldı ki hiçbir şey olmasa da benim için kalkıp geldi diyecek erkek milletine bu kadar yüz verilmez burada bu kadar insan yazıyor tecrübelerine dayanarak biraz ders çıkarın bence. sonradan üzülmeyin diye söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?