Yalan söyleyen erkek..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
kızlar ortaya cıkmış ve itiraf edilmiş bir yalan var.. pişmanlık duyuluyo siz bi şans verirmydiniz? fikirlerniz bnm içiin önemli

duruma gore degısır.. eger kopekler gıbı pısmansa ve gonlumu cok uzun ugraslar sonunda alırsa affedırım aksı takdırde cıx etmem...

zaten hep onun yalanı yuzunden aramız bozuldu.. ben yalan oldugunu bıldıgım haldeee pişkin pişkin bana yalan söledii yaa siinirrr cojuk!!!!

sonuc: 1.5 aydan beri konuşmuoruz! ve konusmucazda böle umursamassa benı!!! ohh olsun ona!!!

ilk defa böyle bişi yaptı.
benden habersiz kuzeninin yzlığına gitmiş bende bunu öğrendim. smdi köpek gibi pişman ne yapayım

benden habersiz kuzeninin yzlığına gitmiş bende bunu öğrendim. smdi köpek gibi pişman ne yapayım

büyük şeylerden çok,küçük şeyler için yalan söyleyene kızarım.küçücük bişeyde yalan söylüyorsa insan büyük birşeyde tabi ki yalan söyleyecektir. ben böyle bakıyorum yalan konusuna.bu benim fikrim.

önemli olan bir şey daha var.o mu itiraf etti?yoksa siz bir açığından mı yakaladınız?itiraf ettiyse ne ala.demekki size yalan söylemesi onu huzursuz etti.bu affetmek için önemli bir şey.

ayrıca yalan söyleme sebebide önemli?neden gizlemiş ki?

bence affetmemelisin. bi halt yemeye gitti demekki masumca bi gezme olsa söylerdi sana. kim bilir ne diye gitti. ama sen affetcek gibi duruyosun bence

Biraz da söyle düşünmek gerek acaba , yalan söylemesinde benim etkim var mı ? Siz fazlaca baskı yapıyorsanız o da söylememeyi tercih etmiş olabilir

Onu cok sIksan bile yalan soylememeliydi.
Resmen senden habersiz tatile cikmis beyefendi.
Ikinci sans vermek/vermemek sana kalmis.

ne hakkında, ne için yalan söylediğine göre işler değişir.
önce bir konuş bakalım , yazlığa gitmekteki niyeti neymiş ve sana neden yalan söylemiş.
bunları öğrendikten sonra kendin karar ver.
burda yazılanlara bakıp direkt karar vermek olmaz. olayı yaşayan sensin, karar verecek olan sensin.

bu şekilde 3 defa kandırıldım. Her defasında ağlamalar yalvarmalar bir daha asla olmazlar ölsemde yalan söylememler. Ama sonuç hep aynıydı. o yüzden güven duygum yerle bir oldu. Herkes aynı olacak diye birşey yok. Ama birisine şans bir kere verilir tekrar aynı hatayı yaparsa hiç düşünme çek git.

Aynen birde inkar etmeleri yokmu aynı yatakta yakalasan kadınla bu nereden gelmiş tanımıyorum bu kadını derler kesin.

Sanki bizim bir şans daha ver dememizi bekliyor gibisin. Affet desek koşacakmışsın gibi hissettirdin.
Ama ufak bir yalan değil bu. Resmen tatile gitmiş.
Amacı kuzen ziyareti olsaydı senden habersiz gitmezdi.
Affetmeyi düşünüyorsan da bir süründür. Yumuşama hemen.

Affetme. Bu yalanların devamı geliyor çünkü.
Neyse ki seninki özür falan diliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…