• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

Bana zarar vermeyeceğine eminim. Bundan dolayı korkum yok. Tek üzüldüğüm yer aileme yalan söyleme kısmı. Açık açık söylesem asla izin vermezler.
unutmakı
herkes o bana zarar vermez emınım dıyor ;)
yanında bırını gotur ozaman kuzenını falan ...

Çalışmıyor tabi ki. :) Yaşadığımız yerler çok uzak. Hafta sonu için gelmeye kalksa tüm günü yollarda geçer. Yani geldiğinden bir şey anlamayız. Ayrıca o şu anda gelse görüşemem bile. Şubat için söz verdi.
Benim eşim, sevgili olduğumuz zamanlar benim için 5 saatlik mesafeden otobüsle günübirlik geliyordu maksimum iki haftada bir ve bu aylarca sürdü.
Demek istediğim gelmek isteyen günü yollarda da geçecek olsa gelir. Ilk gidişi kadının yapmasını ben uygun bulmuyorum. Bir kadının bilmediği bir yere gitmesi Erkeğe kıyasla daha riskli ve daha fazla fedakarlık gerektirir.

Ay gene sinirlencem şimdi gece gece.
Nereye gidiyorsun başına ne gelicek nasıl bir tip nerden biliyorsun?
İki güzel söze kanma öyle hemen
Bırak o gelsin çok istiyorsa kız başına ne işin var ya Allah aşkına.memlekette türlü türlü insanlar var bu ne cesaret

Ya yazıp yazıp siliyorum gerçekten çok sinirlendim. Bu kadar mı cahilsiniz, körsünüz, düşünemiyorsunuz? Hakkında bildiğiniz sadece onun kendini tanıtmasına izin verdiği kadar. Kim benim yoğurdum ekşi der ki? Birde güveniyorum diyorsunuz neyine güveniyorsunuz köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyeceği ne malum? Yahu birde kardeşim nerde olacağımı biliyor demişsiniz hadi şehiri biliyor e be kızım belki adam adresi yanlış verdi. Seni havalimanından alıcak ve başka biryere götürecek?
Bende netten tanıştım ancak ortak tanıdıklarımızda vardı ve aynı semtte oturuyorduk birkaç buluşmadan sonra üniversite hayatımız boyunca birbirimize gidip geldik. Ancak önce birbirimizi tanıdık, ilk onu şehrime davet ettim öyle öyle devamı geldi olaylar.
Bu memurun haftasonu mu yok gelemiyor? Yapmayın yahu, umarım aileniz öğrenir.

Gecen gun haberlerde izledim, genc adam kendini subay olarak tanitiyor internet uzerinden. Kizla bayag bir konustuktan sonra gorusme karari aliyorlar sonra ilk gorusmede asker uniformasiyla kizin yanina geliyor ve surpriz bir evlenme teklifi hazirlamis kiza evlilik teklifi ediyor. Bizim saf kizda kabul ediyor. Megersem adam dolandiriciymis bunlar hazirliklara girisiyorlar. Adam ablam kanser hastasi oldu ameliyat icin 5000 tl lazim diyor bizim kizin aileside veriyor:) sonra adam ortalarda yok bu sekilde bir cok kizi dolandirmis.

Yani sizi bayag yurek yemis gordum. Helal olsun valla.

Canim bence gidip gitmemekte karari sen bericeksin tabi fakat ben yalan soylemekten cok korkarim yada hep boyle korkutuldum icindir belki ornegin bnm hep aklima su gelir esime biyere gidiyorum deyip farkli bir yere gidersem yoldada basima bisi gelirse ne olur bu bi kaza olabilir kaybolmak olabilir rahatsizlanmak olabilir hersey ona ihtiyacimin olacagi bir durum ve bu yalan yuzunden farkli yerde arayabilir beni yada buldu yer farkli oldugu icin sorun olabilir uzun oldu galiba ama ben hep yalandan kendimi boyle frenlemisimdir ve aslinda digru yaptigimi da dusunmuyo diilim iyiki boyle korkutulmusum yalandan nefret ederim cunki kendimde soylememete calisiyorum boylelikle :KK20:

Babanizin oglumu, netten tanimaya calistiginiz biri iste.
Peki gittiniz diyelim nerede kalacaksiniz.
İsteyen cikar gelir emin olun ama sizin gidip malesef dersinizi almaniz gerekecek sanirim cevaplariniza bakilirsa.
He cok dogru birsey yapiyorum iddiasindaysaniz ailenize yalan soylemeyip dogruyu soyleyin.

daha önce görüşmüş olsanız git derim
ama şu durumda asla gitmeyinnn
kaç gün kalacaksınız
uçakla gidebiliyor iseniz o da gelebilir

iyi cesaret.. tanimyorsun daha ne malum anlattigi gbi guvenilir olacagi daha hic gorusmemissin bile sakat bi durum gitme sakın..

Gecen gun haberlerde izledim, genc adam kendini subay olarak tanitiyor internet uzerinden. Kizla bayag bir konustuktan sonra gorusme karari aliyorlar sonra ilk gorusmede asker uniformasiyla kizin yanina geliyor ve surpriz bir evlenme teklifi hazirlamis kiza evlilik teklifi ediyor. Bizim saf kizda kabul ediyor. Megersem adam dolandiriciymis bunlar hazirliklara girisiyorlar. Adam ablam kanser hastasi oldu ameliyat icin 5000 tl lazim diyor bizim kizin aileside veriyor:) sonra adam ortalarda yok bu sekilde bir cok kizi dolandirmis.

Yani sizi bayag yurek yemis gordum. Helal olsun valla.

İşinin, yaşadığı yerin yalan olduğuna hiç inanmıyorum. Facebook hesabında, bana ne söylediyse hepsi birebir yazıyor.

Haklısınız elbette. Her ihtimali düşünmek lazım. Gitmeyi istiyorum da bakalım Allah nasip edecek mi?

bence gitmeyi falan istemeyin bile. çok yanlış şu aşamada. fazla romantik, iyi niyetli düşünüyorsunuz. yapmayın lütfen pişman olacağınız şeyler. aldığınız riskin farkında bile değilsiniz. ailenizi düşünün bari.

Memurmuş üstelik. Cuma 5 te çıksa yola cumartesi sabah varır. kaldı ki uçakla gideceğim diyorsunuz. dediğim gibi cuma işten çıkıp binse geceye yanınızda. bir otel tutsa cumartesi gün beraber olursunuz pazar da geri döner. Yani bir erkek olarak sizin gibi cesaretli olamıyor ama tam güven sağlıyor. iyiymis ya fevkaladeninde fevkinde :KK53:

bence gitmeyi falan istemeyin bile. çok yanlış şu aşamada. fazla romantik, iyi niyetli düşünüyorsunuz. yapmayın lütfen pişman olacağınız şeyler. aldığınız riskin farkında bile değilsiniz. ailenizi düşünün bari.

Kendimi geçtim. Tek düşündüğüm ailem.

Memurmuş üstelik. Cuma 5 te çıksa yola cumartesi sabah varır. kaldı ki uçakla gideceğim diyorsunuz. dediğim gibi cuma işten çıkıp binse geceye yanınızda. bir otel tutsa cumartesi gün beraber olursunuz pazar da geri döner. Yani bir erkek olarak sizin gibi cesaretli olamıyor ama tam güven sağlıyor. iyiymis ya fevkaladeninde fevkinde :KK53:

Ben biraz, fazlaca gözü karayım.

Back
X