• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

Vicdanın rahat değilse o iş iyi değildir .
Kışı bekleyin.
İlla gelecekse o gelsin.

Hiç rahat değil. Çünkü ben aileme hiç yalan söylemedim bugüne kadar. Tabi ufak tefek yalanlar herkes söylüyor ama böyle büyük bir yalanım hiç olmadı. Çok üzülüyorum ondan dolayı.

biri illa manken olacam her şeyi göze aldım der, öteki gidicem her şeyi göze aldım der. biz niye uğraşıyoruz ki? sorun ailene nasıl yalan söyleyeceğinse korkma bir şey olmaz.

Hiç rahat değil. Çünkü ben aileme hiç yalan söylemedim bugüne kadar. Tabi ufak tefek yalanlar herkes söylüyor ama böyle büyük bir yalanım hiç olmadı. Çok üzülüyorum ondan dolayı.

O zaman yapmayın. Belliki aile ilişkileriniz iyi.
Değmez kardeşim.. Ailenizi kırmaya değmez.
Gidip iyi bir kaç saat geçirmek için böyle bir yalana gerek yok.
Anneniz istemiyorsa kalbine güvenin.

annesi arkadaşlarının yanına gitmesini bile istemiyormuş ama hanım kızımız hiç tanımadığı görüşmediği birinin yanına gitmeyi düşünüyor
işte bende onu anlayamadım.arkadasına dusunmuyorda ne cesaret yalanla yola cıkmayı dusunebılıyor.Onu da gectım nıe sorun cozmek ıcın kendı gıdıyor hemde bı ton yalanla..
O adam acaba bu kadar seyı o kadar yolu goze alır mı?Aılesıne yalan soyler mı vs?

Valla anladığım kadarıyla biz ne dersek diyelim siz gideceksiniz. Başınıza bir şey gelmeyeceğinden de çok eminsiniz fakat her gün başına hiçbir şey gelmeyeceğinden emin olan bir sürü insanın acı haberlerini okuyoruz. Gideceğiniz yerde başınıza ne geleceği belli değilken buradaki hiç kimse size aman git ne olacak deyip de o sorumluluğu almaz. Vicdan rahatlatmak için başka bir yol bulun.

Yapacağın şey çok çok saçma. Sen buna gözü karalık diyorsun ama o gözü karalık değil, bambaşka bişey. Cesaret falan da değil. O yüzden hiç kendini gözü karalık, cesaret falan filan diye de gazlama. Facebook'ta yazan şeylerin doğru olduğuna inanıyorsun. Şu yapmayı düşündüğün şey o kadar çocukça ve o kadar saçma ki ne vicdan yaptığına ne de aileni karşına aldığına değmez. Çok istiyorsan görüşmek, bekle, sabret, o gelsin. Aklı başında bir kadın aklından dahi geçirmez senin geçirdiğin şeyi.

Sen ilişkiler konusunda çok tecrübesizsin, belli.

O zaman yapmayın. Belliki aile ilişkileriniz iyi.
Değmez kardeşim.. Ailenizi kırmaya değmez.
Gidip iyi bir kaç saat geçirmek için böyle bir yalana gerek yok.
Anneniz istemiyorsa kalbine güvenin.

Çok şükür çok iyi aile içi ilişkimiz. Tabi arada sürtüşmeler, tartışmalar oluyor. Görmeyi çok çok çok istiyorum. Birisi yazmış ki 'vicdan rahatlatmak için başka yol bulun, burada kimse git demez' demiş. Amacım vicdan rahatlatmak ya da sizden olumlu bir şey duymak değil. Bu konuyu açmak istedim sadece.

Yahu siz çok mu safsiniz çok mu aşktan gözünüz karardi bilemedim nasıl ilk defa görüşeceginiz birinin ayağına gidersiniz kadın dediğin azcik ağır olacak ya ne o öyle bekleyin kışa kadar kendi gelsin

Ayrıca bide evinde kalacakmissiniz hemde 3 4gun ya nasıl böyle bişey normal gelir anlamıyorum bikere ilk bulusmada eve giden kız erkeğin gözünde yatmak için gidiyordur aslında kadınların gözünde de böyle ilk buluşma için hızlı bir başlangıç değil mi sizcede?

geçen bi konu vardı kk da sizin gibi bi hanim kizimiz gitmiş ilk bulusmadan adamın evine adam tabi yanasmaya kalkmış kız yok diyince de ee eve niye geldin o zaman demiş gayet haklı olarak

Bu işler böyledir kısaca..gidip evinde kalıp kendi degerinizi düşürmeyin ilk bulusma böyle olmaz kesinlikle olmamalı

Sanırım internetten tanıştınız. Cok istiyorsanız görmeyi birakin o gelsin. Siz neden gidiyorsunuz?
cok uzak bir yer diyorsunuz; başınıza kotu birsey gelebilir yada aileniz ogrenebilir. O zaman onların gözünde güvenilirliliginiz kalmayacak.
Hayatta kim olursa olsun Anne babanızı uzdugunuze değmez.
Umarım pişman olmazsınız.

Peki gitmeyi çok istiyorsunuz anladım da , bunda bile vicdan yapıyorsanız aynı evde neden kalmayı kabul ediyorsunuz ?
Hayatınızın hatasını yaparsınız.

Daha önce iliskin olmamış sanırım bu yüzden de yapacağın seyin farkında degilsin. Hicbir erkek icin ailene yalan söylemene değmez heleki tanımadığın biri icin. Iti mıdır kopugu mudur, denlisi midir densizi mıdır bilemezsin. Canlı kanlı gördüğün kaç yıldır tanıdığın insanları bile yeri geliyor taniyamiyorsun da ne idugu belirsiz bi insan sizi nette nasıl tanitirsa ne sekilde tanitirsa siz o şahsi anca öyle bilirsiniz... Hoşlanti degil sizinkisi sadece size ilgi duyan birisinin ilgisinden hoşlanma...

Back
X