- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
22Kaç yaşındasın sen, 15 falan mı?
Ciddi anlamda yaşını merak ediyorum senin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22Kaç yaşındasın sen, 15 falan mı?
Ciddi anlamda yaşını merak ediyorum senin.
Vicdanın rahat değilse o iş iyi değildir .
Kışı bekleyin.
İlla gelecekse o gelsin.
Adam kaç yaşında?
Adam kaç yaşında?
Hiç rahat değil. Çünkü ben aileme hiç yalan söylemedim bugüne kadar. Tabi ufak tefek yalanlar herkes söylüyor ama böyle büyük bir yalanım hiç olmadı. Çok üzülüyorum ondan dolayı.
işte bende onu anlayamadım.arkadasına dusunmuyorda ne cesaret yalanla yola cıkmayı dusunebılıyor.Onu da gectım nıe sorun cozmek ıcın kendı gıdıyor hemde bı ton yalanla..annesi arkadaşlarının yanına gitmesini bile istemiyormuş ama hanım kızımız hiç tanımadığı görüşmediği birinin yanına gitmeyi düşünüyor
Yapacağın şey çok çok saçma. Sen buna gözü karalık diyorsun ama o gözü karalık değil, bambaşka bişey. Cesaret falan da değil. O yüzden hiç kendini gözü karalık, cesaret falan filan diye de gazlama. Facebook'ta yazan şeylerin doğru olduğuna inanıyorsun. Şu yapmayı düşündüğün şey o kadar çocukça ve o kadar saçma ki ne vicdan yaptığına ne de aileni karşına aldığına değmez. Çok istiyorsan görüşmek, bekle, sabret, o gelsin. Aklı başında bir kadın aklından dahi geçirmez senin geçirdiğin şeyi.O da 22.
O zaman yapmayın. Belliki aile ilişkileriniz iyi.
Değmez kardeşim.. Ailenizi kırmaya değmez.
Gidip iyi bir kaç saat geçirmek için böyle bir yalana gerek yok.
Anneniz istemiyorsa kalbine güvenin.
kızlar boşa kendinizi üzüyorsunuz![]()