Yazmıştım oysa ki :) sağlık olsun.Yaşına hıc bakmadım ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmıştım oysa ki :) sağlık olsun.Yaşına hıc bakmadım ki![]()
Konuyu okuduktan sonra diğer yorumlara bakmıyorum kiYazmıştım oysa ki :) sağlık olsun.
Ne diyorsun be abla gözünü seveyim be abiGüncellemeniz sonrası yazıyorum. Sizinlemi uğraşacak tabiki engeller.
Baştaki sorun size yalan söylemesi
Sizdeki sorun tabiki tatile çıkacak çocukları var
Davul dengi dengine dedikleri bunlardan biri. Kendinize uygun bir arkadaş bulun
İyi niyetinizden şüphem yok merak etmeyinKonuyu okuduktan sonra diğer yorumlara bakmıyorum kialıntı olursa bildirime bakıyorum
![]()
Bu eski eşle tatile gitmek moda oldu galiba…GÜNCELLEME: tekrardan merhaba. Konumu okuyup yorum yapanlar için son gelişmeyi paylaşmak istedim.
Şüphelerimde haklı çıktım. 3 günlük bir sessizlik sonrası dün bir arkadaşının instasında beyefendinin aslında anne-babasıyla Bursaya değil, eski eşi çocuğu ve arkadaşlarıyla İzmire gittiğini gördüm. Ekran görüntüsü alıp Bursa hatırası mı diye WhatsApptan yazdım, cevap olarak beni engelledi :)
Herkese merhaba, yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var. Benden 2 yaş büyük ve evlenip ayrılmış çocuğu olan birisi. Bunu bilerek bir ilişkiye başladım. Bugün anne ve babasını il dışına götürdüğünü ve bir hafta orada kalacağını söyledi telefonda ama içimde tuhaf bir şüphe oluştu.
Akşama doğru fotoğraf atmasını istedim, deniz kenarı bir yer olduğu için manzara fotoğrafı atsana İstanbul çok sıcak içim ferahlasın diyerek. 2 saat sonra iki sahil fotoğrafı bir de annesi ve yeğeninin olduğu bir fotoğraf attı. Sanırım şüphelendiğimi anladı. Ben de yanlışlıkla annenin fotoğrafını attın sanırım dedim yok onu da ben çektim dedi, tamam dedim. Ama fotoğraf açısı bildiğiniz yeğenin çektiği selfie. Ben de yeğenin selfie çekmiş, her neredeysen iyi tatiller yazdım. Cevap olarak o fotoğrafı annem ile çekmişler nerede olacağım, olduğunu iddia ettiği ilçede olduğunu yazdı. Ne diye sana atayım yoksa diye devam etti. İnsanı aptal yerine koyma ilk önce ben çektim diye yazdığını hatırlattım. "Ya ben ne dediğimin ne yaptığımın farkında değilim İnan, derdim bana yetiyor diye cevap yazdı. Tamamdır uzatmayacağım diye yazdım. Şüphelenmemin sebebi eski eşi çocuğuyla birlikte yazlık bir yerde, evlilikleri zamanında aldıkları bir devre mülkte. Onun yanına gittiğini ve bana söylemediğini düşünüyorum. Derdim bana yetiyor demesinin sebebi de bir anda ortaya çıkan kalp rahatsızlığı.
Aslında kadınlar şüphelerinde yanılmaz biliyorum ama yine de size danışmak istedim. Çocuğu görmek için gitmesini anlarım ama söylemeyip yalandan başka yerdeyim demesi. Dışarıdan biri gözüyle fikirlerinizi alabilir miyim? Teşekkür ederim.
Benim başıma ilk defa geliyor, demek çoğaldı bilmiyordum.Bu eski eşle tatile gitmek moda oldu galiba…
Maalesef. Daha geçen gün bir üyemiz, eski eşi ve 20 küsür yaşındaki oğlu ile tatile giden aynı evde kalan sevgilisini anlatıyordu. Benim annem ve babam da ben küçük yaştayken boşandılar. Hiç birlikte tatile gittiğimizi hatırlamıyorum. Devir değişti, insanların arasındaki mesafe kavramı da değişti. Sevgilisi olan bir erkeğin eski eşi ile mesafesini ayarlamayı bilmesi lazım. Ama bu olay bitmesi için bir vesile olmuş, bu sayede bazı şeyleri gördünüz daha geç olmadan. Hepimiz her yaşta hata yapabiliriz, her yaşta bir şeyler öğreniyoruz. Kendinizi kötü hissetmeyin, bu kişiyi hayatınızdan çıkarın ve hayatınıza devam edin. Siz de tatile gidin, güzelce kafa dinleyin. Burada ben şunu yapardım, ben olsam fark ederdim, benim kocam şöyle böyle en iyisi tarzı yorum yazanlara da bakmayın.Benim başıma ilk defa geliyor, demek çoğaldı bilmiyordum.
Güncellemeniz sonrası yazıyorum. Sizinlemi uğraşacak tabiki engeller.
Davul dengi dengine dedikleri bunlardan biri. Kendinize uygun bir
En marjinal sensin ödülünü takdim ediyorumGüncellemeniz sonrası yazıyorum. Sizinlemi uğraşacak tabiki engeller.
Davul dengi dengine dedikleri bunlardan biri. Kendinize uygun bir arkadaş bulunKonya ovası seni
Dost kalmak başka şey beraber tatile çıkmak başka şey. Eğer boşandıktan sonra hala beraber tatil vs yapacaklarsa hiç boşuna boşanıp da başkalarının başını yakmasın kimse. Ayrıca boşandıktan sonra eğer yeni sevgili yapan kişi kadınsa eski eşle asla beraber yazlığa, oraya buraya gidilmiyor. Bu tarz meseleleri sadece adamın yeni sevgili yapması durumunda duyuyoruz. Çünkü yeni erkeğe saygı duyulurken yeni kadına duyulmuyor. Bu da toplumdaki böyle bir erkek kayırmacılığı işte.Ben, boşanmış ama çocuk sahibi insanların bir yazlığa birlikte gitmesinde hiçbir sakınca görmeyen biriyim. Etrafımda çift olarak anlaşamayıp yollarını ayırmış, ancak çocuklarını düşünerek dost kalmayı başarmış çok sayıda insan var. Kendi adıma konuşuyorum, ben yadırgamam. Kaldı ki, koca koca yetişkinlerin birbirlerine yeniden göz süzme niyetleri varsa, bunun için özel bir yazlık planına ihtiyaçları yok; ne olacaksa hayatın gündelik akışı içinde olur zaten.
Aklı başında insanlar tercih edilmediği için mi eşiniz sizi seçti acabaÇok şükür evet çok mutluyumÇok da şanslıyım .